KAT & Roman Kostrzewski - trasa koncertowa w lutym!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KAT & Roman Kostrzewski - trasa koncertowa w lutym!
No w Warszawie był sold out, ale to dlatego że klub był na 300 osób tylko. Więc było dość tłoczno, ale i fajnie bo scena mała była. Po koncercie bez problemu ze wszystkimi muzykami możesz pić, gadać, strzelać foty itd 
Potwierdzam. Warszawski koncert bardzo dobry. Super nagłośnienie, wszystko dobrze zmiksowane. Set długi, Roman w dobrej formie.
Koncert mocno kameralny - bardzo lubie takie. Wprowadzenie muzyków na scenę, przez dwóch ochroniarzy, którzy torują drogę przez tłum - wypas.
Gadki Romka, że teraz udamy, że schodzimy ze sceny, później wchodzimy i w ten sposób załatwiamy sprawę bisów - wypas. Naprawdę, jak ktoś ma możliwość to polecam.
Koncert mocno kameralny - bardzo lubie takie. Wprowadzenie muzyków na scenę, przez dwóch ochroniarzy, którzy torują drogę przez tłum - wypas.
Gadki Romka, że teraz udamy, że schodzimy ze sceny, później wchodzimy i w ten sposób załatwiamy sprawę bisów - wypas. Naprawdę, jak ktoś ma możliwość to polecam.
Dzisiaj w Gdyni rusza trasa. Kto będzie w sobotę w Warszawie 
ja tez sie stawie!
EDIT: Kurde dopiero teraz doczytałem, że to na tym zadupiu jest. Postaram się dotrzec
EDIT: Kurde dopiero teraz doczytałem, że to na tym zadupiu jest. Postaram się dotrzec
Ja też będę w Łodzi.
Ja prawdopodobnie bede w Lublinie
Jazz is not dead, it just smells funny.
Za darmo i jeszcze "prawdopodobnie"?sz pisze:Ja prawdopodobnie bede w Lublinie
Herki napisz jak było. Ja niestety nie dotarłem. Byłbym najwcześniej na 21 a to oznaczałoby, że albo bym się mocno spóźnił, albo trafił już na bisy. 
W Łodzi trochę mało osób było. Romek z głosem już nie wyrabiał niestety. Grali około 2 godz.
No to niestety byś zdążył, bo Kat zaczął po 21:30 xd Koncert wyśmienity, bardzo fajna setlista, mimo tego, że od ostatniego koncertu wymienili tylko jeden numer ("Prosto z lufy" na "Tak mi chce samotność"). Romek to z głosem już nie wyrabia od 3 lat co najmniej, więc na to nie ma co narzekać. Klimat odpowiedni był, szaleństwo pod sceną również, więc koncert uważam za zajebisty \m/tomtomala pisze:Herki napisz jak było. Ja niestety nie dotarłem. Byłbym najwcześniej na 21 a to oznaczałoby, że albo bym się mocno spóźnił, albo trafił już na bisy.
Ku*****a. Wszedzie pisali, że zaczyna się o 19, więc dodałem tradycyjne spóźnienie godzinne i wyszło. Fu**k. Szczególnie, że ostatni zaczęli niemalże punktualnie.herki pisze:No to niestety byś zdążył, bo Kat zaczął po 21:30
O 19 wszedl pierwszy support.
No nic. Następnym razem pojadę nie oglądając się na godziny