Dokładnie, jakieś 2000 pozostanie jako "last alert", koncert będzie Sold Out!!!!Fałszywe dolary pisze:Dziś mi facet w 'strefie biletów' powiedział, że jest koło 6000. Pewno stąd wziął to FAUST
Up The Fuckin' Irons :laugh
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dokładnie, jakieś 2000 pozostanie jako "last alert", koncert będzie Sold Out!!!!Fałszywe dolary pisze:Dziś mi facet w 'strefie biletów' powiedział, że jest koło 6000. Pewno stąd wziął to FAUST

Wiesz, to już kwestia sponsorów... tychże konkursow, ta część bileltow już jest przydzielona!Iron Marcin pisze:A nie zostawią jakichś biletów na różne konkursy? Przecież zawsze bliżej koncertu takie konkursy są ogłaszane. Więc chyba nie mogą sprzedać wszystkich biletów.
Nie przypuszczałem, że tak szybko się wyprzedają... Nawet nie myślałem, że w ogóle się wyprzedają w całości...Fałszywe dolary pisze:Dziś mi facet w 'strefie biletów' powiedział, że jest koło 6000. Pewno stąd wziął to FAUST
Nikt już nie wpuści ludzi na "dopych", mają normy i ograniczenia, wolna przestrzeń będzie z pewnością!Zurmo pisze:Nie przypuszczałem, że tak szybko się wyprzedają... Nawet nie myślałem, że w ogóle się wyprzedają w całości...Fałszywe dolary pisze:Dziś mi facet w 'strefie biletów' powiedział, że jest koło 6000. Pewno stąd wziął to FAUST
No to niezły dupościsk będzie.
Nie słuchaj go faust, właśnie za oryginalny styl pisania między innymi dostałeś w pełni zasłużoną Sanktuariankę.Artur pisze:Ja tak na sekundke poza tematem - Faust, co Ty na to, żeby jednak nie każdą wypowiedź kończyć wykrzyknikiem ? Więc jak będzie ?!!!!!!!
Ja nikogo nie słucham, nie podoba WAM się to NIE CZYTAJCIE, przecież nie ma obligatoryjnego obowiązku odczytywania każdej wypowiedzi forumowej, nie chcę żeby każdy post pod względem edytorskim tkwił w standardach, moje są nieco urozmaicone, to tyle! :beerherki pisze:Nie słuchaj go faust, właśnie za oryginalny styl pisania między innymi dostałeś w pełni zasłużoną Sanktuariankę.Artur pisze:Ja tak na sekundke poza tematem - Faust, co Ty na to, żeby jednak nie każdą wypowiedź kończyć wykrzyknikiem ? Więc jak będzie ?!!!!!!!
thx :beerFałszywe dolary pisze:Proponuję stanąć na parkingu, zaznaczony różowym kółkiem.
[url=http://img153.imageshack.us/img153/2407 ... qz5.th.jpg]Obrazek[/URL]
Myślę, że skończy się jak na ostatniej Metallice w 99 czyli każdy parkował na Racławickiej gdzie popadło.BUBETTO pisze:trzeba bedzie chyba wczesniej przyjechać bo widze że ten parking to raczej niezbyt "pojemny" jest
Na Allegro poszukaj, (...) teraz to wypada spieszyć po bilet, bo chętnych nie brakuje, stadion jak stadion, w Polsce cudów nie ma się co spodziewać :laughwojteq pisze:heheheh, kiedyś tam pisałem, że nie widziałem żadnego plakatu w Szczecinie (bo nie poruszam się za bardzo po mieście, komunikacją miejską), ale wczoraj wracałem wyjątkowo akurat tramwajem, i patrze, że koło mojego domu powiesili w takiej ładnej tablicy, na której można z dwóch stron plakaty wieszać
w sumie czy można gdzieś kupić te plakaty??? Albo skontaktować się z firmą która je wiesza i kupić od nich ???
ta wioska to WarszawaQba666 pisze:Przeciez to jakas wioska jest normalnie![]()
![]()
no ja bilety już od grudnia mamfaust pisze:Na Allegro poszukaj, (...) teraz to wypada spieszyć po bilet, bo chętnych nie brakuje, stadion jak stadion, w Polsce cudów nie ma się co spodziewać