DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DVD - Live After Death
Chyba do własnego użytku można mieć kopie.
No naturalnie że można
Jak najbardziej można i to w dowolnym formacieMirdaroh pisze:Chyba do własnego użytku można mieć kopie.
www.MetalSide.pl
ale ja serio mam oryginał, tylko deamonem bym sobie chciał go włącać jak rio czy dortmund...
To możesz bez problemu zrobić sobie kopie na kompie/płycie.Sortis pisze:ale ja serio mam oryginał, tylko deamonem bym sobie chciał go włącać jak rio czy dortmund...
Czy wam też przez część Rock in Rio obraz podskakuje?? Tak jakby zapis obrazu w latach 80 był w jakimś innym formacie niż ten w jakim się dziś ogląda, stąd może takie "drgania" obrazu, biorące się być może z konwertowania na zapis dvd??
Jedynie w kilku momentach, cóż może taka byla jakość materiału żródłowego, generalnie u mnie ten fragment dvd chodzi extra, może brzmienie nie jest najlepsze ale wartość dokumentalna - magia! Polecam!wojteq pisze:Czy wam też przez część Rock in Rio obraz podskakuje?? Tak jakby zapis obrazu w latach 80 był w jakimś innym formacie niż ten w jakim się dziś ogląda, stąd może takie "drgania" obrazu, biorące się być może z konwertowania na zapis dvd??
całą sobotę próbowałem, ale się cholera nie udało. a już raz do mnie koleś zadzwonił, ale wtedy do wygrania było 'fear of the dark' i nie zgodził się na zmianę nagrody 
-
El Dorado
hyhyhyhy :] Ale jestem świetny <3 :p dopiero za dwa tygodnie będę je miał 
heh, gratuluję. ale aż tak się nie ciesz, eskę rock to już z wielu rzeczy oskubałem, więc tym razem przeżyję porażkę 
U mnie skacze...wojteq pisze:Czy wam też przez część Rock in Rio obraz podskakuje??
www.MetalSide.pl
kiedy tak rozdaja te nagrody?:Djuras pisze:eskę rock to już z wielu rzeczy oskubałem, więc tym razem przeżyję porażkę
Jazz is not dead, it just smells funny.
mhm, ale dvd ironów pewnie tak szybko już nie będzie
ja tam głównie poluję na bilety na koncerty, ale na przykład dvd rammsteina jest ozdobą moich wygranych 
a ja wygralem na 4fun tv 
Nigdy się z tym nie zgodzę. Śpiewa potężniesyzygy pisze:Na Maiden Englad w ogóle Dickinson śpiewa fatalnie.
M.
noo, tak. Gdzie rozpierdzielił cały refren oddając głos publiczności co chwilę. Nie współgra to w ogóle.beaviso pisze: Np. taki SSOASS...
a ja powiem ze moze nie jest to szczyt jego mozliwosci ale jest na prawde dobrze... Maiden England kopie tylek wszystkim innym konertom.. a SSOASS jest po prostu czyms ponad reszte 
fajny taki pokaz w multikinie szkoda ze w Lodzi nie ma seansu :/