Flaga - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Flaga - dyskusja
Napisałbym newsa na głównej, ale...
Projekt, który dał Budziol jest inny niż ten który dawał Jack, a ten, który dawał Jack jest nieczytelny.
Mało czasu zostało, trza się śpieszyć.
Projekt, który dał Budziol jest inny niż ten który dawał Jack, a ten, który dawał Jack jest nieczytelny.
Mało czasu zostało, trza się śpieszyć.
to po prostu jego starsza wersja, a już nie mogę zmienić bo są oferty.
To szczegóły. Jack pisał ze robimy wersje bez angielskiej flagi.
Powtórzę pytanie jest główna strona SANKTUARIUM bo ja nie moge znalezc?
jeśli tak to myślę ze news o fladze by nie zaszkodził...
To szczegóły. Jack pisał ze robimy wersje bez angielskiej flagi.
Powtórzę pytanie jest główna strona SANKTUARIUM bo ja nie moge znalezc?
jeśli tak to myślę ze news o fladze by nie zaszkodził...
czemu nieczytelny?Brand pisze:Projekt, który dał Budziol jest inny niż ten który dawał Jack, a ten, który dawał Jack jest nieczytelny.
download.php?id=65
trzeba kliknąć na tamtym zeby sie ukazal rzeczywisty obraz :p
http://sanktuariumfc.org/Budziol pisze:Powtórzę pytanie jest główna strona SANKTUARIUM bo ja nie moge znalezc?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
O fak, nie zauważyłem. Forgive me.Wrath pisze:zemu nieczytelny?
download.php?id=65
trzeba kliknąć na tamtym zeby sie ukazal rzeczywisty obraz :p
Zaraz łatam niusa.
Ja mam moze mniejsze doświadczenie na allegro, ale chyba można dodawac info? poza tym wystawienie drugiej aukcji, a zakonczenie tej to chyba tez nie problem.
nie musi sie to od razu kwalwikowac pod ten paragraf, ale orzeł w naszym herbie jest na czerwonym tle, a umieszczanie go na brytyjskiej fladze to jakas artystyczna kaszana.
I w ogole to postawilbym ci negatywa za skoro flaga ma wygladac inaczej a na aukcji jest taka a nie inna fotka
czy ktoś z nas to uczynił?
tutaj? na aukcji?
znów to samo zamiast działać, czepiamy sie szczegółów :]
nie musi sie to od razu kwalwikowac pod ten paragraf, ale orzeł w naszym herbie jest na czerwonym tle, a umieszczanie go na brytyjskiej fladze to jakas artystyczna kaszana.
I w ogole to postawilbym ci negatywa za skoro flaga ma wygladac inaczej a na aukcji jest taka a nie inna fotka
-
El Dorado
Bardzo fajny pomysł z tą aukcją ! Ale fakt - zła wersja flagi walnięta 
dodane info o godle 
zapraszam do licytacji!
w pubie więcej piwo kosztuje
zapraszam do licytacji!
w pubie więcej piwo kosztuje
dorzuce sie jeszcze na cegielka jak trafie do domu, i rozpropaguje pomysl wsrod znajomych moze ktos sie skusi. Ale aukcje mozna rozpropagowac wsrod innych forum maiden jak BB czy up the irons(ktos kto sie tam udziela), z tego co sie orjetuje(a ostatnio troche slabo) to niewszyscy uzytkwinicy sie lubia ale tu chodzi o szczytny cel 
z góry dzięki 
Na BB temat takowy już istnieje, ktoś mógłby nas UP THE IRONS ewentualnie dać link
Na BB temat takowy już istnieje, ktoś mógłby nas UP THE IRONS ewentualnie dać link
Na allegro sprzedaż cegielek odbywa sie calkiem sprawnie. Juz tylko kilka zostalo. Moze jesli uda nam sie uzbierac wiecej niz planowo to zrobimy jeszcze wieksza flage :>
zgadza sie, prawie 1000 odwiedzin i zostały TYLKO cztery cegiełki 
Jak tylko zejdą wystawiam aukcje ponownie z poprawioną wersją flagi
Rozmawiałem już z Jackiem i oczywiście jeżeli zbierze sie więcej kasy to flaga będzie większa. Ale dużo czasu już nie zostało, bo w nachodzącym tygodniu Jack musi już złożyć zamówienie na flagę. I tak chłopak z własnej kieszeni wypakowuje 200-300zł
zarazem potwierdziły sie moje obawy. Wystawiając aukcje, pomyślałem ze skoro zeszło w naszym kraju 30tys biletów tzn ze fani są tylko nie tutaj
I patrząc na aukcje potwierdziło sie to w 100%
Jak tylko zejdą wystawiam aukcje ponownie z poprawioną wersją flagi
Rozmawiałem już z Jackiem i oczywiście jeżeli zbierze sie więcej kasy to flaga będzie większa. Ale dużo czasu już nie zostało, bo w nachodzącym tygodniu Jack musi już złożyć zamówienie na flagę. I tak chłopak z własnej kieszeni wypakowuje 200-300zł
zarazem potwierdziły sie moje obawy. Wystawiając aukcje, pomyślałem ze skoro zeszło w naszym kraju 30tys biletów tzn ze fani są tylko nie tutaj
I patrząc na aukcje potwierdziło sie to w 100%
Jest już ta nowa aukcja z cegielkami bo chcialam się dorzucic?
i juz 24 poszly niezle, dajcie znac gdzie sie bedzie mozna podpisac na tej fladze(bo taka akcja tez by sie przydala) i moze jakie piwko przy okazji 
trzeba tez ustalić kiedy będzie ja najlepiej rozwinąć. Chyba przed bisami przy chóralnym HAPPY BIRTHDAY
-
Deleted User 804
jak mu wcześniej hb nie zaśpiewamy to na bisy nie wyjdzie 
ewentualnie wyczuć dobry moment w trakcie koncertu np przed WY?
trzeba to tylko dograć!
trzeba to tylko dograć!
Pieniądze na flage przelane , powinno dojść jutro. 
tradycyjne FENKJU WERY MUCH 
jak tak dobrze będą sie sprzedawać, to może jeszcze z trzecią aukcją zdążymy
Kto by pomyślał ze tak to wypali
jak tak dobrze będą sie sprzedawać, to może jeszcze z trzecią aukcją zdążymy
Kto by pomyślał ze tak to wypali
Moze lepiej troche wczesniej ja rozwinac niz przed bisami, zeby nam spiewal caly koncert z wiekszym zaangazowaniem