11/07/2008 - Nelly Furtado - Poznań @ Malta
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11/07/2008 - Nelly Furtado - Poznań @ Malta
Bo burza, czy coś. Tak słyszałem.
-
El Dorado
sms od kumpla z innego forum
koncert Nelly przerwany po 3 utworach z powodu chamskiej burzy, pozrywało dekoracje i od 30min stoją wszyscy w ciemnościach i deszczu, zajebisty szou
koncert Nelly przerwany po 3 utworach z powodu chamskiej burzy, pozrywało dekoracje i od 30min stoją wszyscy w ciemnościach i deszczu, zajebisty szou
the same i nawet nie zaluje juzD5`cause we`re metallica pisze:I jak, był ktoś? Podobno koncert skończył się po 3 kawałkach.Ja nie pojechałem, bo zapomniałem o tym wydarzeniu zupełnie.
To co przeszło dziś przez Poznań o godzinie 21.30 ( zaczęło padać dokładnie w chwili, gdy Nelly wyszła na scenę ) nie można nazwać burzą...To była mega-burza. Cieszę się, że nie było mnie wtedy na Malcie i szkoda mi ludzi, którzy tam byli...Cholerny pech. W sobotę ma się pojawić oficjalny komunikat organizatorów.
no niezła burza była wczoraj
jakoś się nie wygrzebałem na koncert Nelly i jak większośc nie żałuję. wyobrażam sobie jak to musiało na Malcie wyglądać, wielka otwarta przestrzeń, jezioro i taka nawałnica... w gazecie pisali, ze jak zatrzęsła się scena to musieli definitywnie zrezygnowac
dobra wiadomośc, że dzisiaj jednak koncert się odbędzie (ponoć w uznaniu sporej grupy ludzi, którzy wiernie czekali w czasie burzy), a zła, że historia może się powtórzyć
chociaż tak źle to już raczej nie będzie, chyba będzie tylko lekki deszczyk i oby koncert fajnie dotrwał do końca.