08/03/2008 - Metalmania 2008 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/03/2008 - Metalmania 2008 - Katowice @ Spodek
Właśnie wróciłem... powiem szczerze ,że bardzo przypadła mi do gustu tegoroczna edycja. A jak tam adter party?
Napisze może coś więcej rano
DZIAŁO SIĘ
O ja, warto było chociaż widziałem tylko fragmentami 3 koncerty i całego Overkilla i się najebałem. Pozdro dla wszystkich zwłaszcza dla mikiego za chatę
:solo :rocx
Faworytem całej eskapady ogłaszam kolesia z pociągu powrotnego, który po prostu swoimi tekstami NISZCZYŁ. Potem coś więcej, teraz idę spać.
O ja, warto było chociaż widziałem tylko fragmentami 3 koncerty i całego Overkilla i się najebałem. Pozdro dla wszystkich zwłaszcza dla mikiego za chatę
Faworytem całej eskapady ogłaszam kolesia z pociągu powrotnego, który po prostu swoimi tekstami NISZCZYŁ. Potem coś więcej, teraz idę spać.
bylo zajebiaszczo , Ci co byli na Evile na malej scenie wiedza o co biega , dokladnie taka sama akcja jak na Benediction rok temu , po prostu kto byl ten wie , zespol zajebal i wlasnie tak mialo byc !
Artillery - dali rade ! pomimo wpadek bedzie fajne dvd .
Vader - maszyna do zabijania , komentarz zbedny
Marduk - dobra bułka i sok nie były złe...
Satyricon - mother north , mother north united we stand...bla bla bla
Overkill - koncert festu ( nie widzialem mortal sin i F&J wiec oceniam po tym co widzialem ) swietny kontakt z publika , maxymalny zywiol ! i chyba najwiekszy mlyn dnia , byc moze tylko na vader byl wiekszy
TDEP - wyp......alac , nie dziekuje , no comment...aloha
Megadeth - jak poszedl Hangar na sam poczatek to nie moglo byc zle , mam nadzieje,ze z tylu hali lepiej bylo slychac sola , bo na plycie to tak klulo uszy , ze glowa mala...ale to na kazdej kapeli w sumie ;/....
Artillery - dali rade ! pomimo wpadek bedzie fajne dvd .
Vader - maszyna do zabijania , komentarz zbedny
Marduk - dobra bułka i sok nie były złe...
Satyricon - mother north , mother north united we stand...bla bla bla
Overkill - koncert festu ( nie widzialem mortal sin i F&J wiec oceniam po tym co widzialem ) swietny kontakt z publika , maxymalny zywiol ! i chyba najwiekszy mlyn dnia , byc moze tylko na vader byl wiekszy
TDEP - wyp......alac , nie dziekuje , no comment...aloha
Megadeth - jak poszedl Hangar na sam poczatek to nie moglo byc zle , mam nadzieje,ze z tylu hali lepiej bylo slychac sola , bo na plycie to tak klulo uszy , ze glowa mala...ale to na kazdej kapeli w sumie ;/....
Ostatnio zmieniony ndz mar 09, 2008 12:32 pm przez Evil, łącznie zmieniany 1 raz.
POISON THE WELL - próbowałem usnąć ale się nawet nie dało 
INSIDE YOU - bardzo takie tiamatowe granie z Rosji. Nawet przyjemnie
PRIMORDIAL - Momentami nudnawa ale ogólnie na plus
IMMOLATION - stary zespół deathowy zrobił swoje. Dobry koncert
FLOTSAM & JETSAM - krótka przerwa dla mnie
Dużo luzu na scenie, ciekaw jestem materiału na DVD
ARTILLERY - Widziałem tylko bodaj 3 kawałki.
MARDUK - Zdobyłem autograf zespołu
Poza tym świetny koncert, jeden z lepszych w tym roku. Bardzo dobry set.
VADER - Polska maszyna do zabijania aczkolwiek miałem wrażenie ,że koncert zagrany przez muzyków bez większych emocji. Czekałem na Sword of The Witcher ale się nie doczekałem
SATYRICON - Ogólnie to mnie panowie zaskoczyli. O ile na płytach wypadają moim zdaniem średnio, to występ świetny. Dużo powera mieli w sobie, jak na taki zespół to całkiem dobry kontakt z publicznością
OVERKILL - gig całego festiwalu. Chyba najlepiej nagłośniony, z mocnym kopem, świetny set - rewelacja! Szkoda ,że nie zagrali dłużej, bo po nich był.....
DILLINGER ESCAPE PLAN - no comments. Złe miejsca dla takiego zespołu. Chyba było to widać po reakcjach publiczności
MEGADETH - Baaaardzo czekałem na ten występ. Ogólnie było poprawnie. Świetny set (Symphony of Destruction
), dobra forma (z Dave'a to showman się zrobił
). Miałem tylko wrażenie ,że słąbo nagłośniony był wokal, ale co tam....
z Małej sceny widziałem tylko Carrion, EVILE
(Rewelacja) i... przygotowanie do koncertu Stolen Babies - ładny rockowy kabaret 
INSIDE YOU - bardzo takie tiamatowe granie z Rosji. Nawet przyjemnie
PRIMORDIAL - Momentami nudnawa ale ogólnie na plus
IMMOLATION - stary zespół deathowy zrobił swoje. Dobry koncert
FLOTSAM & JETSAM - krótka przerwa dla mnie
ARTILLERY - Widziałem tylko bodaj 3 kawałki.
MARDUK - Zdobyłem autograf zespołu
VADER - Polska maszyna do zabijania aczkolwiek miałem wrażenie ,że koncert zagrany przez muzyków bez większych emocji. Czekałem na Sword of The Witcher ale się nie doczekałem
SATYRICON - Ogólnie to mnie panowie zaskoczyli. O ile na płytach wypadają moim zdaniem średnio, to występ świetny. Dużo powera mieli w sobie, jak na taki zespół to całkiem dobry kontakt z publicznością
OVERKILL - gig całego festiwalu. Chyba najlepiej nagłośniony, z mocnym kopem, świetny set - rewelacja! Szkoda ,że nie zagrali dłużej, bo po nich był.....
DILLINGER ESCAPE PLAN - no comments. Złe miejsca dla takiego zespołu. Chyba było to widać po reakcjach publiczności
MEGADETH - Baaaardzo czekałem na ten występ. Ogólnie było poprawnie. Świetny set (Symphony of Destruction
z Małej sceny widziałem tylko Carrion, EVILE
Na to co widzialem i ile zaplacilem, to moze byc, ale jakbym dal 20 zeta wiecej to bym przeplacil
Wszystko dzieki Andzi i gosciowi z pod znaku bursztynowego swiezopa 
Generalnie wieczor udany, bo jechalem z zalozeniem zeby napic sie piwa i zeby wejsc do spodka za nie wiecej niz 20 zyli . Wszystkie zalozenia zostaly zrealizowane, wiec jest dobrze
Zaskoczylo mnie ze na Metalmani nie bylo opoznienia. Tzn na sam koniec sie trafilo 25 minut. Tak to wszystko szlo wlasciwie rowno z zalozeniem........
Generalnie wieczor udany, bo jechalem z zalozeniem zeby napic sie piwa i zeby wejsc do spodka za nie wiecej niz 20 zyli . Wszystkie zalozenia zostaly zrealizowane, wiec jest dobrze
Zaskoczylo mnie ze na Metalmani nie bylo opoznienia. Tzn na sam koniec sie trafilo 25 minut. Tak to wszystko szlo wlasciwie rowno z zalozeniem........
przechuj z niego straszny.herki pisze:Faworytem całej eskapady ogłaszam kolesia z pociągu powrotnego, który po prostu swoimi tekstami NISZCZYŁ.
Było zajebiście, dzięki wielkie całej ekipie. Później może coś sensowniejszego napiszę bo teraz wyglądam jak mumia. Idę spać.
- Elevatorman
- -#Clansman

Dopiero wróciłem
jakies 20 minut temu
to tak
Primmordial - widziałem 2 ost kawałki ale mi się spodobały
IMMOLATION- koncert genialny, aż teraz żałuje że stalismy ze slayerem z boku World Agony!!!
Flotsam And Jetsam - zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie. Bardzo duży plus
Artillery- no tak średnio... na początku nei za dobrze ale potem coraz lepiej i na koniec już grali tak jak oczekiwałem
znów plus... a no i perkusista zajebisty koleś
Marduk- Jak dla mnie genialny koncert, tylko kurna za krótki.... o wiele za krótki Artillery męczyli tyle kawałków,a Marduk zagrał bardzo krótko, za krótko ale Steel Fuckin Kurwa Inferno rządzi
Overkill - tu nie trzeba chyba nic mówić nie zauważyłem jakiegoś większego minusa ich występu... genialny koncert
TDEP- można było się rozluźnić i pośmiać, na koniec to czułem się jak w cyrku już
MEGADETH- no podobało mi się, chociaż burnt ice wypadło słabo i tak samo trust... ale może dla tego że nie przepadam za kawałkami. Tornado Of Souls wypadło genialnie! Zawiedziony jestem Holy Wars ze względu na publikę... słąbo przyjęte a niby tak bardzo chciane... A Rudy sprawiał na mnie wrażenie jakby śpiewał od niechcenia, ale słyszałem że on na żywo zawsze tak śpiewa... no więc..
To by było na tyle...
Afterparty... Ja wiem czy to można tak nazwać ? Klimat rządzący był
to tak
Primmordial - widziałem 2 ost kawałki ale mi się spodobały
IMMOLATION- koncert genialny, aż teraz żałuje że stalismy ze slayerem z boku World Agony!!!
Flotsam And Jetsam - zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie. Bardzo duży plus
Artillery- no tak średnio... na początku nei za dobrze ale potem coraz lepiej i na koniec już grali tak jak oczekiwałem
Marduk- Jak dla mnie genialny koncert, tylko kurna za krótki.... o wiele za krótki Artillery męczyli tyle kawałków,a Marduk zagrał bardzo krótko, za krótko ale Steel Fuckin Kurwa Inferno rządzi
Overkill - tu nie trzeba chyba nic mówić nie zauważyłem jakiegoś większego minusa ich występu... genialny koncert
TDEP- można było się rozluźnić i pośmiać, na koniec to czułem się jak w cyrku już
MEGADETH- no podobało mi się, chociaż burnt ice wypadło słabo i tak samo trust... ale może dla tego że nie przepadam za kawałkami. Tornado Of Souls wypadło genialnie! Zawiedziony jestem Holy Wars ze względu na publikę... słąbo przyjęte a niby tak bardzo chciane... A Rudy sprawiał na mnie wrażenie jakby śpiewał od niechcenia, ale słyszałem że on na żywo zawsze tak śpiewa... no więc..
To by było na tyle...
Afterparty... Ja wiem czy to można tak nazwać ? Klimat rządzący był
POISION THE WELL - Widzialem tylko pol kawalka i wyszedlem...nie moj klimat
INSIDE YOU - No nawet bylo spoko, chociaz bez zadnych rewelacji
PRIMORDIAL - Pierwszy super punkt festiwalu. Bardzo dobry koncert
IMMOLATION - Troche sie niestety zawiodlem. Jakis taki nudnawy byl ten koncert
FLOTSAM AND JETSAM - Super koncercik. Bedzie fajne DVD
ARTILLERY - Wpadki + chyba chlopaki na kacu byli. Mocno nastawialem sie na swietny gig, a byl conajwyzej fajny. Szkoda
MARDUK - Zagrali co mieli zagrac. Spoko !
VADER - Fajny koncert. Podobalo mi sie.,
SATYRICON - Super zabawa
OVERKILL - cuuudooownieeee
DILLINGER ESCAPE PLAN - Ja nie wiem co to bylo za bydlo. Totalne nieporozumienie. Az szkoda, ze ludzie nie zmusili ich do wczesniejszego opuszczenia sceny bo ci kolesie to co najwyzej moga gitary czyscic. A jak slysze dzieciaczkow i ich tekst jaki to trzeba miec rozwiniety umysl, zeby zrozumiec ich "muzyke" to normalnie smiech na sali
MEGADETH - cuuudooownieeee
* Naglosnienie w Spodku na co poniektorych kapelach bylo ponizej pewnych standardow
. Wstyd !
* Dobra fekwencja jak na nasze realia
* Nie bylo opoznien !!!
(Oprocz tego przed Megadeth. Niby przez to, ze byly kamerki...pewnie Rudy musial nosek przypudrowac i sie opoznilo)
* Nie wiem po co te dwie sceny jak i tak nic z malej do porzadku nie zobaczylem
Po pierwsze to na malej powinny sie odbywac koncerty +/- wtedy gdy na duzej jest przerwa, a po drugie jak na duzej graja thrash (Flotsam & Jetsam) to na malej powinien byc kazdy inny gatunek a nie tez thrash (Mortal Sin)
INSIDE YOU - No nawet bylo spoko, chociaz bez zadnych rewelacji
PRIMORDIAL - Pierwszy super punkt festiwalu. Bardzo dobry koncert
IMMOLATION - Troche sie niestety zawiodlem. Jakis taki nudnawy byl ten koncert
FLOTSAM AND JETSAM - Super koncercik. Bedzie fajne DVD
ARTILLERY - Wpadki + chyba chlopaki na kacu byli. Mocno nastawialem sie na swietny gig, a byl conajwyzej fajny. Szkoda
MARDUK - Zagrali co mieli zagrac. Spoko !
VADER - Fajny koncert. Podobalo mi sie.,
SATYRICON - Super zabawa
OVERKILL - cuuudooownieeee
DILLINGER ESCAPE PLAN - Ja nie wiem co to bylo za bydlo. Totalne nieporozumienie. Az szkoda, ze ludzie nie zmusili ich do wczesniejszego opuszczenia sceny bo ci kolesie to co najwyzej moga gitary czyscic. A jak slysze dzieciaczkow i ich tekst jaki to trzeba miec rozwiniety umysl, zeby zrozumiec ich "muzyke" to normalnie smiech na sali
MEGADETH - cuuudooownieeee
* Naglosnienie w Spodku na co poniektorych kapelach bylo ponizej pewnych standardow
* Dobra fekwencja jak na nasze realia
* Nie bylo opoznien !!!
* Nie wiem po co te dwie sceny jak i tak nic z malej do porzadku nie zobaczylem
Po pierwsze to na malej powinny sie odbywac koncerty +/- wtedy gdy na duzej jest przerwa, a po drugie jak na duzej graja thrash (Flotsam & Jetsam) to na malej powinien byc kazdy inny gatunek a nie tez thrash (Mortal Sin)
Rudy wogóle śpiewa bardzo niedbale. Z tego co wiem to Marduk miał jeszcze zagrać Accuser/Opposer w duecie z wokalistą Primordial ale jednak nie było. Numer ze sztuczną krwią też niezły
najwiecej mial ich palker...hehe kto zauwazyl ten zauwazyliron84 pisze:ARTILLERY - Wpadki
!! dokladnie shock , w zeszlym roku podobno obsuwy byly potezne...a tu jak ladnie byloiron84 pisze:* Dobra fekwencja jak na nasze realia
* Nie bylo opoznien !!!(Oprocz tego przed Megadeth. Niby przez to, ze byly kamerki...pewnie Rudy musial nosek przypudrowac i sie opoznilo)
i mi to mowisz, jak gralo Artillery i Evile w tym samym czasie to musialem dokonac wyboru zycia ;/iron84 pisze:* Nie wiem po co te dwie sceny jak i tak nic z malej do porzadku nie zobaczylem
trzeba byc studentem w sweterku , duzo cpac i sluchac rzeczy pokroju PSYOPUS , ktos tu jest fanem TDEP na tym forum to niech sobie PSYOPUS zapoda o ile czasem juz sie nie podnieca tymi kolesiami , mysle, ze czache zryja identycznie.. bo jak mozna serwowac taki kolaz dzwiekow , takie zmiany nastrojow itd , technicznie panowie syca , palker nie powiem syty jest , chlapcy na gitarkach tez nie jedna game zagrac umia, szaleja dzikna rzucaja statyw do mikrofonu w publike , wskakuja w nia , baunsuja na headach od paczek i co...i nic bo to jest tak zryte ze na 7 kawalkow ktore widzialem 2 moze 3 byly utworami przypominajacymi normalny kawalek ktorego da sie posluchac...by potem przyjebac kakofonia, polska to zbyt ortodoksyjny kraj na takie granie . zamiast TDEP wystarczylo obojetnie jaki metalcore'owy band dac HSB czy KSE albo AILD chetnie by tu wpadly na taki fescior a sciana smierci by byla mega syta , Lamb of God tez chetnie by tu zapewne wpadlo... ale coz...dziuba...iron84 pisze:DILLINGER ESCAPE PLAN - Ja nie wiem co to bylo za bydlo. Totalne nieporozumienie. Az szkoda, ze ludzie nie zmusili ich do wczesniejszego opuszczenia sceny bo ci kolesie to co najwyzej moga gitary czyscic. A jak slysze dzieciaczkow i ich tekst jaki to trzeba miec rozwiniety umysl, zeby zrozumiec ich "muzyke" to normalnie smiech na sali![]()
a skakali po headach , piecach , stroboskopy ladnie migaly ( ciekawi mnie ile palker widzial na swoim zestawie ) , rozne takie dziwne akcje byly...
Na pocatku też pomyślałem ,że chodzi o nowe DVD Megadeth... niestety ale zapewne chodziło o DVD MetalmaniiEvil pisze:!! dokladnie shock , w zeszlym roku podobno obsuwy byly potezne...a tu jak ladnie bylo( btw wyjasni mi ktos czy oni krecili dvd megadeth czy po prosty na dvd metalmani...bo chyba nie tylko ja bylem tego ciekaw)
a skakali po headach , piecach , stroboskopy ladnie migaly ( ciekawi mnie ile palker widzial na swoim zestawie ) , rozne takie dziwne akcje byly...Norka pisze:a co sie dzialo ?
taaa...Elevatorman pisze:Afterparty... Ja wiem czy to można tak nazwać ? Klimat rządzący był
a ja dopiero wstałem, było przejebanie.
Przede wszystkim szeroko pojęte wycieczki do parku ( browar ze Slejem ok 10:30 zawiniety w gazete
co do organizacji szacun za brak obsuw, tylko przed Mega, ale i tak jak na Metalmanie 25 minut spóźnienia to nie spóźnienie
a co do koncertów:
POISION THE WELL - Piłem browar
INSIDE YOU - piłem browar
PRIMORDIAL - Z tego co mówił Slej całkiem spoko, ja jednak ich nie obejrzałem
IMMOLATION - chwile postałem na płycie i jak dla mnie nic ciekawego, po chwili wyszedłem po M@tiego
FLOTSAM AND JETSAM - pare osób sie ostro napaliło na ich występ, ja byłem bardziej powściągliwy. Widziałem tylko ostatni kawałek ale nawet nie źle zagrali wg mnie
ARTILLERY - nawet spoko koncert, bez żadnych rewelacji ale in plus.
MARDUK - Marduka to ja za bardzo nie słucham ale muszę przyznać, że koncert na prawde bardzo dobry, świetnie nagłośniony, ogólnie jeden z lepszych dzisiaj
VADER - rozczarowanie tegorocznej Metalmanii jak dla mnie. Nastawiłem się na ich koncert cholernie. Nie dość, że dostali za mało czasu to jeszcze ujowo go wykorzystali . Set co najwyżej średni(tak, tak zabrakło "wiedzmina"
SATYRICON - Jadłem Kebab, ale z tego co mi wiele osób mówiło, podobno świetny koncert
OVERKILL - już na trybunach siedzieliśmy. Nie obiecywałem sobie wiele ale zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie. Pałer i luz w grze, dobra forma zespołu. Ogólnie dla mnie jeden z dwóch najlepszych koncertów
DILLINGER ESCAPE PLAN - zacznijmy od pozytywów: stroboskopy i ogólnie oświetlenie było zajebiste. To by było wszystko. Generalnie to myślałem, że zagrają "normalniej". ni uja nie podobał mi się ich występ pod względem muzycznym, totalnie z dupy to dla mnie było, choć koncert sam w sobie chyba taki zły nie był
MEGADETH - no jak dla mnie ex aequo z Overkillem koncert imprezy. Nie zagrali wszystkiego co było w secie ( zabrakło Never Walk Alone) i generalnie koncert początkowo mi się średnio podobał, dopiero po Washington is Next się, niejako, "obudziłem". Świetny koncert, multum zabawy i ogóle zajebiscie :]
co do małej sceny. Nie widział NIC i szczerze mówiąc nie żałuje. Trochę szkoda mi Evile ale to była jedyna kapela która w jakimś tam stopniu mnie interesowała.
Impreza przednia, organizacyjnie tysiąc razy lepsza niż rok temu, choć to ze można było palić TYLKO w pewnej strefie i to na zewnątrz, mnie troche wkurzyło, tak samo fakt, że jak sie kupowało wode w Spodku to bez nakrętek... no ale nic i tak było zajebiście
EDIT:
z MetalmaniEvil pisze:! dokladnie shock , w zeszlym roku podobno obsuwy byly potezne...a tu jak ladnie bylo( btw wyjasni mi ktos czy oni krecili dvd megadeth czy po prosty na dvd metalmani...bo chyba nie tylko ja bylem tego ciekaw)
A i dzieki dla Artura i Metala za kwiatek
już nie mam tu najwięcej postów

aaaa i pozdro dla FOSY !
bo zeby kurde miec passa na backstage marduk i uslyszec ze masz KOPIE ...to porazka...zwlaszcza ,ze podobne haslo panowie z marduk rowniez uslyszeli.....
GLORY GLORY GLORY FOSA !!!
bo zeby kurde miec passa na backstage marduk i uslyszec ze masz KOPIE ...to porazka...zwlaszcza ,ze podobne haslo panowie z marduk rowniez uslyszeli.....
GLORY GLORY GLORY FOSA !!!
Evil, Ty miales bluzę Nightwisha i/albo koszulkę Evile? bo ciekaw jestem czy Cię widzialem czy kogoś innego :]
No fajnie było
trochę nagłośnienie mnie wkurzało, takie Artillery nie zabrzmiało tak jak chciałem (ale co tam, może się na DVD załapię bo stałem w 2 rzędzie a pod koniec ich koncertu nawet przy barierce
), Dillinger to samo...ta kapela nie jest zła, ostatnia płyta jest naprawdę dobra, ale tutaj nawet te kawałki, które bardzo lubię, jak choćby Milk Lizard czy Black Bubblegum wypadły jakoś tak nijako. Wokal Rudego też momentami kiepsko było słychać, szczególnie na początku, potem było lepiej. Buce jedne nie zagrali Never Walk Alone
w ogóle jakoś szybko mi ten koncert zleciał, czuję lekki niedosyt, sam nie wiem czemu
ale nie żałuję na pewno, że się wybrałem ;] Overkill też fajnie zagrał, jakbym miał ułożyć w kolejnośći od najlepszego do najsłabszego występu to wyglądałoby to tak: Megadeth, Overkill, Artillery, DEP
więcej nie piszę, Artur pewnie znowu walnie esej na godzinę czytania :] a ja się muszę przespać bo jeszcze nie spałem :]
pozdro dla ekipy:)
tak jak Symphony i In My Darkest Hour
no i kilka innych, ale te chyba najbardziej.
No fajnie było
Trust zmiażdżyłoElevatorman pisze:MEGADETH- no podobało mi się, chociaż burnt ice wypadło słabo i tak samo trust... ale może dla tego że nie przepadam za kawałkami.
Ostatnio zmieniony ndz mar 09, 2008 1:33 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
widziałem Vadera, jedną piosenkę Satyricona, ponad pół DEP i Megadeth połowę.
Vader mnie nudził bydlęco, Satyricon - Mother North to wypasior, DEP koncert rewelacyjny. super pomysł na światła. trochę nie czuje się ich na takiej scenie dużej, publika martwa, kapela zupełnie z innej bajki niż Metalmania. jednak dla mnie koncert rewelacyjny. trochę set mógłby byc lepszy, ale i tak fajnie. Megadeth mnie nudzi ogólnie
a ogólnie to ciągle browary - u mnie, w spodku, w parku pod spodkiem. i na koniec kebab tak ostry, że nie byłem w stanie isc. jak przyszedłem do domu to nie zasnąłem, ale zemdlałem w zasadzie. taki bół brzucha, że o mało nie umarłem. raka żołądka mam, jak w banku.
Vader mnie nudził bydlęco, Satyricon - Mother North to wypasior, DEP koncert rewelacyjny. super pomysł na światła. trochę nie czuje się ich na takiej scenie dużej, publika martwa, kapela zupełnie z innej bajki niż Metalmania. jednak dla mnie koncert rewelacyjny. trochę set mógłby byc lepszy, ale i tak fajnie. Megadeth mnie nudzi ogólnie
a ogólnie to ciągle browary - u mnie, w spodku, w parku pod spodkiem. i na koniec kebab tak ostry, że nie byłem w stanie isc. jak przyszedłem do domu to nie zasnąłem, ale zemdlałem w zasadzie. taki bół brzucha, że o mało nie umarłem. raka żołądka mam, jak w banku.
mialem i bluze i koszulke EvileWrath pisze:Evil, Ty miales bluzę Nightwisha i/albo koszulkę Evile? bo ciekaw jestem czy Cię widzialem czy kogoś innego :]
-
Deleted User 2868
Pierwsza moja Metalmania i jakże świetna. Przyjechałem około 12 więc Poison the Well i Inside You nie widziałem. Na małej scenie też w ogóle nie byłem.
Primordial - przesiedziałem na trybunach, nie znałem ich muzyki ale dosyć mi się podobało
Immolation - podczas ich występu w ogóle mnie w spodku nie było
Flotsam & Jetsam - połowę przesiedziałem, a drugą połowę stałem dość blisko sceny, fajnie zagrali ale bez rewelacji
Artillery - widziałem tylko końcówkę, może być
Marduk - przesiedziałem połowę, a potem wyszedłem. Totalnie nie moj klimat
Vader - widziałem tylko od This is the War do końca
Satyricon - obejrzałem cały występ z trybun, pomimo tego, że nie znam ich twórczości za bardzo to ich koncert baardzo mi się podobał
Overkill - cały koncert blisko sceny, jeden z najlepszych występów na tegorocznej Metalmani. Energia i dobra forma zespołu
Dillinger Escape Plan - również cały koncert blisko sceny stałem, nie było żadnych problemów z dopchaniem się bo generalnie mało ludzi było. Zagrali fajnie 2 piosenki, które lubię i tyle. Zdecydowanie nie pasują na ten festiwal
Megadeth - Genialny koncert, genialny set, niezła forma. Chris świetnie grał solówki. Najlepszy występ wieczoru. Świetna zabawa, jestem bardzo zadowolony z ich występu
Mam autografy Overkill, Artillery i DEP ;]
Primordial - przesiedziałem na trybunach, nie znałem ich muzyki ale dosyć mi się podobało
Immolation - podczas ich występu w ogóle mnie w spodku nie było
Flotsam & Jetsam - połowę przesiedziałem, a drugą połowę stałem dość blisko sceny, fajnie zagrali ale bez rewelacji
Artillery - widziałem tylko końcówkę, może być
Marduk - przesiedziałem połowę, a potem wyszedłem. Totalnie nie moj klimat
Vader - widziałem tylko od This is the War do końca
Satyricon - obejrzałem cały występ z trybun, pomimo tego, że nie znam ich twórczości za bardzo to ich koncert baardzo mi się podobał
Overkill - cały koncert blisko sceny, jeden z najlepszych występów na tegorocznej Metalmani. Energia i dobra forma zespołu
Dillinger Escape Plan - również cały koncert blisko sceny stałem, nie było żadnych problemów z dopchaniem się bo generalnie mało ludzi było. Zagrali fajnie 2 piosenki, które lubię i tyle. Zdecydowanie nie pasują na ten festiwal
Megadeth - Genialny koncert, genialny set, niezła forma. Chris świetnie grał solówki. Najlepszy występ wieczoru. Świetna zabawa, jestem bardzo zadowolony z ich występu
Mam autografy Overkill, Artillery i DEP ;]
a ja mam grafy artillery evile i f&j a z mattem drake'iem i mike'em alexanderem z evile mam foty ;D