Nowa płyta Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa płyta Iron Maiden
tez to wlasnie doczytalem
okladka jak na BEST OF ok
okladka jak na BEST OF ok
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Robiona chyba przez 5 min za pomocą painta...
Nie no może z 7 
-
El Dorado
Zrób taką w Paintcie w 5 minut to będę biegał nago po Warszawie w godzinach szczytu! :-)Mirdaroh pisze:Robiona chyba przez 5 min za pomocą painta...
ok.... ctrl + v i jest w sekundę ;p
Oj stary, Zakład godny podjecia, Myślę, że 5 minut to z przygotowaniem do druku. A, że pracuje w agencji interaktywnej to możemy sie zakładaćInternet w komórce pisze: Zrób taką w Paintcie w 5 minut to będę biegał nago po Warszawie w godzinach szczytu! :-)
Przemyśl to Tobiasz
. Prawda jest taka że nic się autor okładki nie wysilił aby ją zrobić.
Jasne. Żartowałem sobie
. Okładka straszna. Jak Edward mi się podobał to to jest jakieś nieporozumienie
Żydy! Złodzieje! Oszuści! Do roboty by się wzięli zamiast wyłudzać gargantuiczne pieniądze od Bogu ducha winnych fanów. :guns :guns :guns
Very pro ta agencja, skoro w paincie pracujecie.tomtomala pisze:Oj stary, Zakład godny podjecia, Myślę, że 5 minut to z przygotowaniem do druku. A, że pracuje w agencji interaktywnej to możemy sie zakładaćInternet w komórce pisze: Zrób taką w Paintcie w 5 minut to będę biegał nago po Warszawie w godzinach szczytu! :-)
Very. A paint to program nad programy porównywalny z notatnikiem. Nic go nie przebije. Na nim się najlepsze layouty trzaskaPieczeń rzymska pisze:Very pro ta agencja, skoro w paincie pracujecie.
Nie licząc Paintbrusha z Windowsa 3.1tomtomala pisze:A paint to program nad programy porównywalny z notatnikiem. Nic go nie przebijePieczeń rzymska pisze:Very pro ta agencja, skoro w paincie pracujecie.
-
El Dorado
NO TO ZRÓB!!! POKAŻ, ŻE POTRAFSZ A NIE GADAJ!Vol 7 pisze:ok.... ctrl + v i jest w sekundę ;p
no dawaj, zakład aktualnyMirdaroh pisze:Przemyśl to Tobiasz. Prawda jest taka że nic się autor okładki nie wysilił aby ją zrobić.
Jezu czemu się tak pieklić O_o Okładka jest kiczowata, robiona na kolanie, bez pomysłu i konceptu.
Dobra odpuszczam, bo jeszcze nie zostanę wpuszczony do autobusu na Metallice i co ja zrobie
. A i w środku mamy się bawić a nie nawalać 
Kumam, że może sie Tobie podobać, ale nie broń tego jak Ordon swojej reduty. Jedyne co mogło obronić to wydawnictwo to okładka. No ale jak dla mnie nie broni.Fałszywe dolary pisze:NO TO ZRÓB!!! POKAŻ, ŻE POTRAFSZ A NIE GADAJ!
Dobra odpuszczam, bo jeszcze nie zostanę wpuszczony do autobusu na Metallice i co ja zrobie
okladka moze być ale ta płytą to przesada lepiej by było aby nagrali z tej trasy koncercik na cd (np. z PL 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ciekawe czy przed wydaniem tej składanki dostaniemy jeszcze singiel promujący?
to też będziePremus pisze:okladka moze być ale ta płytą to przesada lepiej by było aby nagrali z tej trasy koncercik na cd
już nie mam tu najwięcej postów

a do ETG byl ??Mr.Hankey pisze:Ciekawe czy przed wydaniem tej składanki dostaniemy jeszcze singiel promujący?
Dla mnie sprawa jest prosta i oczywista - nie chcesz nie kupuj!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie. Ale np. do DVD Early Days już tak.Budziol pisze:a do ETG byl ??
Mozemy sie spodziewac kolejnego singla number of the beast albo troopera w wersjach na wszystkim co sie nadaje do zapisywania muzyki. Z 30 roznych wersji singla na kazdym beda 2 utwory w tym jeden w wersji z albumu a drugim singlowym przebojem beda hihy śmichy Nico przez 5 minut.