HUNTERFEST 2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: HUNTERFEST 2008
DEATH ANGEL zagra...No to mamy ich drugi koncert w Polsce. Szkoda, ze ani na pierwszy ani na drugi nie mogę jechać
28 czerwca
MOONSPELL
Paul Di'Anno
Backfire
Panzer' Faust
Frontside
Rootwater
29czerwca
TESTAMENT
DEATH ANGEL
Born From Pain
Death Before Dishonor
Reszta potwierdzonych kapel: Arakain, Coma, Akurat, Farben Lehre, CETI, Totem,....Hunter
28 czerwca
MOONSPELL
Paul Di'Anno
Backfire
Panzer' Faust
Frontside
Rootwater
29czerwca
TESTAMENT
DEATH ANGEL
Born From Pain
Death Before Dishonor
Reszta potwierdzonych kapel: Arakain, Coma, Akurat, Farben Lehre, CETI, Totem,....Hunter
Ostatnio zmieniony pt kwie 25, 2008 8:45 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Naprawdę? Oni tam grają?yanek pisze:Hunter
- Iron Marcin
- -#Invader

Drugi dzień się lepiej prezentuje. Fajnie, że dodali Death Angel, chociaż liczyłem na coś innego. Jakoś bardzo ich nie lubię, ale zobaczyć Death Angel i zaraz po nich Testament, to będzie coś 
Ja bym się na Twoim miejscu cieszył z tego akurat. Jak nic ciekawego nie dodadzą 28, to masz dzień żeby dojechać na spokojnie ze Slayera z Topfestu do Szczytna na Testament.tomtomala pisze:Naprawdę? Oni tam grają?yanek pisze:HunterDupa, że tak rozbili, iż Testament gra drugiego dnia.
Ooo, to Panzer'Faust jeszcze istnieje? Dalej śpiewa tam Stankiewicz z Alastora?yanek pisze: DEATH ANGEL zagra...No to mamy ich drugi koncert w Polsce. Szkoda, ze ani na pierwszy ani na drugi nie mogę jechać
28 czerwca
MOONSPELL
Paul Di'Anno
Backfire
Panzer' Faust
Frontside
29czerwca
TESTAMENT
DEATH ANGEL
Born From Pain
Death Before Dishonor
Super, że Death Angel gra tego samego dnia co Testament, pierwszego dnia będzie szkoda Di'Anno...
Też tak myśle, że będziemy tam pierwszego dnia. No nic - zostanie się na Testament - a jak!!!
Katatonie dodali
TESTAMENT
Paul DiAnno
Moonspell
Backfire
Born From Pain
Death Before Dishonor
Arakain
Coma
Akurat
Farben Lehre
Panzer' Faust
Hunter
Czy ja dobrze widze AKURAT nie no luz fajnie i wogule ale co ma Akurat to reszty Bandów eeeee. . nie liczac to ze wokalista ma długie włosy
Paul DiAnno
Moonspell
Backfire
Born From Pain
Death Before Dishonor
Arakain
Coma
Akurat
Farben Lehre
Panzer' Faust
Hunter
Czy ja dobrze widze AKURAT nie no luz fajnie i wogule ale co ma Akurat to reszty Bandów eeeee. . nie liczac to ze wokalista ma długie włosy
widziałem Akuratów 3-4 razy i oni dają fajne koncerty 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Stormshield
- -#Moonchild

Przy muzyce się fajnie bawi, ale sam zespół jest strasznie "statyczny". Saksofonista zawsze wygląda jak naćpany, reszta ekipy jakby im się nie chciało. Wyjątkiem jest wokalistaSzajba pisze:widziałem Akuratów 3-4 razy i oni dają fajne koncerty
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dwa razy w Tychach w 2005Szajba pisze:ej to ja nie wiem gdzie Ty Akuratów widziałeś
Stormshield pisze:Dwa razy w Tychach w 2005Szajba pisze:ej to ja nie wiem gdzie Ty Akuratów widziałeśNie zmienia to faktu, że dobrze sie bawiłem na tym gigu
To ze Akurat daje czadu na koncertach to i ja wiem i tego im nie odbierajmy ale dalej podtrzymuje ;p Co oni roba na tym festiwalu. No chyba ze beda na takiej straganowej scenie w przerwach na rozmasowanie karku i wytarcie glanów hehehe.
Nie no fajnie ja ich lubie ale dziwne dziwne
-
Deleted User 804
jakby ktoś chciał kupić karnet to swój za 100 mam do sprzedania(razem z rachunkiem, może też być przez allegro)
daje 20!!Deleted User 804 pisze:jakby ktoś chciał kupić karnet to swój za 100 mam do sprzedania(razem z rachunkiem, może też być przez allegro)
Kurde ja to oczywiscie tylko na Dianno bym jechal, ale troche sie nie warto fatygowac taki kawal...........
-
szatanista
- -#Long distance runner

wygralem wejsciówke na pierwszy dzień festiwalu 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Też nie miał kogo się uczepić, tylko łagodnych chłopców ze słonecznej Portugalii 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol