Nowa płyta Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Man on the Edge
- -#Invader

Re: Nowa płyta Iron Maiden
Denerwuje mnie jedno w tej składance dlaczego utwory z dwóch pierwszych płyt są zastąpione utworami z LAD? W wykonaniu Bruce'a (No może dlatego ze ta składanka ma przedstawiać głównie gig z koncertów z obecnej trasy a tam jak wiemy śpiewa Bruce
). Ale to i tak nie zmienia faktu że Bruce nie daje sobie rady z utworami z płyt na których on nie wokalizował (na tych co wokalizował też idzie mu już chodź kiedyś też kiepsko!) no może poza Running Free, Iron Maiden i Wrathchild
ale to i tak nie zmienia faktu że na składance np. Phantoma wolałbym w wykonaniu Di'Anno z pierwszej płyty. 
Ostatnio zmieniony śr kwie 30, 2008 9:27 pm przez Man on the Edge, łącznie zmieniany 1 raz.
Z każdym daje sobie radę świetnie,a taki The Clansman to dopiero z Brucem zabrzmiał jak hymn o wolności
- Man on the Edge
- -#Invader

nie zgadzam się z tobą co do kwestii że daje sobie radę ze wszystkimi świetnie właśnie nie daje i w tym jest problem był bardzo dobrym wokalistą ale tylko na płytach na których sam śpiewał co do utworów nie za jego kadencji to już pisałem które dają radę ale dopadł go niestety kryzys wieku i wolałbym aby np nie śpiewał utworów z The X Factor 
Ps. Zawsze denerwowało mnie że nawet na utworach za swoich czasów Bruce nie ze wszystkimi dawał sobie niestety rady :closed
Ps. Zawsze denerwowało mnie że nawet na utworach za swoich czasów Bruce nie ze wszystkimi dawał sobie niestety rady :closed
a ja z Tobą się z kolei nie zgodzę, i poprę tu kol. norberta, moim zdaniem Bruce świetnie wykonuje utwory z X-factor i Virtual-XI, właśnie nadaje im poweru i magii, sprawia że zaczynają one brzmieć... Co do utworów z pierwszych dwóch płyt studyjnych, to sprawa bardziej dyskusyjna, bo di'Anno zupełnie inaczej je interpretował i robił to faktycznie świetnie, Bruce śpiewał je po prostu inaczej...mnie się obie interpretacje podobają, di'Anno bardziej agresywnie, taki klimat "Early Years", a Bruce bardziej wzniośle, że tak to określę
z tym kryzysem wieku, to już inna sprawa i wiadomo, że Bruce już w szybszych utworach nie jest taki jak kiedyś (co nie znaczy że jest zły !!), w tych ze średnim tempem jest dla mnie mistrzem :rocx
z tym kryzysem wieku, to już inna sprawa i wiadomo, że Bruce już w szybszych utworach nie jest taki jak kiedyś (co nie znaczy że jest zły !!), w tych ze średnim tempem jest dla mnie mistrzem :rocx
W stu procentach popieram kolege. Bruce Kawałki z IRon Maiden i Killers poprostu spiewa inaczej ,,wznioslej'' hehe a jesli chodzi o X Factor i Virtual to Blaze spiewał je praktycznie bez wyrazu tam ,,nijak'' Bardzo lubie X Factor naprawde ale fakt faktem Dopiero Bruce sprawia ze kiedy przypadkiem wykonuja jakies kawałki z tych płyt przechodza ciarki po plecachwojteq pisze:a ja z Tobą się z kolei nie zgodzę, i poprę tu kol. norberta, moim zdaniem Bruce świetnie wykonuje utwory z X-factor i Virtual-XI, właśnie nadaje im poweru i magii, sprawia że zaczynają one brzmieć... Co do utworów z pierwszych dwóch płyt studyjnych, to sprawa bardziej dyskusyjna, bo di'Anno zupełnie inaczej je interpretował i robił to faktycznie świetnie, Bruce śpiewał je po prostu inaczej...mnie się obie interpretacje podobają, di'Anno bardziej agresywnie, taki klimat "Early Years", a Bruce bardziej wzniośle, że tak to określę![]()
- Man on the Edge
- -#Invader

Nie twierdze że Bruce jest kiepskim wokalistą jest bardzo dobrym no może kiedyś lepszym ale jak by nie patrzeć kawał głosu ale ja inaczej wszystko widzę np wykonania utworów Bruca z albumów Iron Maiden za dobre tylko dwa Running Free i Iron Maiden z Killers Wrathchild co do The X Factor w miarę Sign of the Cross jeszcze daje rade i z Virtual XI The Clansman ja to widzę tak nie musicie się ze mną zgadzać a ja z wami każdy widzi to inaczej ja was szanuje za wasze zdanie mam nadzieję że wy mnie za moje też 
jasne, że tak :beer a tak jeszcze do X-factor i V XI to nie było ich za wiele po '99, a co myślisz o wykonaniu Lord of the Flies na Death on the Road?? Mnie się np. bardzo podobaMan on the Edge pisze:ja was szanuje za wasze zdanie mam nadzieję że wy mnie za moje też
- Man on the Edge
- -#Invader

nie jest złe jest dobre ale nie tak dobre jak w wykonaniu Bayley'a

http://www.allegro.pl/item358429288_iro ... 80_89.html
Za 65 złotych jednopłytówka.. Sporo.. Chyba że jakoś ciekawie wydana..
Za 65 złotych jednopłytówka.. Sporo.. Chyba że jakoś ciekawie wydana..
- Man on the Edge
- -#Invader

raczej czysty zdzierca to jest promo do głownego wydania jeszcze trochę czasu...
"Premiera i wysyłka po 12 Maja 2008" więc chyba nie promo.
- Man on the Edge
- -#Invader

No chyba że tak...peep4 pisze:"Premiera i wysyłka po 12 Maja 2008" więc chyba nie promo.
dokładnie tak jest. miną 2 tygodnie i już będzie za 45 a po miesiącu za 30 zeta. Tak więc nie opłaca sie w to bawić....raczej czysty zdzierca to jest promo do głownego wydania jeszcze trochę czasu...
best of 1cd za 65zl :d
Ludzie powygrywaja w radiach i zaczna po 30zl sprzedawac
Ciekawe po ile LP picture beda?
Ludzie powygrywaja w radiach i zaczna po 30zl sprzedawac
Ciekawe po ile LP picture beda?
- Man on the Edge
- -#Invader

na fanie pisze:Budziol pisze:Ciekawe po ile LP picture beda?
CD 55.95
2LP 69.99
to zmienili bo LP byly w cenie 150zl
Całkiem niedrogo jak na premierę i vinyla.
Muszę się WAM pochwalić, złożyłem zamówienie!peep4 pisze:Całkiem niedrogo jak na premierę i vinyla.
Jak Ci dojdzie to kopsniesz foty ? 
Postaram siępeep4 pisze:Jak Ci dojdzie to kopsniesz foty ?
Wiesz, mam słaby aparacik... ale, może da się oglądać :closed