Death metal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death metal
Jazz is not dead, it just smells funny.
Dobryy ten Deicide, o wiele lepszy niż gnioty z ostatniego albumu. Okładka też świetna. Ogólnie Szatan.
A Grave jak zwykle pięknie. Będzie zajebioza album.
A Grave jak zwykle pięknie. Będzie zajebioza album.
Ostatnio zmieniony czw lut 21, 2008 8:37 pm przez M@ti, łącznie zmieniany 1 raz.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Uj z Deicide, Grave chwyta za jajka!
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
chwyta chwyta zdeycdowanie
ale Deicide tez wyjatkowo mily, pierwsze skojarzenie z Once Upon.... chujowo strasznie, ze kawalek konczy sie chyba doslownie przed soloweczka
ale Deicide tez wyjatkowo mily, pierwsze skojarzenie z Once Upon.... chujowo strasznie, ze kawalek konczy sie chyba doslownie przed soloweczka
...która i tak będzie przesłodzona znając pana Santollę.sz pisze:chujowo strasznie, ze kawalek konczy sie chyba doslownie przed soloweczka
do tej pory nawet sie zastanawialem nad zupelnym zignorowaniem tej plyty, ale po fragmencie jeszcze nie przekreslam ;]
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ciekawy maj się zapowiada. Grave (mocny ten kawałek), Deicide (tu trochę gorzej, ale nigdy im nie fanowałem) i Kataklysm (zasłuchuję się w "In The Arms Of Devastation" i jestem pod wrażeniem, bardzo fajna muzyka, a nowy wałek na myspace zapowiada równie dobrą płytę).
nie rozumiem, czemu ten album np przez nergala zostal tak zjebany absolutny killer roku 2006 co kawalek to hit bardzo chwytliwa i niezwykle brutalna plyta .Stormshield pisze:"In The Arms Of Devastation
Bo Nergal się niezna
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nergal czasem za dużo pije- pamiętam jak kiedyś napisał reckę płyty PL "Believe in Nothing" z roku 2001 i stwierdził, że bardzo mu się podoba, a 4 lata później przy okazji recenzji dziesiątki PL napisał, że ten zespół od 10 lat nie wydał dobrej płytyEvil pisze:nie rozumiem, czemu ten album np przez nergala zostal tak zjebany absolutny killer roku 2006 co kawalek to hit bardzo chwytliwa i niezwykle brutalna plyta .Stormshield pisze:"In The Arms Of Devastation
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Stormshield
- -#Moonchild

Bo Nergal to zjeb. Bardzo konkretny jest ten album, wpada w ucho. Taki "The God That Never Was" tylko bardziej chwytliwy i melodyjny.Evil pisze:nie rozumiem, czemu ten album np przez nergala zostal tak zjebany absolutny killer roku 2006 co kawalek to hit bardzo chwytliwa i niezwykle brutalna plyta .
- Iron Marcin
- -#Invader

No faktycznie ten album jest bardzo dobry. Też go bardzo lubię. Pamiętam te recenzje, dziwiłem się dlaczego czepiają się tak dobrej płyty, ale stwierdziłem wtedy, że to ja się nie znam
.
http://www.incantation.com/main.htm
Nie wie ktoś może czy powrót pierwotnego składu to tak już na stałe czy tylko ta trasa?
Kurcze szkoda by było.Mnie najbardziej odpowiadał za zestawem Kyle Severn a na basie Joe Lombard
Nie wie ktoś może czy powrót pierwotnego składu to tak już na stałe czy tylko ta trasa?
Kurcze szkoda by było.Mnie najbardziej odpowiadał za zestawem Kyle Severn a na basie Joe Lombard
nowy Kataklysm sie wydał
kto chce to pw
mega rzeznia ten nowy kataklysm way better niz deicide to na pewno. a unleashed zabilo rownie dobrze
... jak zwykle UNLEASHED ZABIJA :rocx a płyta "Hammer Battalion" ostro kopie po mordzie :rocx
piękne partie solowe gitar 
piekne partie solowe i melodie sa na nowym Kataklysm 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Do Unleashed nigdy nie umiałem się przekonać, może tym albumem się uda. Kataklysm gniecie! A Deicide nie chce mi się słuchać.
Rzuci ktoś linkiem do Unleashed?