mi raz jak się pytałem z kumplem, to powiedziała, że zostało ileśtam (chyba 8000) natomiast jak kupowałem bilet w tą środę na to samo pytanie usłyszałem: "jeszcze całkiem sporo"Qbak pisze:Aha, wcale nie trzeba mieć swoich ludzi gdzieś tam, żeby się dowiedzieć
ile jest biletów w systemie, wystarczy do bardzo miłej Pani zadzwonić w Empiku
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
7000 to trochę jest, ale do koncertu mamy 3 i 0,5 miesiąca, ja wszystkie informacje mam z jednego żródła, zawsze te dane się sprawdzały dlaczego TERAZ ma być inaczej.syzygy pisze:mi raz jak się pytałem z kumplem, to powiedziała, że zostało ileśtam (chyba 8000) natomiast jak kupowałem bilet w tą środę na to samo pytanie usłyszałem: "jeszcze całkiem sporo"Qbak pisze:Aha, wcale nie trzeba mieć swoich ludzi gdzieś tam, żeby się dowiedzieć
ile jest biletów w systemie, wystarczy do bardzo miłej Pani zadzwonić w EmpikuWięc zależy od osoby na jaką się trafi
A to nie wynika z tego, że ticketpro i livenation dostały osobne pule? Przy okazji - w takim wypadku informacja ile zostało biletów w samym ticketpro zbyt wiele by nie mówiła...Qbak pisze:Na biletach drukowanych przy mnie widnieją numery w okolicach 11,5 tysiąca. Spodziewałem
się jednak numerów około 22 tysięcy (skoro niby jest 30 tysięcy wejściówek, z czego 7,5 tyś.
wolnych).
Swego czasu było mówione o sposobie rozparcelowania biletów, po samym numaerku nie dojdziecie aktualnego stanu sprzedaży.ironlemon pisze:A to nie wynika z tego, że ticketpro i livenation dostały osobne pule? Przy okazji - w takim wypadku informacja ile zostało biletów w samym ticketpro zbyt wiele by nie mówiła...Qbak pisze:Na biletach drukowanych przy mnie widnieją numery w okolicach 11,5 tysiąca. Spodziewałem
się jednak numerów około 22 tysięcy (skoro niby jest 30 tysięcy wejściówek, z czego 7,5 tyś.
wolnych).
Numerem na bilecie nie ma co się sugerować. Jak kumpel kupował jakiś tydzień temu, powiedzieli mu, że jest 7700 biletów w sprzedaży, a on ma numer jeszcze przed 1000.
UP THE IRONS !!!
Jasne, to zależy od dystrybutora, w tej chwili jest koło 7000 biletów...ClouD pisze:Numerem na bilecie nie ma co się sugerować. Jak kumpel kupował jakiś tydzień temu, powiedzieli mu, że jest 7700 biletów w sprzedaży, a on ma numer jeszcze przed 1000.
a kogo do cholery obchodzi ile jest tych biletow. o co wy sie martwicie? ze ludzie nie bedzie? ze wam wykupia? dobrych kilka stron tematu o niczym .
Mnie.Evil pisze:a kogo do cholery obchodzi ile jest tych biletow.
Naprzykład.Evil pisze: o co wy sie martwicie? ze ludzie nie bedzie?
Interesuje mnie to, czy będzie cały stadion, czy 3/4. Bo jak już zostało powiedziane może to mieć wpływ na to kiedy następnym razem zobaczę zespół w Polsce.
O czymś pisać trzeba... 3/4 to już dzisiaj jest a do koncertu mamy >3mieś. Będzie full albo blisko tego... Maiden u NAS to jeszcze nie raz zobaczymy.Piwowarus pisze:Mnie.Evil pisze:a kogo do cholery obchodzi ile jest tych biletow.Naprzykład.Evil pisze: o co wy sie martwicie? ze ludzie nie bedzie?
Interesuje mnie to, czy będzie cały stadion, czy 3/4. Bo jak już zostało powiedziane może to mieć wpływ na to kiedy następnym razem zobaczę zespół w Polsce.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Bilet kupiony, i oficjalnie potwierdzam swoją obecność na koncercie.
Dziś kupiłem bilet, więc będe
- Man on the Edge
- -#Invader

Bilet w drodze więc to już raczej pewne że się pojawie no chyba że by się coś stało to wtedy wiadomo...
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Niech żyje zwrot podatku!!
Jest bilet!! :solo
Jest bilet!! :solo
- Man on the Edge
- -#Invader

Mam pytanie orientuje się ktoś ile zostało biletów w empiku w Tychach?
jutro się wybieram po bilety dla mnie i brata kasę mi dał miał jechać jego kumpel który jedzie z nami na koncert ale coś go nie widać więc będę musiał ja jechać więc ile jest jeszcze tych biletów w tych Tychach?
jutro się wybieram po bilety dla mnie i brata kasę mi dał miał jechać jego kumpel który jedzie z nami na koncert ale coś go nie widać więc będę musiał ja jechać więc ile jest jeszcze tych biletów w tych Tychach?
Pewnie Ci wydrukują na miejscu.
Czyli pełna odpowiedź na to pytanie brzmi:
Biletów w Tychach (w Empiku
) jest jeszcze około 7,5 tysiąca 
Biletów w Tychach (w Empiku
- Man on the Edge
- -#Invader

Elegancko dzięki więc jutro Run to the Tychy
:rocx
Somewhere in Warsaw :rocx :solo
Somewhere in Warsaw :rocx :soloRe: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Witam,
Dziś zakupiłem bilecik w empiku, pani powiedziała, iż zostało jeszcze około połowy biletów, w co nie do końca chce mi się wierzyć, bo chyba mniej. W każdym razie nie była pewna bo ponoć ciągle dokładaja im nowe partie.
Dziś zakupiłem bilecik w empiku, pani powiedziała, iż zostało jeszcze około połowy biletów, w co nie do końca chce mi się wierzyć, bo chyba mniej. W każdym razie nie była pewna bo ponoć ciągle dokładaja im nowe partie.
Bzdura, nie wiadomo ile osób tam w końcu wejdzie, ja mam info, że zostało jakieś 6000 z 32000. Pewnie będą chcieli upchać ile się da :buahaha:Mike.l pisze:Witam,
Wczoraj babka w ticketpro mi powiedziała, że zostało ponad 6000. Próbowałem jeszcze o plakacik powalczyć ale nie dała