Koncert w Warszawie - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert w Warszawie - komentarze
większa relacje napiszę po powrocie do Szczecina, jutro, teraz tylko powiem: koncert świetny!! Trochę lepiej niż w Londynie, dźwiek jak dla mnie OK, stadion spoko, organizacja jak najbardziej OK (czemu się czepiacie stadionu i organizacji?? ja spodziewałem się duuużo gorszej) najbardziej rozwaliło mnie chyba 2 minutes..., ale cały set był masakryczny!! niestety tam gdzie stalem na trybunach, w ogóle nie bylo słychac publiczności
PS. Jack i Budziol - hehehe wasza flaga dotarła nawet do mnie, na szary koniec stadionu, prezentowała się wspaniale
EDIT: a o co chodzi z opaskami?? co to a opaski byly?
PS. Jack i Budziol - hehehe wasza flaga dotarła nawet do mnie, na szary koniec stadionu, prezentowała się wspaniale
EDIT: a o co chodzi z opaskami?? co to a opaski byly?
Wstrzymany pociag na Centralnym Moskwa-Berlin
NIe dość że pociag miał 50 min opuźnienia to ku naszym oczom ukazał sie widok 1 wagonu
OLSKIEGO" reszta byla rosjan gdzie nie mielismy wstepu, oczywiscie polak sie nie dal i pociag zostal zablokowany , ultimaatum postawione doczepcie dodatkowe wagony bo pociag nie odjedzie... chcieli zwracac ka 80% smiech na sali.... zaden kierownik nie odwazyl sie przyjsc wyjasnic nam sytuacji, oberwalo sie w tym wypadku Policji ktora w zasadzie nic nie mogla zrobic i nie byla to jej wina, poinf. nas ze nie ma mozliwosci doczepienia wagonow ale My nie ustapilismy i przed godizna 4 rano nagle znalazy sie 2 wagony ktore nam doczepili i poglismy jecha c w strone Poznania... 0.50 planowy odjazd , faktyczny 4.00.... pociah mial nazwe Expres Moskwa- Berlin
CO za idioci sprzedaja bilety na pociag w ktorym wiedza ze jest tylko jeden wagon i tyle ludiz nie zmiesci sie po koncercie???
A co do koncertu to mozna przyczepić sie do naglosnienia a tak nie bylo wiekszych wpadek
NIe dość że pociag miał 50 min opuźnienia to ku naszym oczom ukazał sie widok 1 wagonu
A co do koncertu to mozna przyczepić sie do naglosnienia a tak nie bylo wiekszych wpadek
Aha, a z Sanktu... widziałem Wickera przed i po koncercie (po koncercie stałeś ze znajomymi pod przychodnia, pod napisem apteka, prawda?), reszte z Was też może gdzieś minąłem, ale twarzy więcej nie skojarzylem
jak coś, to na koncercie stałem z kumplem na szczycie trybuny, prawie na samym prawym krańcu.
Wojtek gdzie siedziałęś naprzeciw sceny na trybunach czy z boku gdzieś?
ja miałem połączenie z jakiejś firmy za 80 zł w dwie strony, super sprawa.
Jest artykul o koncercie na onecie
Sortis pisze:Wojtek gdzie siedziałęś naprzeciw sceny na trybunach czy z boku gdzieś?
autobus z topbilety.pl?
ja takowym jechałem rzeszów - warszawa - rzeszów :>
Rosja!Miras pisze:Wstrzymany pociag na Centralnym Moskwa-Berlin
NIe dość że pociag miał 50 min opuźnienia to ku naszym oczom ukazał sie widok 1 wagonuOLSKIEGO" reszta byla rosjan gdzie nie mielismy wstepu, oczywiscie polak sie nie dal i pociag zostal zablokowany , ultimaatum postawione doczepcie dodatkowe wagony bo pociag nie odjedzie... chcieli zwracac ka 80% smiech na sali.... zaden kierownik nie odwazyl sie przyjsc wyjasnic nam sytuacji, oberwalo sie w tym wypadku Policji ktora w zasadzie nic nie mogla zrobic i nie byla to jej wina, poinf. nas ze nie ma mozliwosci doczepienia wagonow ale My nie ustapilismy i przed godizna 4 rano nagle znalazy sie 2 wagony ktore nam doczepili i poglismy jecha c w strone Poznania... 0.50 planowy odjazd , faktyczny 4.00.... pociah mial nazwe Expres Moskwa- Berlin
CO za idioci sprzedaja bilety na pociag w ktorym wiedza ze jest tylko jeden wagon i tyle ludiz nie zmiesci sie po koncercie???
A koncert zajebisty, tylko ze ja juz chyba troszke w rutyne popadam. I wolalbym miec bardziej komfortowe warunki odbioru
Ale nam sie udało ....
http://wiadomosci.onet.pl/1803535,12,item.html
jeszce by zrobili zalobe i po koncercie...
Słyszałam o tej akcji z poznaniem. Zastanawiałam się czemu tyle ludzi z koncertu śpi na dworcu. Faktycznie dali ciała. Współczuję. tylu godzin czekania. 
gdzie ten pociąg i o której przekraczał granice Polsko - Czeską?
już nie mam tu najwięcej postów

Wojteq chodzi o opaski które upowarzniały do dostanie sie do sektora pod scenę...a stadionu chyba mam prawo sie czepiać skoro od 25 lat widnieje ten sam napis wks gwardia czy jakś tak a kasa na bilety wyglada jak szalet publiczny nie wpominajac juz o zajebistych ławeczkach:) \zeby była jasnosc sytuacji absolutnie nie ptrzeszkadzało mi to w odbiorze koncertu ale chodzi o całokształt....chociaz z drugiej strony patrzać to było naprawde "somewhere back in time":)
Ja stałem przy drógiej barierce. Dupościsk był niemiłosierny, trzeba było walczyć o życie. Co chwila ochrona wyławiała z fosy prowodyrów i tych co nie mogli wytrzymać tego ścisku. Po 2MTM cofnełem się pare metrów bo miałem dość tego kotła. W trakcie jak grała Made of Hate robiło się już nieciekawie, a kiedy puścili filmik przed samym występem zaczęła się rzeź. Współczuję ludziom, którzy byli tam do końca
.
Kiedy byłem już w bezpiecznym miejscu mogłem się wreszcie wsłuchać w koncert i stwierdzić, że było lepiej niż zajebiście. W momencie kiedy to piszę, ciągle słyszę jak mi dzwoni w uszach.
Kiedy byłem już w bezpiecznym miejscu mogłem się wreszcie wsłuchać w koncert i stwierdzić, że było lepiej niż zajebiście. W momencie kiedy to piszę, ciągle słyszę jak mi dzwoni w uszach.
Oczywiście nie napisze nic czego inni nie napisali
Koncert prześwietny, może nawet lepszy niż te w Paryżu (bo u nas:P). Co do akcji urodzinowej to zwróciłem uwage po Trooperze na mine Bruce'a.- zatkało gościa po prostu. Mysle ,że zapamięta ten występ, a o to chodziło
Fani Maiden byli w tym pociągu, jechali na koncert.Sortis pisze:Ale nam sie udało ....
Wcześniej pisało PRAGA KRAKÓW!!!!! więc taką możliwość wykluczyłem! Ale to pociąg KRAKÓW - PRAGA! wie ktoś COKOLWIEK? czy był ktoś z naszych w tym pociągu ?
Ej no właśnie...
a co do samego koncertu, to byl to moj 4 gig (3 w Polsce). Wrocławia nie przebije, ale nie wiem w sumie czy jakikolwiek koncert bedzie dla mnie lepszy niz we Wrocku, bo tamten byl moim pierwszym
Ale mysle, ze ten Chorzów przebija 1000 razy. Ja stałem na wysokości wierzy kontrolnej i bylo calkiem spoko. Oczywiscie moglbym sie przyczepic do tego, ze naglosnienie bylo kiepskie, ale mysle, ze cala reszta nadrabiala i bylo przefantastycznie. Podobalo mi sie jak z jednej strony ludzie spiewali sto lat, a z drugiej happy birthday.
w ogole, to mysel, ze jako publicznosc bylismy zajebisci i pokazalismy, ze do Polski oplaca sie przyjezdzac
a co do samego koncertu, to byl to moj 4 gig (3 w Polsce). Wrocławia nie przebije, ale nie wiem w sumie czy jakikolwiek koncert bedzie dla mnie lepszy niz we Wrocku, bo tamten byl moim pierwszym
w ogole, to mysel, ze jako publicznosc bylismy zajebisci i pokazalismy, ze do Polski oplaca sie przyjezdzac
jemu i tak było mało z 60 000 ludzi to by mu stykło. Chodzi o kase, oni już jezdzenia po świecie mają dość raczej 
Też odniosłem wrażenie że 3 ostatnie kawałki wykonali naprawdę z sercem i na fulla
Też odniosłem wrażenie że 3 ostatnie kawałki wykonali naprawdę z sercem i na fulla
viewtopic.php?t=7935&postdays=0&postorder=asc&start=260Sortis pisze:Wcześniej pisało PRAGA KRAKÓW!!!!! więc taką możliwość wykluczyłem! Ale to pociąg KRAKÓW - PRAGA! wie ktoś COKOLWIEK? czy był ktoś z naszych w tym pociągu ?
już nie mam tu najwięcej postów

Ja powiem tak, bylem dopiero drugi raz (pierwszy na Give Me Ed) i set w sumie znalem, ale na zywo to wszystko dalo prosto w zeby. Dla mnie i tak najwieksym nieporozumieniem byl fear, ale to chyba im juz tak na starosc zostqanie. I najciekawsze to to, ze przy fear wszyscy sie ruszyli hahaha a ja darlem pysk z kumplem slowo w slowo z dickinsonem to sie co niektorzy patrzyli, a jak darlem zeby Strangera grali to tez kazaly sie jakies kaktusy zamknac. Co niektorzy to przypadkowo byli pod scena. Koncert wiadomo, maiden to maiden, na zywo miazdzy. Kupie sobie chyba DVD z tej trasy hehe.
Ja powiem tak, bylem dopiero drugi raz (pierwszy na Give Me Ed) i set w sumie znalem, ale na zywo to wszystko dalo prosto w zeby. Dla mnie i tak najwieksym nieporozumieniem byl fear, ale to chyba im juz tak na starosc zostqanie. I najciekawsze to to, ze przy fear wszyscy sie ruszyli hahaha a ja darlem pysk z kumplem slowo w slowo z dickinsonem to sie co niektorzy patrzyli, a jak darlem zeby Strangera grali to tez kazaly sie jakies kaktusy zamknac. Co niektorzy to przypadkowo byli pod scena. Koncert wiadomo, maiden to maiden, na zywo miazdzy. Kupie sobie chyba DVD z tej trasy hehe.