28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
no Metallica lepsza od Megadeth a MH od Artillery ale jest reszta ... i Marduk jest 
no, patrząc na kondycje twórczą obydwu zespołów, t na pewnoMichcio pisze:support lepszy od "gwiazdy" wieczoru
Support oczywiście 12/10
a no to ciekawie się porobiło. nie sikam, ale siki
A ktoś wie może jak sprzedaje się koncert w Czechach?
chyba tylko na stani u poda nie ma.
Mam dobry pomysł, aby zdobyć bilety za małą kasę. Potrzebny jest udział tylko wielu osób. Zakładamy o tutaj:
http://metallica.isp.net.pl/forum/viewforum.php?f=4
Tematy na wzór tego co ja założyłem:
http://metallica.isp.net.pl/forum/viewtopic.php?t=6548
Wpisujemy tylko małą cenę. Powiedzmy 70, 80 czy 100 zł. Gdy tematów będzie tak dużo, że zapełnią całą stronę, ludzie pomyślą, że bilety na płytę nie mają już zejścia i będą chcieli je jak najszybciej sprzedać za te 70 zł. Nie sądzicie, że mój plan jest zajebisty?
http://metallica.isp.net.pl/forum/viewforum.php?f=4
Tematy na wzór tego co ja założyłem:
http://metallica.isp.net.pl/forum/viewtopic.php?t=6548
Wpisujemy tylko małą cenę. Powiedzmy 70, 80 czy 100 zł. Gdy tematów będzie tak dużo, że zapełnią całą stronę, ludzie pomyślą, że bilety na płytę nie mają już zejścia i będą chcieli je jak najszybciej sprzedać za te 70 zł. Nie sądzicie, że mój plan jest zajebisty?
-
El Dorado
świetny! Zrobię tak jutro!herki pisze: Wpisujemy tylko małą cenę. Powiedzmy 70, 80 czy 100 zł. Gdy tematów będzie tak dużo, że zapełnią całą stronę, ludzie pomyślą, że bilety na płytę nie mają już zejścia i będą chcieli je jak najszybciej sprzedać za te 70 zł. Nie sądzicie, że mój plan jest zajebisty?
Nie sądzimy. Dopiero co wyprzedano wszystkie bilety na koncert, ogłoszono, że supportem będzie Machine Head. Teraz dopiero obudzi się masa maniaków zdolna zapłacić każdą cenę za bilet. Jak znajdziesz jakiegoś jelenia to gratuluję, ale szczerze wątpię, że Ci się to uda.herki pisze:Nie sądzicie, że mój plan jest zajebisty?
podpis
Na tydzien przed koncertem zaden handlarzyna nie bedzie chcial za bilety wiecej niz 180 zl. Przeciez jakos sie tego pozbyc musza.
Na tydzień przed tak... a do koncertu zostało jeszcze trzy miesiące. Cały misterny plan w pizdu.
podpis
a ja kupilem sobie za 120 ot co xD
Tez za tyle kupie
wydawanie juz prawie 300 zl (niektorzy tyle chca za bilet) jest bezsensowne. Za tyle juz oplaca sie jechac do Pragi troche dolozyc i przy okazji cos ładnego mozna zobaczyc.
A ja kupiłem bilet za 125 od kumpla, który przez przypadek kupił dwa 
niezbyt wymyślna sztuczka... bo temat ten czytają moderatorzy z Overkill.pl
:buahaha:
ja wlasnie zakupilem od ziomka za 120zl i lajtowo za 30 mam busa w obie strony bo wynajmuja 
- Elevatorman
- -#Clansman

jakby ktoś miał bilet na sprzedaż to ja chętnie kupię... po rozsądnej cenie 
-
El Dorado
Łodzianie!
Zorganizowałem autokar Łódź - Chorzów - Łódź, wyjazd z Łodzi o 7 rano, im wcześniej tym bliżej sceny
Cena miejsca to na 80% marne 45 złoych, oczywiście w obie strony!
Chętnych proszę o kontakt, najlepiej na PM, albo na gg 2838118 :-)
UWAGA!
Jeśli przewidujesz jechać z większą grupą znajomych możemy się z ceną dogadać, lekko zmniejszyć, dać jakies miejsce za free, więc warto.
Zorganizowałem autokar Łódź - Chorzów - Łódź, wyjazd z Łodzi o 7 rano, im wcześniej tym bliżej sceny
Chętnych proszę o kontakt, najlepiej na PM, albo na gg 2838118 :-)
UWAGA!
Jeśli przewidujesz jechać z większą grupą znajomych możemy się z ceną dogadać, lekko zmniejszyć, dać jakies miejsce za free, więc warto.
pojedziecie busem Taty Tobiasza <3