28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Hej, a po co tak wczesny wyjazd? Przecież na stadion nie wpuszcza wcześniej jak o 15 wiec nie ma sensu 5 godzin tam klincować. Przecież ja o własnych siłach nie wejdę na stadion po 5 godzinach łojenia piwaBrat Karima pisze:wyjazd z Łodzi o 7 rano, im wcześniej tym bliżej sceny
Właśnie
. Ja się pisze i jeszcze ze mną pojadą 3-4 osoby. Także rezerwuje u Ciebie 5 miejsc póki co 
-
El Dorado
hehe, pomyliłem się lekko, myślałem, że wejscie jest od 12. Później pewno pojedziemy trochetomtomala pisze: Hej, a po co tak wczesny wyjazd? Przecież na stadion nie wpuszcza wcześniej jak o 15 wiec nie ma sensu 5 godzin tam klincować. Przecież ja o własnych siłach nie wejdę na stadion po 5 godzinach łojenia piwa
ŚwietnieMirdaroh pisze:Właśnie. Ja się pisze i jeszcze ze mną pojadą 3-4 osoby. Także rezerwuje u Ciebie 5 miejsc póki co
No koniecznie później musi być wyjazd 
masz na imię LOLpanszef pisze:Nie sądzimy. Dopiero co wyprzedano wszystkie bilety na koncert, ogłoszono, że supportem będzie Machine Head. Teraz dopiero obudzi się masa maniaków zdolna zapłacić każdą cenę za bilet. Jak znajdziesz jakiegoś jelenia to gratuluję, ale szczerze wątpię, że Ci się to uda.herki pisze:Nie sądzicie, że mój plan jest zajebisty?
hehe
a ja dziś się przeszedłem do biura Livenation w Warszawie i oto efekt:

się chce to się ma
a na więcej kasy nie starczyło

się chce to się ma
kup mi też jeden
-
Deleted User 622
oszfak, też bym ładnie poprosił
O stary. Gdyby ktokolwiek z Wawy mógł się dla mnie przejść po 2-4 wejściówki, byłbym dozgonnie wdzięczny. Dosłownie.
Kupię je od Ciebie za 30 złarchaon pisze:a ja dziś się przeszedłem do biura Livenation w Warszawie i oto efekt:
Obrazek
się chce to się ma
Czekaj czekaj, skoro kupiłeś je w biurze LN to co na paragonach robi cena za transport?
Zawsze można zamówić bilet wcześniej, a nie mogąc sie doczekać przesyłki z LN odebrać go osobiście.Pieczeń rzymska pisze: Czekaj czekaj, skoro kupiłeś je w biurze LN to co na paragonach robi cena za transport?
powiem tylko tyle, że bilety może nie tyle się wyprzedały a przerezerwowały 
trochę chęci i rezerwacja przechodzi w twoje ręce
trochę chęci i rezerwacja przechodzi w twoje ręce
Aaaa, no tak. Mogłem się domyślić. Gratulacje.archaon pisze:powiem tylko tyle, że bilety może nie tyle się wyprzedały a przerezerwowały
Ja dziś wysłałem kumpla do LN. 
Powiedzieli mu, że może się tak zdarzyć, ale z biletami na sektory, na płytę nie ma już u nich żadnych szans.
Powiedzieli mu, że może się tak zdarzyć, ale z biletami na sektory, na płytę nie ma już u nich żadnych szans.
Dobra mroczne fredy!
Dzisiaj ukończyłem moją niesamowicie skomplikowaną transakcję zdobycia biletu na płytę. Oczywiście dzięki mojemu nieziemskiemu rozumowi oraz wielkiemu fartowi nie dałem się wyruchać na kasę. Oto zdjęcie tego biletu, po lekkiej przeróbce komputerowej:

Właśnie tyle mnie ten bilet kosztował. I jak ktoś jeszcze raz mi napisze, że nie jest możliwe kupienie biletu na płytę za niższą cenę niż detaliczna, to mogę go obrzygać
Dzisiaj ukończyłem moją niesamowicie skomplikowaną transakcję zdobycia biletu na płytę. Oczywiście dzięki mojemu nieziemskiemu rozumowi oraz wielkiemu fartowi nie dałem się wyruchać na kasę. Oto zdjęcie tego biletu, po lekkiej przeróbce komputerowej:

Właśnie tyle mnie ten bilet kosztował. I jak ktoś jeszcze raz mi napisze, że nie jest możliwe kupienie biletu na płytę za niższą cenę niż detaliczna, to mogę go obrzygać
Eh... a teraz jak tu dorwać CZTERY bilety na płytę tak, żeby nie dać się wychujać z kasą... :/
No, to już może być nieco bardziej skomplikowane, ale nie ma rzeczy niemożliwych ;]
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Przyznam ze srednio interesowalem sie tematem a nie mam czasu wertowac tylu stron. Wiec mam dwa pytania: Bilety na płyte wyprzedane? Kiedy koncert w Czechach i czy sa bilety ;]
Wszystkie bilety na Chorzów są już wyprzedane. Nawet u koników jak widać po Allegro xd
Praga jest 3.06 są jeszcze bilety, ale nie ma już Stani u podia.
Praga jest 3.06 są jeszcze bilety, ale nie ma już Stani u podia.