nie spojlerowac.bartoslaw pisze:Budziol, na jaką zmianę w secie najbardziej liczysz![]()
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
ze wywala ... bo pasuje jak...
i nie dlatego żebym nie lubil tego kawałka, ale jak gramy trasę z tamtych czasów, to jest tyle innych kawałków których nigdy przy żadnej innej okazji nie zagrają
przenieśmy dyskusje do odpowiedniego tematu
i nie dlatego żebym nie lubil tego kawałka, ale jak gramy trasę z tamtych czasów, to jest tyle innych kawałków których nigdy przy żadnej innej okazji nie zagrają
przenieśmy dyskusje do odpowiedniego tematu
Ostatnio zmieniony czw maja 22, 2008 12:34 am przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
- Man on the Edge
- -#Invader

DokładnieBudziol pisze:ze wywala FOTD bo pasuje jak...
Jesli ktos chcialby sie wybrac na koncert do Sztokholmu to mam do sprzedania dwa bilety na plyte 
Can The End Be At Hand?
- Man on the Edge
- -#Invader

Bardzo dobrze, bo nie miał już człek jeden gdzie jarać
Ps. A tak normalnie można palić papierosy podczas show

Ps. A tak normalnie można palić papierosy podczas show
-
Deleted User 1499
Mnie nikt nie ganial wiec raczej tak 
- Man on the Edge
- -#Invader

Hu to dobrze bo ja to nałogowiec jestemsekcjazwlok pisze:Mnie nikt nie ganial wiec raczej tak
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

W plenerze jeszcze do zaakceptowania, bo jest czym oddychać, ale palenie podczas koncertów halowych kwalifikuje się jako "chamstwo".bartoslaw pisze:Ps. A tak normalnie można palić papierosy podczas show
Przypomina się Dortmund na trasie AMOLAD. Pod sceną jechało tak, jakby paliła co druga osoba na hali, a i trawki nie brakowało. Zresztą nie tylko na samym gigu, także w drodze powrotnej w metrze, gdzie oddychać było równie ciężko, co na koncercie (a i przy okazji jeden "spoko luz ziomuś", który nie mógł wytrzymać tam bez skręta, mało nie podpalił włosów mojej kumpeli).Tomek(JMM) pisze:W plenerze jeszcze do zaakceptowania, bo jest czym oddychać, ale palenie podczas koncertów halowych kwalifikuje się jako "chamstwo".bartoslaw pisze:Ps. A tak normalnie można palić papierosy podczas show
-
szatanista
- -#Long distance runner

Tacy właśnie są Niemcy.ironlemon pisze:Przypomina się Dortmund na trasie AMOLAD. Pod sceną jechało tak, jakby paliła co druga osoba na hali, a i trawki nie brakowało. Zresztą nie tylko na samym gigu, także w drodze powrotnej w metrze, gdzie oddychać było równie ciężko, co na koncercie (a i przy okazji jeden "spoko luz ziomuś", który nie mógł wytrzymać tam bez skręta, mało nie podpalił włosów mojej kumpeli).
Wybiera się ktoś do Horsens?
no, musze przyznać, że mnie Maidens na Gods Of Metal po prostu zniszczyli - zajebisty show. Mystic 2005 to nawet koło tego nie stał (mimo, że i tak b. dobrze sobie go jednak wspominam).
A Dickinson dał radę jak cholera, może na jakichś bootlegach wyszłyby jakieś wpadki czy cuś, wiadomo że na koncercie nie zawsze da sie wychwycić, ale słychać go było bardzo dobrze i po tym co usłyszałem, musze powiedzieć, że koleś zdecydowanie DAŁ RADĘ
co mnie strasznie cieszy i z tym większą radością zawitam na Stadion Gwardii.
no a atmosfera na koncercie też sprzyjająca - z 50 000 ludzi może nawet.
A Dickinson dał radę jak cholera, może na jakichś bootlegach wyszłyby jakieś wpadki czy cuś, wiadomo że na koncercie nie zawsze da sie wychwycić, ale słychać go było bardzo dobrze i po tym co usłyszałem, musze powiedzieć, że koleś zdecydowanie DAŁ RADĘ
no a atmosfera na koncercie też sprzyjająca - z 50 000 ludzi może nawet.
na graspop'ie chlopaki rowniez pokazali najwyzsza klase, swetna forma zespolu ! na graspop na maiden bylo ponad 50 000 ludzi 
Pozdrowieniå z Øslø. 
Wczorajszy gig mega godziwy. Zespol w swietnej formie, Stevowi bardzo sie spodobala entuzjastyczna reakcja na koncert jego coreczki, i chyba postanowil sie bardziej przylozyc.
Becur w swietnym humorze, chyba nigdy wczesniej nie widzialem go tak rozgadanego. Stalem z Natalia przy barierce, po prawej stronie, kontakt wzrokowy z zespolem mielismy swietny.
Poza tym publika PRZEGENIALNA, z jednej strony bardzo glosna i entuzjastycznie reagujaca na kazdy ruch czlonkow bandu, a z drugiej kulturalna i nie przepychajaca sie (to byla moja trzecia barierka na tej trasie i zdecydowanie najbardziej lajtowa, nie liczac Maiden w Pradze w 2005 - najbardziej lajtowa w moim zyciu).
Jutro powtorka w Goteburgu, wiec powoli zwijamy sie na pociag.
EDIT
Aha, jeszcze cos. Wczoraj przed koncertem bylismy na meczu Iron Maiden vs Norwegia. Iron Maiden przegralo 1-0.
Ale taki meczyk to bardzo fajna sprawa, nawet mimo tego, ze w skladzie Maiden z zespolu gral tylko Steve. 
Wczorajszy gig mega godziwy. Zespol w swietnej formie, Stevowi bardzo sie spodobala entuzjastyczna reakcja na koncert jego coreczki, i chyba postanowil sie bardziej przylozyc.
EDIT
Aha, jeszcze cos. Wczoraj przed koncertem bylismy na meczu Iron Maiden vs Norwegia. Iron Maiden przegralo 1-0.
A może przytoczysz co Bruce mówił? Ogólnie mam wrazenie ,że bardzo rozgadał się na tej trasie 9worwónaniu z poprzednią choćby)
Wlaśnie oglądam fragmenty z Oslo na You Tube, masz jakieś wieści co do frekwencji na Valle Hovin, wygląda na spory tłum...Da5id pisze:Pozdrowieniå z Øslø.
Wczorajszy gig mega godziwy. Zespol w swietnej formie, Stevowi bardzo sie spodobala entuzjastyczna reakcja na koncert jego coreczki, i chyba postanowil sie bardziej przylozyc.Becur w swietnym humorze, chyba nigdy wczesniej nie widzialem go tak rozgadanego. Stalem z Natalia przy barierce, po prawej stronie, kontakt wzrokowy z zespolem mielismy swietny.
Poza tym publika PRZEGENIALNA, z jednej strony bardzo glosna i entuzjastycznie reagujaca na kazdy ruch czlonkow bandu, a z drugiej kulturalna i nie przepychajaca sie (to byla moja trzecia barierka na tej trasie i zdecydowanie najbardziej lajtowa, nie liczac Maiden w Pradze w 2005 - najbardziej lajtowa w moim zyciu).
EDIT
Aha, jeszcze cos. Wczoraj przed koncertem bylismy na meczu Iron Maiden vs Norwegia. Iron Maiden przegralo 1-0.Ale taki meczyk to bardzo fajna sprawa, nawet mimo tego, ze w skladzie Maiden z zespolu gral tylko Steve.