Dance Of Death vs A Matter Of Life And Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dance Of Death vs A Matter Of Life And Death
w zasadzie taki temat juz byl, chyba zostal zamkniety. Ciekawia mnie wyniki po tak dlugim czasie. Glos bez zmian na ostatni album
Re: Dance Of Death vs A Matter Of Life And Death
AMOLAD za brak słabych punktów 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

DoD, jakoś bardziej mi podchodzi...
Bez porównania AMOLAD 
A Matter Of Life And Death- zdecydowanie
AMOLAD i gdybym mial wybierac z albumow po powrocie Bruca to rowniez by byla ta plyta,a nie BNW 
DODA
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Próbę czasu przetrwał chyba jednak DoD.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

EDIT:
To jednak słabe było, powiało Vladem
To jednak słabe było, powiało Vladem
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
cos nie mozecie o nim zapomniec
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

E tam, starszy pan przyszedł, poszczekał i poszedł- czas pokazał czyja wizja tego forum miała rację bytu. Ale styl pisania Vlada reprezentował wszystko co najgorsze w moim odczuciu (jedynie ortów nie robił), dlatego nie chcę tego tu przywoływać, stąd moja refleksja, żadnego tam rozpamiętywania nie ma 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Dajcie już spokój, o nieobecnych mówić nie warto - AMOLAD, wciąż trzyma w napięciu jako całość, z "DOD" bronią się po latach 4-5 numery.
Rozumiem dlaczego niektórym fanom "AMOLAD"nie przypadł do gustu, to inny - poważniejszy MAIDEN, bardziej refleksyjny. "AMOLAD" stanowi rozwinięcie atmosfery znanej z "The X-Factor", płytę z 1995 - po latach również bardziej się docenia.
Rozumiem dlaczego niektórym fanom "AMOLAD"nie przypadł do gustu, to inny - poważniejszy MAIDEN, bardziej refleksyjny. "AMOLAD" stanowi rozwinięcie atmosfery znanej z "The X-Factor", płytę z 1995 - po latach również bardziej się docenia.
-
Deleted User 6661
Obie bardzo lubię,, ale wg mnie lepsza jest A Matter. Bardziej wyrównany wysoki poziom utworów, na DoD są mielizny.
"A matter...". Na DoD druga część płyty słabsza. AMOLAD trzyma równiejszy poziom.
-
Deleted User 1499
A Matter.. w dalszym ciągu mogę przesłuchać ten album od początku do końca , na Dance już tak nie jest.
Hah, a ja właśnie odwrotnie. Z DoD takiego problemu w ogóle nie mam, natomiast podczas słuchania AMoLaD zazwyczaj już na słońcach wysiadam... nie pamiętam, kiedy ostatni raz przesłuchałem tę płytę całą od początku do końca za jednym razem, dobrych parę lat już będzie i nie zanosi się na zmianę.sekcjazwlok pisze:A Matter.. w dalszym ciągu mogę przesłuchać ten album od początku do końca , na Dance już tak nie jest.