07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Ja będę miał stare dziurawe buty firmy ADIO czarne z białymi sznurówkami, czarne skarpetki, prawdopodobnie ciemno niebieskie spodnie z dziurą w kroczu oraz czarną koszulkę, najprawdopodobniej z nadrukiem płyty AMOLAD bo innej Iron Maiden nie mam 
nie pierdzielic do ciężkiej cholery

ja przyjezdzam jednak wczensiej bo juz we wtorek do wawy;) bedzie ktos jescze wczesniej w wawie (oporcz Marysii )? No i odbiore ekipe krakowska z drowca w czwartek naturlish:)
Mam Małą prośbę, jeśli dzień czy dwa przed show na Gwardii, przylookacie budowę estrady, napiszcie tak mniej więcej co się kroi...Opra pisze:ja przyjezdzam jednak wczensiej bo juz we wtorek do wawy;) bedzie ktos jescze wczesniej w wawie (oporcz Marysii )? No i odbiore ekipe krakowska z drowca w czwartek naturlish:)
zdecydowanie popieram.
4 dni nie wierze 
sie zrobi. Ja w wawie od wtorku jestem.Mam Małą prośbę, jeśli dzień czy dwa przed show na Gwardii, przylookacie budowę estrady, napiszcie tak mniej więcej co się kroi...
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Warszawiacy, orientujecie się czy pod Stadionem będzie funkcjonowała jakaś kasa, gdzie będzie można kupić bilet zaraz przed koncertem?
moge Ci sprzedać jeden 
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Potrzebuję dwa 
ja bedeOpra pisze:bedzie ktos jescze wczesniej w wawie (oporcz Marysii )?
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Jeśli ktoś chciałby się spotkać albo na dworcu w Warszawie, albo przy stadionie przed/po koncercie, na priv podam namiary na siebie.
bilet kupię. tanio.
- Man on the Edge
- -#Invader

Ja będę z kumplem w czwartek w Sto(L)icy gdzieś od jakieś 11 jak ktoś będzie w pobliżu dworca zachodniego to niech, do nas podbije to se pogadamy czy coś jakiś browar nie wiem... 
A czy ja im każę lecieć z drugiego końca Europy na koncert i płacić grubą kasę? Chcą lecieć z Brucem to niech sobie lecą, ale na koncercie niech wszyscy mają takie same szanse na dostanie się pod barierki. ;]Da5id pisze:Sam jesteś głupotą. ;] Ludzie przylatują na koncert z drugiego końca Europy, i płacą za to grubą kasę. Nie dziw się, że mają z tego powodu pewne bonusy, niedostępne dla pozostałych uczestników koncertu.
Ty moze nie karzesz ale ich snobizm owszem :]M@ti pisze: A czy ja im każę lecieć z drugiego końca Europy na koncert i płacić grubą kasę?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na innych koncertach, na które przylatywali fani z Bruce Air, organizowano równolegle loterię FTTB dla członków oficjalnego FC i IMOC. Jednak w Polsce czy Czechach zrezygnowano z tego pomysłu - najprawdopodobniej dlatego, że po prostu jest u nas za mało członków fan klubu. Cóż, tak naprawdę wcale nie wszyscy fani z Bruce Air (230 osób) wybierają stanie i kilkugodzinne czekanie pod barierką więc teoretycznie można spokojnie dopchac się do 2 rzędu. A tak jak pisał Da5id, ludzie, którzy wykładają grubą kasę na taki lot mają prawo do pewnych przywilejów. Zresztą był to pomysł Bruce'a więc jego możecie za to obwiniac.M@ti pisze:A czy ja im każę lecieć z drugiego końca Europy na koncert i płacić grubą kasę? Chcą lecieć z Brucem to niech sobie lecą, ale na koncercie niech wszyscy mają takie same szanse na dostanie się pod barierki. ;]Da5id pisze:Sam jesteś głupotą. ;] Ludzie przylatują na koncert z drugiego końca Europy, i płacą za to grubą kasę. Nie dziw się, że mają z tego powodu pewne bonusy, niedostępne dla pozostałych uczestników koncertu.
Albo bogaci starzy. :jiEvE pisze:Ty moze nie karzesz ale ich snobizm owszem :]
I dobrze. Wiem, brzmi egoistycznie. ;]WICKER MAN pisze:Na innych koncertach, na które przylatywali fani z Bruce Air, organizowano równolegle loterię FTTB dla członków oficjalnego FC i IMOC. Jednak w Polsce czy Czechach zrezygnowano z tego pomysłu - najprawdopodobniej dlatego, że po prostu jest u nas za mało członków fan klubu.
-
Deleted User 2259
gdzie jest najbliższe KFC,obok stadionu?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A tak dzisiaj wygląda Stadion Gwardii: