Somewhere Back In Time World Tour '08 Bootlegi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08 Bootlegi
Nastepny boot (juz 3ci video na dime) z Sao Paulo :rocx
a ktory ma najlepsza jakosc?
Na razie nie wiem. Wszystkie ciągną się jak krew z nosa. Może dziś w końcu któryś się ściągnie w całości.
-
Deleted User 1499
Ja sciagnalem narazie dwa : San Juan i New Jersey i lepsza jakosc IMO ma ten drugi.
LA widzialem screeny i jest bomba!
jak posciagacie podzielcie sie bo nie mam konta na dimmie a nie oplaca na raz mi sie zakladac
wg. ocen na ead666 LA najlepsze ale wszystkie maja wysokie noty wiec jakosc musi byc niezla
jak posciagacie podzielcie sie bo nie mam konta na dimmie a nie oplaca na raz mi sie zakladac
wg. ocen na ead666 LA najlepsze ale wszystkie maja wysokie noty wiec jakosc musi byc niezla
a jak prezentuje sie forma koncertowa maiden ad 2008?
Wg mnie świetnie aczkolwiek mniej ruchu na scenie niż przed rokiem chyba
czyli i tak nie wiem , a jak wyglada dlugosc koncertu jakis przykladowy set ? ciagle granie starych kluch ?
Set jest ciągle ten sam którym zaczeli trasę. Nic nie zmieniają.
..i co gorsza chyba nie zmienią. Licze jednak na zmiany w Europie. Może też jakaś dodatkowa scenografia
Rzeczywiście, koncertowe wersje klasyków z "Powerslave" niszczą. Set zmienią latem, natomiast na kolejnych etapach trasy ma się pojawić więcej efektów wizualnych - m.in. wielki Eddie mumia!Mirdaroh pisze:Set jest ciągle ten sam którym zaczeli trasę. Nic nie zmieniają.
O ile efekty, czyli Edek mumia jak na LAD na pewno sie pojawi o tyle w zmiane setlisty raczej watpie
niestety :/
dla mnie do zastapienia FOTD bo pasuje jak piesc do nosa
-
Deleted User 1499
Bezapelacyjnie zmienic.Budziol pisze:O ile efekty, czyli Edek mumia jak na LAD na pewno sie pojawi o tyle w zmiane setlisty raczej watpie
Co do formy , nie zmienila sie od poprzedniego roku , bruce naprawde czasem zaskakuje
A co do scenografii to fakt mogliby troche dodac bo taka biedna sie wydaje.
S P O I L E RBudziol pisze:O ile efekty, czyli Edek mumia jak na LAD na pewno sie pojawi o tyle w zmiane setlisty raczej watpie
Nie przesadzajmysekcjazwlok pisze:A co do scenografii to fakt mogliby troche dodac bo taka biedna sie wydaje.
Przecież jesteśmy w temacie o bootlegach, raczej tu Ci co nie chca znac setu nie powinni zagladacherki pisze:S P O I L E RBudziol pisze:O ile efekty, czyli Edek mumia jak na LAD na pewno sie pojawi o tyle w zmiane setlisty raczej watpie
jak moze byc spoiler w dziale bootlegow z trasy tego rokuherki pisze:S P O I L E RBudziol pisze:O ile efekty, czyli Edek mumia jak na LAD na pewno sie pojawi o tyle w zmiane setlisty raczej watpie
Przeciez tu tylko o tym rozmawiamy wiec sam temat jest SPOILEREM i kto nie chce znac setlisty chyba nie slucha lub nie oglada bootlegow z tej trasy
-
Deleted User 1499
A ja bym powiedzial ze jest taka jak rok temu - nic nowego.No ale nie bede sie czepial to nie teatrMirdaroh pisze:Nie przesadzajmysekcjazwlok pisze:A co do scenografii to fakt mogliby troche dodac bo taka biedna sie wydaje.. Napewno lepiej niż rok temu. Wszystko się ładnie komponuje. Jeszcze należy pamiętać że w Europie będzie pełna scenografia bo na razie jest trochę uboższa.
Nowy boot z tras na dimmie. Tym razem z Toronto 14.03.2008 - audio
-
El Dorado
Czy coś się zmieniło w secie czy coś? Czy te booty nie są niemal IDENTYCZNE ?