Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pożegnania
witam się / żegnam się, bo od początku stycznia mam problemy z dostępem neta w chacie, teraz znowu od tygodnia neta nie było (i wciąż nie ma, piszę te słowa siedząc na necie u mojej rodziny) więc nie wiem kiedy znowu tu zacznę regularnie pisać 
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Musze Was zostawic na weekend. Zaraz zbieram sie do Bydgoszczy bo jade z moim chorem na konkurs ogolnopolski. Trzymajcie kciuki!
Bede tesknic 
Powodzenia.
Wpadnij do Grudziądza. Daleko nie masz.
- Man on the Edge
- -#Invader

Mykam na jakiś czas z powodu braku czasu.
ok, siedzę cały dzień, rozwiązania problemu jak nie było, tak nie ma. żegnam się z Wami, mam nadzieję, że na jakiś czas, może się ułoży jakoś (na naszej klasie jest klasa Sanktuarium więc tam można się dogadywać ws. tworzenia nowego forum na innym serwerze). Póki co będę na blood brothers forum... ale nie omieszkam sprawdzać, co z Sanktu...
Up the Irons :rocx Zajebistych koncertów wszystkim Wam życzę!! :rocx
- Man on the Edge
- -#Invader

Nara
WTF, forum jeszcze działa?? W każdym razie, jeżeli tylko Sanktu... będzie w jakiś sposób kontynuowane, na tym czy innym serwerze to będę się nadal udzielał 
Miejmy nadzieje ,że forum to na nowo się reaktywuje
wojteq pisze:ok, siedzę cały dzień, rozwiązania problemu jak nie było, tak nie ma. żegnam się z Wami, mam nadzieję, że na jakiś czas, może się ułoży jakoś (na naszej klasie jest klasa Sanktuarium więc tam można się dogadywać ws. tworzenia nowego forum na innym serwerze). Póki co będę na blood brothers forum... ale nie omieszkam sprawdzać, co z Sanktu...
bylem na nasze klasie wpisałem słowo Sanktuarium i klasa Sanktuarium są ale kościelne
w Nibylandii jest na 100% wiem bo wchodziłem
Znikam na tydzień do Paryża. Au revoir!
-
Deleted User 357
Będę bez netu przez najbliższe 2 miesiące,żegnam więc wszystkich a szczególnie Szajbę :*
uwielbiam Cie;* paŻelazny pisze:szczególnie Szajbę :*
już nie mam tu najwięcej postów

Zbieram się... Jutro wyjeżdżam do Vizovic. Możliwe ,że wróce w poniedziałek lub w środę. 3majcie się!
-
The Burczax
- -#Moonchild

Spadam na tydzień papa misie*;
a ja wyjeżdżam do Deutschlandu. wracam 4 sierpnia, tak więc niech ktoś tu godnie reprezentuje Kolejorza
ja postaram się obadać Bayer Leverkusen i FC Koeln
a serio, to będę tu czasem coś pisał, tak łatwo się ode mnie nie uwolnicie. pozdrawiam 
trzymaj się dobrze. powodzenia
Nienawidze pracy!!!!!! ..za granicą
wyjeżdżam za 1,5 h do Holandii zapieprzać w jakiejś firmie kwiatowej po 10h na dobę, bez wolnych dni i w ogóle ekstrema, której nie da się przeżyć i nikt by nie przeżył
może będę miał tam neta, to wtedy będę w każdej możliwej chwili na forum, bo jestem od niego uzależniony
mam nadzieję, że w ogóle będzie ok, bo trochę się martwie brakiem paszportu, ale teoretycznie nie ma prawa być z tym kłopotu..
jak dobrze pójdzie to wzbogacony o doświadczenie wrócę pod koniec września
papa
wyjeżdżam za 1,5 h do Holandii zapieprzać w jakiejś firmie kwiatowej po 10h na dobę, bez wolnych dni i w ogóle ekstrema, której nie da się przeżyć i nikt by nie przeżył
może będę miał tam neta, to wtedy będę w każdej możliwej chwili na forum, bo jestem od niego uzależniony
mam nadzieję, że w ogóle będzie ok, bo trochę się martwie brakiem paszportu, ale teoretycznie nie ma prawa być z tym kłopotu..
jak dobrze pójdzie to wzbogacony o doświadczenie wrócę pod koniec września