Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Testament
Kurcze co sie dzieje. Nie ma człowieka jeden wieczór na forum a tu takie newsy. Ja również poproszę o linka. Jezu nowy Testament!!!!! :rocx
hehe troche dowaliles, faktem jest ,ze strasznie duzo core'a tam slychac ale to tylko sosik ktorym podlany jest thrash , najslabszym punktem exo sa niestety wokale , i juz pozostana, juz sie wypowiadalem co mi w exo teraz nie pasi...i nadal jest tak samo . Jakby to Jacob Bredahl darl jape w exo to by byl chyba najlepszy band na ziemiiherki pisze: Toć to nawet thrashem nie jest, nie mówiąc o jakiejkolwiek brutalności
Ja się o Exodusie nowym już parę razy wypowiadałem, dla mnie jest to gigantyczna pomyłka ta płyta i nic już nie zmieni mojego zdaniaEvil pisze:hehe troche dowaliles, faktem jest ,ze strasznie duzo core'a tam slychac ale to tylko sosik ktorym podlany jest thrash , najslabszym punktem exo sa niestety wokale , i juz pozostana, juz sie wypowiadalem co mi w exo teraz nie pasi...i nadal jest tak samo . Jakby to Jacob Bredahl darl jape w exo to by byl chyba najlepszy band na ziemiiherki pisze: Toć to nawet thrashem nie jest, nie mówiąc o jakiejkolwiek brutalności
Zaraz się biorę za ten nowy album, na razie dla smaczku puściłem sobie występ Testamentu z Metalmanii 07. Ależ ten koncert musiał być zajebisty... Żałuję, że to obejrzałem, bo przez to żałuję, że mnie nie było na nim
a masz caly w dobrej jakosci na dvd???
a ja czekam do premiery aż pojawi się na półkach nigdy nie ściągam płyt a netu
Nie jest cały - 5 kawałków na oryginalnym DVD MetalmaniiEvil pisze:a masz caly w dobrej jakosci na dvd???
http://allegro.pl/item330040022__dvd_cd ... _w_wa.html
e tam
btw macie ktos kawalek Formation of Damnation ? bo jego samego nie umiem znalesc , a zas od nowa 9 walkow sciagac sie mi nie chce
btw macie ktos kawalek Formation of Damnation ? bo jego samego nie umiem znalesc , a zas od nowa 9 walkow sciagac sie mi nie chce
A to już posłuchałeś nowej płyty Testament?M@ti pisze:Niniejszym ogłaszam, że nowe Exo zostało przebite.
Ja nie ściągam pliczków... poczekam do premiery
www.MetalSide.pl
cieszmy sie tym albumem, to w koncu ostatni 
Jak to? czegoś nie wiem? 
w ktoryms z ostatnich brytyjskich kerrangow byla taka wiadomosc , nie wiem czy Peterson nie powiedzial tak w wywiadzie
jakoś wątpię, no ale sprzeczać sie nie bede bo może faktycznie był taki artykuł. Ale jak przyjęcie albumu będzie dobre i sie sprzeda w miare dobrze to wątpię by nie nagrali kolejnego. A na to mają duże szanse, w końcu od czasu jak wrócili w oryginalnym line-up to na koncertach święcą tryumfy.
Yyy, a to a'propos czego bo nie zakumałemsz pisze:a i plyta w calosci bedzie dobra dobra
to Twoja opinia czy jeden ze wspomnianych warunków co do nagrania kolejnej płyty
opinia, przesluchalem raz narazie to co wycieklo i jest dobrze, fajnie wiec moze sie przelozy na sukces wydawniczy. Zreszta bywa tak tez czasem, ze jak dlugo dlugo zespol nic nie wydaje, to potem po pierwszej plycie -- przelomu idzie jak po sznurku. Nie koniecznie musi z nimi tak byc, w sumie to nie abrdzo mnie obchodzi. Narazie czekam na pelna nowa, kiedy data premiery?
Jazz is not dead, it just smells funny.
28 kwietnia
i niewykluczone, że z TestAmenT też tak będzie, bo akurat klimat dla nich odpowiednio w tej chwili.
Owszem, przykładów podawać nie trzebasz pisze:Zreszta bywa tak tez czasem, ze jak dlugo dlugo zespol nic nie wydaje, to potem po pierwszej plycie -- przelomu idzie jak po sznurku
ja sobie raz przesłuchałam ale nie skupiałam sie jakos byłam myślami zupełnie gdzie indziej, więcej nie chce sluchać, bo potem jak sie osłucham nie bede potrafiła płyty sluchać, bo pół będę dobrze znać a pół nie, ale fajnie Czaki śpiewa :]
Ja na razie ściągnąłem (dzięki Herki). Poczekam na spokojnie na wtorek, jak wpadnę w wir pracy zapuszczę sobie wtedy. I mam wielką nadzieję, że spadnę z krzesła 
macie pełny album?
-
obserwator
- -#Long distance runner

jak dla mnie potęga. póki co "fear" to mój faworyt. cieszy mnie fakt, że praktycznie nie ma growlu, od razu lepiej ;d
mtszły