Ale łeb. Sam jesteś HOME.Szajba pisze:Home i Take My Scares
28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
wielki mi mecyje 
już nie mam tu najwięcej postów

Godzinke temu wreszcie odespalem upojną noc spędzona w tesco (musze im chyba wyslac list z podziekowaniem, 5 godzin pod stoiskiem jubilerskim, spanie, jedzenie, picie - piknik i nikt nas nie wyprosil, duze zaskoczenie
)
Co do samego wyjazdu to jestem ogromnie zadowolony, udalo sie zdobyc opaski, rozerwac spodnie
, spotkac z ekipą cause we`re metallica (brokuł!) i innymi sanktuarianami (Szymon tradycyjny mistrz wejscia na koncert
)
Mnemic - Anemic , kiepski wybor na warm up
Machine Head - bardzo na nich czekalem, zaczeli szybko i strasznie z kiepskim brzmieniem. Jak na support set wypasiony, szkoda ze wokal byl kiepsko slyszalny i generalnie dzwiek troche latal. Ale bawilismy sie z herkim swietnie, krzyczelismy fuck i chcielismy zlapac wisniowke, nastepnie herki spiewal czystym glosem Halo.
Ale pokazali klase ogromna, licze ze pojawia sie na samodzielnym koncercie i rozpieszcza dluzszym setem. Najlepiej bezwatpienia wypadly Old, Davidian, Aesthetics of Hate (zapowiedz!) , no i Descend the Shades of Night .
Metallica- Fachowcy, profesjonalisci, klasyka. Fantastyczny wystep, nie potrafie powiedziec czy lepszy niz 2004 , choc mogloby sie tak wydawac, przez to ze mialem duzo lepsze miejsca. Super olbrzymi telebim, znakomita pirotechnika, scena gites, a nie zaden karmnik dla ptakow
Wyspiewalem sie za wszystkie czasy, set zadowalajacy,a szczegolnie Disposable Heroes i Whiplash , ktorych wczesniej nie slyszalem,bardzo na nie liczylem i nie zawiodly mnie! Razem z Master Of Puppets, Ride The Lightning i otwieraczem (choc mialem zawod,ze nie bylo Clinta na telebimach) najlepsze momenty koncertu. Jestem bardzo zadowolony, dodatkowo, ze wszystko bylo bardzo puntualnie , jak i nawet przed czasem.
Czekam na nowa plyte i trase, bo Lars z obietnica wypalil
Co do wielkiej flagi to wydaje mi sie, ze mogli poczekac i dac ja w jakims momencie koncertu, a nie na samym poczatku nawet nie obejrzalem sie jak prezentuje sie z trybun.
Dzieki wielkie wszystkim spotkanym osobom ; szczegolnie najwiekszemu skupisku Szymonow na metr kwadratowy
, metalowi, herkiemu, Arturowi, mikiemu, D5, Tobowi, Szajbie, Evie,Oprze,Wrathowi, Szymonowi.
i Dziennikowi zachodniemy, sponsorowi tego calego wydarzenia i jego wczorajszej pierwszej stronie!
Co do samego wyjazdu to jestem ogromnie zadowolony, udalo sie zdobyc opaski, rozerwac spodnie
Mnemic - Anemic , kiepski wybor na warm up
Machine Head - bardzo na nich czekalem, zaczeli szybko i strasznie z kiepskim brzmieniem. Jak na support set wypasiony, szkoda ze wokal byl kiepsko slyszalny i generalnie dzwiek troche latal. Ale bawilismy sie z herkim swietnie, krzyczelismy fuck i chcielismy zlapac wisniowke, nastepnie herki spiewal czystym glosem Halo.
Ale pokazali klase ogromna, licze ze pojawia sie na samodzielnym koncercie i rozpieszcza dluzszym setem. Najlepiej bezwatpienia wypadly Old, Davidian, Aesthetics of Hate (zapowiedz!) , no i Descend the Shades of Night .
Metallica- Fachowcy, profesjonalisci, klasyka. Fantastyczny wystep, nie potrafie powiedziec czy lepszy niz 2004 , choc mogloby sie tak wydawac, przez to ze mialem duzo lepsze miejsca. Super olbrzymi telebim, znakomita pirotechnika, scena gites, a nie zaden karmnik dla ptakow
Czekam na nowa plyte i trase, bo Lars z obietnica wypalil
Co do wielkiej flagi to wydaje mi sie, ze mogli poczekac i dac ja w jakims momencie koncertu, a nie na samym poczatku nawet nie obejrzalem sie jak prezentuje sie z trybun.
Dzieki wielkie wszystkim spotkanym osobom ; szczegolnie najwiekszemu skupisku Szymonow na metr kwadratowy
i Dziennikowi zachodniemy, sponsorowi tego calego wydarzenia i jego wczorajszej pierwszej stronie!
Jazz is not dead, it just smells funny.
wysylaj bratKorzeń pisze:Foty <33333
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Napiszę, bo nie wypada nie pisać o czymś tak zajebistym.
Mój pierwszy koncert Metallicy w życiu. Słyszałem dużo o tym, jakie show potrafią dać, ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
Na koncert nie wszedłem na sektor pod scenę, ale nie żałuję i nie próbowałem potem, bo bawiłem się ze znajomymi, z którymi dorastałem przy metallice
Mnemic to niewątpliwa gwiazda wieczoru, Wrath, szkoda, że wcześniej nie powiedziałeś, że to Twój ulubiony zespół, wtedy na pewno poznałbym ich lepiej i nie stał na koncercie tylko oczarowany ich graniem.
Machine Head - nie moje klimaty, Halo było fajne, Imperium też jako tako, ogólnie nieźle, ale co jakiś zerkałem na zegarek, ile jeszcze grają.
Metallica - pure awesomeness. To, czego brakuje mi choćby w Maidenach, czyli super show, i choć trochę spontaniczności.
Gdyby do setu dołożyli Battery i The Memory Remains, byłaby to moja setlista marzeń.
Darłem gardło ile mogłem, zresztą wszyscy inni obok mnie też. Zespół w super formie, mam nadzieję, że nowa płyta będzie zajebista. Na telebimach mało Roberta pokazywali, a ode mnie był najdalej i rzadko widziałem jego super chód. Jeszcze chyba nie ochłonąłem, więc napiszę jeszcze tylko:
METALLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich sanktuarian (i TOPTan
), których spotkałem, w szczególności dla tych, z którymi jechałem no i big thx to Marynarz za drogę powrotną, oszczędziłeś nam chłopie duużo czasu, mam nadzieję, że w pracy nie było przejebki 
Mój pierwszy koncert Metallicy w życiu. Słyszałem dużo o tym, jakie show potrafią dać, ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
Na koncert nie wszedłem na sektor pod scenę, ale nie żałuję i nie próbowałem potem, bo bawiłem się ze znajomymi, z którymi dorastałem przy metallice
Mnemic to niewątpliwa gwiazda wieczoru, Wrath, szkoda, że wcześniej nie powiedziałeś, że to Twój ulubiony zespół, wtedy na pewno poznałbym ich lepiej i nie stał na koncercie tylko oczarowany ich graniem.
Machine Head - nie moje klimaty, Halo było fajne, Imperium też jako tako, ogólnie nieźle, ale co jakiś zerkałem na zegarek, ile jeszcze grają.
Metallica - pure awesomeness. To, czego brakuje mi choćby w Maidenach, czyli super show, i choć trochę spontaniczności.
Gdyby do setu dołożyli Battery i The Memory Remains, byłaby to moja setlista marzeń.
Darłem gardło ile mogłem, zresztą wszyscy inni obok mnie też. Zespół w super formie, mam nadzieję, że nowa płyta będzie zajebista. Na telebimach mało Roberta pokazywali, a ode mnie był najdalej i rzadko widziałem jego super chód. Jeszcze chyba nie ochłonąłem, więc napiszę jeszcze tylko:
METALLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich sanktuarian (i TOPTan
Ja złapałem kostkę od Jamesa
Dostałem się pod scenę w połowie mniemica, bo miły pan ochroniarz dał mi opaskę. Spotkałem w przed następnym koncertem Michcia, którego pozdrawiam
Na machine headzie zająłem zajebiste miejsce pod sceną i tak przestałem już cały koncert METALLICY.
Koncert był wyjebany w kosmos (nie liczę tu oczywiście supportów)
Metallica naprawdę pokazała klasę
kostka:
http://img143.imageshack.us/my.php?imag ... 096wj0.jpg
http://img141.imageshack.us/my.php?imag ... 095ix6.jpg
Dostałem się pod scenę w połowie mniemica, bo miły pan ochroniarz dał mi opaskę. Spotkałem w przed następnym koncertem Michcia, którego pozdrawiam
Na machine headzie zająłem zajebiste miejsce pod sceną i tak przestałem już cały koncert METALLICY.
Koncert był wyjebany w kosmos (nie liczę tu oczywiście supportów)
Metallica naprawdę pokazała klasę
kostka:
http://img143.imageshack.us/my.php?imag ... 096wj0.jpg
http://img141.imageshack.us/my.php?imag ... 095ix6.jpg
A lansuje je na naszej-klasie haha!sz pisze:wysylaj bratKorzeń pisze:Foty <33333
Ancient Mariner pisze:Patent z wielkim ekranem za sceną można podsunąć Maidenom. Mogliby do każdego utworu jakieś animacje stworzyć. Ale to tylko marzenie, bo wiadomo, że Maideni "to niereformowalny zespół, a poza tym to powinni Janicka wypierdolić" Prawda Opra?
:laugh
w zasadzie to nie wiem co mam napisac... REWELACJA i tyle! Nie mam sily pisac jescze teraz, taka jestem jeszce jakos zmeczona
Nie bede sie wypowiadac co do Mnemic bo to badziewie bylo jakis malo. MH nie lubie i ogladalam z daleka, jedynie Halo mnie sie podobało ( bo tylko ten kawalek lubie:p) wiec nie jestem obiektywna. Meta to cudo. Mocno.Genialnie.Profesjonalnie! Opaska mialam, zdobylam jaw sumie fuksem z moim wiecznym kompanem ( co sie przykleil do mnie
Jak dla mnie ONE bylo kawalkiem wieczoru. Pozdro dla Wszystkich spotkanych ( a duzo ich bylo;)) a w szczegolnosci dla Macka za powrot;)( i plyty !)
Igor :beer Eva, Nevl :beer
No i respekt dla mego mezczyzny
Ma ktos dobre foty? filmy?
-
Ancient Mariner
- -#Invader

No problem:) Polecam się na przyszłośćBrand pisze: Pozdrowienia dla wszystkich sanktuarian (i TOPTan), których spotkałem, w szczególności dla tych, z którymi jechałem no i big thx to Marynarz za drogę powrotną, oszczędziłeś nam chłopie duużo czasu, mam nadzieję, że w pracy nie było przejebki
-
Ancient Mariner
- -#Invader

MaOpra pisze: Ma ktos dobre foty? filmy?
no wiem , ze Ty masz wiem, foty z nami w roli glownej

a właśnie, zapomniałem o nich napisać..ale to po prostu dlatego, że brak mi słów. zwalili mnie z nóg i wgnietli w ziemię :rocx koncert życia \m/Brand pisze:Mnemic to niewątpliwa gwiazda wieczoru, Wrath, szkoda, że wcześniej nie powiedziałeś, że to Twój ulubiony zespół, wtedy na pewno poznałbym ich lepiej i nie stał na koncercie tylko oczarowany ich graniem.
ej ej, znowu przekręcasz fakty, ja już Ci mówilem kto się do kogo przyklejaOpra pisze:Opaska mialam, zdobylam jaw sumie fuksem z moim wiecznym kompanem ( co sie przykleil do mnie) Raffem
tu są fajne foty:
http://picasaweb.google.pl/dejk86/Metal ... rzow28508r
wiekszość moich wyszla słabo... bylo ciemno a do tego Opra krzyczała na mnie żebym je szybciej robil i dlatego sa rozmazane ;]
-
Deleted User 357
Fajny set, ale mimo wszystko wydaje mi się że 4 lata temu był lepszy. ale mimo wszystko trochę żałuję że nie bylem;]
Wrath pisze:ej ej, znowu przekręcasz fakty, ja już Ci mówilem kto się do kogo przykleja
to nie TwojeWrath pisze:wiekszość moich wyszla słabo... bylo ciemno a do tego Opra krzyczała na mnie żebym je szybciej robil i dlatego sa rozmazane ;]
- purpendicular
- -#Prisoner

-
Deleted User 2259
fymciu mam taką samą kostkę
,tyle,że ja złapałem od Kirka 
nigdzie nie napisalem, ze to moje;)Opra pisze:to nie Twoje![]()
ten gość udziela się na forum DT, zapowiedział, że nagra cały koncertsz pisze:bardzo dobre filmiki ma gosc! :rocx
fan Pattona wielki , nie znam osobiscie , ale w necie ma niezla pozycje
no to tez bylo mile, ze kostek nie oszczedzali, pudelko rozdali ;]Invader pisze:yle,że ja złapałem od Kirka
-
Deleted User 2259
znajomy mojej siostryWrath pisze:ten gość udziela się na forum DT, zapowiedział, że nagra cały koncert