Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
strasznie zawodzi wokalnie w tym numerze, na szczescie w studio na pewno go podrasuja. Nic nie mowi jeszcze ten numer, poczekamy dalej
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 1499
Cos , niecos mowi ten utwor i z cala stanowczoscia stwierdzam , ze jesli cala plyta bedzie tak beznadziejna jak ten kawalek , to niechce jej nawet na oczy widziec.Smierdzi St.Anger na kilometr.
Cyanide - caly
Strasznie meczacy ten numer , i te beznadziejne zmiany tempa.Brak pomyslu kompletnie.
Cyanide - caly
Strasznie meczacy ten numer , i te beznadziejne zmiany tempa.Brak pomyslu kompletnie.
- Elevatorman
- -#Clansman

kupa straszna nie mogłem wytrzymać do końca ... najgorszy jak zawsze wokal jedyne co mi sie podoba to bas ... robert daje rade
Eeee narzekacie. Moim zdniam kawałek daje rade. Od 1:58 po prostu jakbym słyszał tą dobrą starą Metę.....
tu macie wersje z soundboard; http://pl.youtube.com/watch?v=TKBy8--Y1 ... mID=102646
jak juz mowilem, zawodzi james strasznie momentami, no i nudny troche , choc z drugiej strony pojawiaja sie przejscia calkiem krejzi. Rob super star! No i blizej temu kawalkowi do bardziej klasycznych dokonan Mety niz St.Anger.
jak juz mowilem, zawodzi james strasznie momentami, no i nudny troche , choc z drugiej strony pojawiaja sie przejscia calkiem krejzi. Rob super star! No i blizej temu kawalkowi do bardziej klasycznych dokonan Mety niz St.Anger.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Dzisiaj około 20 ma być premiera singla i będziemy mogli przesłuchać nowego utworu.
Zainteresowanym polecam zajrzeć na oficjalną stronę Mety. The Day That Never Comes nadszedł..

mnie się podoba, ale ja słyszałem, że to ma być powrót do czasów Maastera anie (re)Loada
Ale to nie zmienia faktu, że jest nieźle
już nie mam tu najwięcej postów

utwor gigant...
rece na widoku trzymaj
fajny kwałek jest, na prawde, ale żeby gigant ? e tam
Matkowi raczej podpasuje 

o! świetne określenie na ten kawałekGarfield pisze:Sto przypraw do zupy
http://www.myspace.com/metallica na My Space też już sobie wisi :]

Nic nadzwyczajnego. Taki sobie. Perka ok ale wokal mi się nie widzi
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Przekombinowany ten kawałek. Cyanide zdecydowanie lepsze. Ale ani w jednym ani drugim nie widzę tak hucznie zapowiadanego powrotu do Mastera 
Lepsze niż Cyanide ale nie aż tak super żeby powaliło.
ogólnie rzecz biorąc kawałek można ocenić pozytywnie ale wg mnie jest on troszkę przesłodzony (szczególnie pierwsza połowa), po raz kolejny Lars zbytnio komplikuje sprawę.
- likipiki
- -#Lord of the flies

gdzieś to już słyszałem. i to ile razy!
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Kurcze. Ale dla mnie to będzie jednak upadek Ricka Rubina. Koleś jest tak doświadczony, tak sławny. jak wziął Slipknota pod skrzydła to od razu zaczeli grac super. A tutaj widze dramat. Dramat.
Kawałek niezły. NIe jest to ani tragedia ani tez jakis geniusz. Moim zdecydowanie przekombinowany i cholernie mi się nie podoba sposób nagrania. Szczególnie perkusji. Tak jak uwielbiam ten instrument (wszakże na nim gram) to uważam, że na studyjnych nagraniach powienien być troszkę w cieniu ścieżki melodyjnej. A tutaj perkusja jest za głośna i się robi sraka. No cóż, wielki powrót to jak na razie nie jest, ale zawsze lepiej niż "St. Anger" - przynajmniej werbel nastrojony