27/07/2008 - Apocalyptica - Warszawa @ Plac Wolności
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2008 - Apocalyptica - Warszawa @ Plac Wolności
Wziąłem sobie wolne dzień później, więc tak 
A Ty będziesz? Czy tylko mówisz, że będziesz - jak zwykle?Tobink pisze:No to muszę zrobic flagę z napisem "Idzie wojna" bo ten kawałek miażdży członki. Kto będzie?pijemy do rana ?
A Ty będziesz? 
W niedziele 27 lipca o godz. 20:30 w ramach obchodów 64 rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego w Parku Wolności przy Muzeum Powstania Warszawskiego wystąpi legendarny fiński zespół APOCALYPTICA.
Apocalyptica to zespół wyjątkowy i oryginalny pod każdym względem, grupa, klasycznie wyszkolonych wirtuozów, którzy wychodzą poza proste ramy łączą muzykę klasyczną z metalową. Zespół gra już od połowy lat 90-tych i ma na swoim koncie już kilka świetnie przyjętych na cały świecie płyt oraz setki koncertów.
Zespół przyjedzie do Warszawy na jedyny koncert w Polsce. Koncert w Muzeum jest częścią światowej trasy zespołu obejmującej zarówno Europę i Stany Zjednoczone. Przed Apocalyptica wystąpi zespół – Armia już po raz drugi na koncercie w Muzeum. Wstęp na koncert będzie wolny!
Mecenasem koncertu jest Polska Telefonia Cyfrowa operator sieci Era.
UWAGA!
Z powodów bezpieczeństwa i ograniczonej powierzchni Parku Wolności ilość miejsc ograniczona.
Wstęp na koncert od godziny 19.00.
Każdy z uczestników koncertu jest zobowiązany do zapoznania się i przestrzegania REGULAMINU KONCERTU, który będzie dostępny na stronie internetowej w przyszłym tygodniu
Serdecznie zapraszamy
-
El Dorado
Jeśli Ciebie nie będzie to będęDa5id pisze:A Ty będziesz? Czy tylko mówisz, że będziesz - jak zwykle?
Niewykluczone.herki pisze:A Ty będziesz?
Ostrzegam, że ten placyk jest oporowo mały, mogą być problemy z wejściem na koncert 
-
El Dorado
To trzeba być tam wcześnie 
Ktoś mnie przygarnie?
W sensie czy jakieś spotkanko jest przed i uderzamy tam razem?
Bo ja raczej będę. Na bank będę wiedzieć pewnie dopiero w piątek/sobotę.
W sensie czy jakieś spotkanko jest przed i uderzamy tam razem?
Bo ja raczej będę. Na bank będę wiedzieć pewnie dopiero w piątek/sobotę.
Słyszałem że limit miejsc jest tylko 5000 więc trzeba być wcześniej - co do godziny otwarcia bram gdzieś podawano 18.30 a jak bedzie na prawdę okaże się na miejscu. Myślę że przed wejściem może być niezła rzeźnia. Ja na 100% wejde bo umiem pchać się na chama
ale sądzę że nie wszystkim to się uda bo może być kilka razy tylu chętnych co miejsca.
Jakby ktoś jechał z Krakowa to można by sie ustawić. Jeśli będzie jakaś słaba istotka to mogę się zaopiekować i nawet popchać
Jakby ktoś jechał z Krakowa to można by sie ustawić. Jeśli będzie jakaś słaba istotka to mogę się zaopiekować i nawet popchać
Ten koncert ma zerową promocję, nie liczę na tłumy.
ja też będę jak pisałem 
Dawno waszych mord żem nie widział
a co do promocji... no nie wiem... kumpel z Olsztyna przyjeżdża na koncert a on nie z takich co po forach czy newsach muzycznych siedzi
Dawno waszych mord żem nie widział
a co do promocji... no nie wiem... kumpel z Olsztyna przyjeżdża na koncert a on nie z takich co po forach czy newsach muzycznych siedzi
informacja o koncercie rozchodzi sie na zasadzie plotki - znajomy - znajomemu powie albo i kikilku a ci nastepnym i informacja się rozchodzi w postępie geometrycznym - myślę że ludzi bedzie mnustwo - w wielu miejscach w internecie na ten temat jest napisane, a nie liczy się tylko promocja taka jak np plakaty na maidenów ale sam fakt że koncert jest darmowy i dotego w niedziele więc jak ktoś ktoś jest pracujący to akurat ma wolne
BĘDZIE SOLD OUT!
a mnie się trochę pokrzyżowały plany i w stolycy będę chyba dopiero w okolicach koncertu maidenów bu 
to i ja sie przejde. daleko ni ema bo tylko jeden przystanek . mozna bedzie jakies bro kupic?
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ
Przespałem gdzieś tam na murku połowę Armii i praktycznie całą Apocalypticę, ale uj, było warto \m/
Oj warto, całkiem udany koncert. Najważniejsze ,że grali dużo utworów Mety
Taki fajny efekt karaoke się robi jak oni grają ,a ludzie śpiewają 
-
El Dorado
Było fajnie. Inquisition Symphony i W grocie króla gór mnie zniszczyło
No ja kojarze W grocie króla gór i utwory Mety