Nie mów tak Byłem na koncercie, wróciłem dzisiaj z Wawy o 4.30 Jak dla mnie koncert świetnie przygotowany, pełen profesjonalizm. Tarjka oczywiście wyglądała prześwietnie Jak dla mnie drugą gwiazda wiczoru był perkusista z zespołu Tarji czyli Mike Terrana.
Lost Northern Star
My Little Phoenix
Passion And The Opera
Minor Heaven
Nemo
I Walk Alone
The Reign
Ciarans Well
The Phantom Of The Opera
Sing For Me
Oasis
Poison
-----------------
Wishmaster
Die Alive
Calling Grace
Fotki nie mojej roboty.
Ostatnio zmieniony wt maja 13, 2008 3:03 pm przez Abstract, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mów tak Byłem na koncercie, wróciłem dzisiaj z Wawy o 4.30 Jak dla mnie koncert świetnie przygotowany, pełen profesjonalizm. Tarjka oczywiście wyglądała prześwietnie Jak dla mnie drugą gwiazda wiczoru był perkusista z zespołu tarji czyli Mike Terrana.
ost Northern Star
My Little Phoenix
Passion And The Opera
Minor Heaven
Nemo
I Walk Alone
The Reign
Ciarans Well
The Phantom Of The Opera
Sing For Me
Oasis
Poison
-----------------
Wishmaster
Die Alive
Calling Grace
Frekwencja dość spora, ale niestety ilość nie przekłada się w jakość Jeżeli chodzi o solowe wystepy Tarji to od wczoraj nie dam na nią złego słowa powiedzieć. Tak, grała nawet sporo z ery w NW, szczególnie zaskoczył mnie Wishmaster, który jak mi się wydawało nie pasuje do jej obecnego repertuaru.
Lasek aż za dużo poprostu jakoś ludzie chyba średnio znali utwory solowe (czym byłem zdziwiony), a bardziej ten NW. I dostałem opieprz od kogoś ,bo dopchałem się do barierek: "Ty tu nie stałeś"
Szajba pisze:ale Metal na metalmani i tak usłyszał lepszy argument
jaki?
Moim zdaniem lepiej jej idzie. Porównując nawet z bootlegami z okresu NW , wczoraj nawet nie zafałszowała ani razu. Widać ,że się dobrze czuje w tym repertuarze, w swoich utworach. Poza tym widać było totalny luz jej strony na scenie
Nooo wszyło bardzo pozytywnie. Jednak najlepszym momentem koncertu było zagranie The Phantom of The Opera w duecie z bratem Tarji. Wyszło naprawde świetnie.
Łolaboga i mi Abstract nie przypomniałeś i nie mam dla Ciebie autografu xd
Ja byłem na spotkaniu z nią dziś, średnia wieku to jakieś 12 lat. Jeśli byli już jacyś przedstawiciele płci męskiej to w 80% wyglądali na megacioty. Takie życie...
Nie, takie coś mi dał kumpel żebym jej dał do podpisania. A tak to dawała na czym kto chciał i dawali plakaty. Jak załatwisz mi czysty plakat z koncertu Tarji i czteropak browara to Ci dam podpisany przez Tarję plakat z tego koncertu ;]
A wejściówkę wczoraj sprzedawał inny mroczniak z tego forum czyli Archaon, co się gejowi udało.