07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Na HCW są losowane 3 osoby na każdy gig, każda może zabrać jedną osobę, więc ogólnie szanse bardzo małe. FTTB to zupełnie co innego, ale sądząc po opisach BruceAir to u nas tego nie będzie.
czyli nie ma zadnych konkursow w stacjach radiowych czy magazynach muzycznych?
bo byla na poczatku tez taka mowa
bo byla na poczatku tez taka mowa
O szczegółach lokalnych konkursów na razie nic nie wiadomo, nie wiem jak to dotychczas było, bo się nie interesowałem, ale w planach takie coś było, więc pewnie bliżej koncertu będzie można coś powiedzieć. Ale to też nie będzie jakoś wiele osób, na scenę wychodzi kilkanaście i pewnie część z nich to jacyś goście zespołu (obstawiam 6 osób z FC, 6 z lokalnych konkursów, kilkoro gości, ale to tylko moje domysły). 
Praktycznie zalapac sie mozna tylko jakims cudem
No szanse nie są duże. 
heh no to nie wyglada to tak kolorowo jak przypuszczałem
na poczatku tego roku planowalem zapisac sie do oficjalnego fc i tak rozkminiałem na temat ewentualnych benefitów odnosnie naszego koncertu
U nas nie będzie żadnych korzyści, jedyne co to wylosowanie HCW, ale szanse są marne. FTTB, nawet jeśli będzie to najpierw pewnie wpuszczą ludzi z BruceAir, więc i tak barierka będzie już zajęta - żadna różnica więc czy z FTTB, czy bez się wejdzie. 
A to ludzie z Bruce Air'a mają też pierwszeństwo wejścia?
Jeśli na obiekcie jest FTTB to tak i to raczej przed ludźmi z FTTB. W sumie to sam nie wiem, D5 tak mi kiedyś mówił, może też być tak, że FTTB i BA będą wpuszczani razem.
Może Wicker wie więcej.
Może Wicker wie więcej.
kupilem dzisiaj bilet, koncowka 7623. wiec w sumie nie jest tak zle, przez te pozostale 5 miesiecy powinno sie wyprzedac:)
Pokręciłeś trochę. Są dwa konkursy - first to the barrier i heaven can wait. Zwycięzcy tego pierwszego mają prawo do wejścia na stadion/do hali na pół godziny przed resztą widowni, dzięki czemu mogą zająć miejsce pod barierką. Na każdy gig na którym organizowane jest FTTB losuje się 60 osób, z czego każda może zabrać ze sobą jedną osobę towarzyszącą. Heaven can wait polega z kolei na tym, że wylosowani szczęśliwcy (których na każdym gigu jest trzech+trzy osoby towarzyszące) mogą wejść na scenę podczas gdy zespół gra HCW i pokrzyczeć sobie w wiadomym momencie.Urchin pisze:mam takie pytanko odnośnie tego gigu. jak to jest z tym całym eventem na heaven can wait? ponoć z oficjalnego fc ma zostać wylosowanych kilkadziesiąt osób i te osoby wejdą na teren imprezy przed resztą, a potem mają załatwioną możliwość zaśpiewania razem z zespołem whooah oohh na scenie? losowanie tych osób już się odbyło czy to jeszcze sprawa otwarta?
będę wdzięczny jeśli mi to ktoś przybliży
Jedna uwaga, na gigach na które organizowany jest Bruce Air, albo FC Trip FTTB nie ma w zasadzie żadnego sensu, bo ludzie z BA/FC Trip mają z góry zagwarantowane wcześniejsze wejście na obiekt.
Jeśli napisałem coś niejasnego to przepraszam, straszliwie zjebany jestem, niech to będzie moim usprawiedliwieniem.
Ale na razie wzmianka o FTTB przy BA jest tylko dla Rumunii, przynajmniej kilka dni temu tak było, więc może być tak, że u nas nikt nie wejdzie wcześniej. 
Ale ten BA jest chyba odwołany razem z Wacken:)Madril pisze:Ale na razie wzmianka o FTTB przy BA jest tylko dla Rumunii, przynajmniej kilka dni temu tak było, więc może być tak, że u nas nikt nie wejdzie wcześniej.
Jeśli w Polsce będzie w ogóle FTTB to ludzie z BA na 100% wejdą wcześniej, to raz. A dwa - żadnego BA do Rumunii nie maMadril pisze:Ale na razie wzmianka o FTTB przy BA jest tylko dla Rumunii, przynajmniej kilka dni temu tak było, więc może być tak, że u nas nikt nie wejdzie wcześniej.
No dobra, nie ma, ale był!Pieczeń rzymska pisze:Jeśli w Polsce będzie w ogóle FTTB to ludzie z BA na 100% wejdą wcześniej, to raz. A dwa - żadnego BA do Rumunii nie ma
Nie ma, nie było, ale miał być.Madril pisze:No dobra, nie ma, ale był!Pieczeń rzymska pisze:Jeśli w Polsce będzie w ogóle FTTB to ludzie z BA na 100% wejdą wcześniej, to raz. A dwa - żadnego BA do Rumunii nie ma
Był! Był wymieniony w pierwszej grupie.
Ciekawe jak z tego wybrniesz.
Chyba będzie trzeba przestać, bo warny za offtop polecą.
Chyba będzie trzeba przestać, bo warny za offtop polecą.
:buahaha:Madril pisze:warny za offtop polecą
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
PRzecież tu sie warnów nie używa od czasów przeniesienia forum.
-
Deleted User 1499