Idę o zakład, że będą też jakieś koncerty w EuropieDa5id pisze:Nie. Nie będzie ani jednego koncertu w Europie
Nowy studyjny album Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Nowy studyjny album Iron Maiden
A zakładaj się.Mr.Hankey pisze:Idę o zakład, że będą też jakieś koncerty w EuropieDa5id pisze:Nie. Nie będzie ani jednego koncertu w Europie
nawiązując do tematu, który swoja droga został dosyć wcześnie rozpoczęty, to nowy album raczej będzie kontynuacja stylu który MAIDEN wypracowało od ostatnich 3 płyt
Choćby dlatego można tak wnioskować bo promując AMOLAD grali go od początku do końca. A więc byli z niego zadowoleni, anie jak METALLICA chociazby promujac nowy album nie gra ani jednego kawalka z niego
Co do trasy skąd te przecieki? jeżeli bez Europy to wielka szkoda, bo sie nie wybiorę niestety
Choćby dlatego można tak wnioskować bo promując AMOLAD grali go od początku do końca. A więc byli z niego zadowoleni, anie jak METALLICA chociazby promujac nowy album nie gra ani jednego kawalka z niego
Co do trasy skąd te przecieki? jeżeli bez Europy to wielka szkoda, bo sie nie wybiorę niestety
Faktem jest, że swego czasu pojawiły się plotki, że w zimie 2009 zespół zagra mini trasę na Wyspach. Byłoby to wprawdzie sprzeczne z zapewnieniami, że Twickenham będzie jedynym tegorocznym gigiem w UK, ale w przypadku tego zespołu - nie może to dziwić.
Nie mniej jednak z moich informacji wynika, że żadna hala w Wielkiej Brytanii nie została przez Maiden zabookowana, wiele wskazuje więc na to, że to tylko głupia plotka.
Być może jeszcze w tym miesiącu pojawią się oficjalne informacje o nowym, przyszłorocznym tour. Cierpliwości.
Być może jeszcze w tym miesiącu pojawią się oficjalne informacje o nowym, przyszłorocznym tour. Cierpliwości.
Choćby nagrali największy szit w historii i będzie feat. bill z tokio hotel to i tak kupię ten album.
duch nomada wiecznie żywy \m/bud pisze:Choćby nagrali największy szit w historii i będzie feat. bill z tokio hotel to i tak kupię ten album.
ja mam nadzieje, że nagrają album klasy AMOLAD
już nie mam tu najwięcej postów

ja mam nadzieje ze tej trasy na poczatku 2009 nie bedzie
nie pasuje mi jak nie wiem, a odpuscic to nie w moim stylu hcyba 
-
Deleted User 804
a co sprzecznego w tym widziszDa5id pisze:
Faktem jest, że swego czasu pojawiły się plotki, że w zimie 2009 zespół zagra mini trasę na Wyspach. Byłoby to wprawdzie sprzeczne z zapewnieniami, że Twickenham będzie jedynym tegorocznym gigiem w UK
bo kolega chciał chyba napisać w zimie 2008/9 bo niby w zapowiedziach tej trasy SBiT było, że na koniec 2008 wyjdzie dvd Maiden England i niby powinna być trasa jakaś, która gdyby była w W. Brytanii to rzeczywiście byłoby niezgodne z zapowiedziami, że Twickenham jest jedynym gigiem na Wyspach na najbliższe 2 lata!!Deleted User 804 pisze:a co sprzecznego w tym widzisz
Typo, chodziło mi o zimę 2008.Deleted User 804 pisze:a co sprzecznego w tym widziszDa5id pisze:
Faktem jest, że swego czasu pojawiły się plotki, że w zimie 2009 zespół zagra mini trasę na Wyspach. Byłoby to wprawdzie sprzeczne z zapewnieniami, że Twickenham będzie jedynym tegorocznym gigiem w UK
ciekawy jestem tej rozpiski 4ej części trasy
swoja droga to oni zawsze zapowiadają przerwę, tak jak teraz dwa lata, a potem chyba zaczynają tęsknić za graniem i są kolejne show
szkoda, ze z tego co piszecie, nie w Europie :/
ciekaw tez jestem setlisty, bo chyba oprawy to nie zmienia, bo raczej to zbyt kosztowna sprawa na kilka gigów(wystrój sceny, Edki, pirotechnika itd)
swoja droga to oni zawsze zapowiadają przerwę, tak jak teraz dwa lata, a potem chyba zaczynają tęsknić za graniem i są kolejne show
szkoda, ze z tego co piszecie, nie w Europie :/
ciekaw tez jestem setlisty, bo chyba oprawy to nie zmienia, bo raczej to zbyt kosztowna sprawa na kilka gigów(wystrój sceny, Edki, pirotechnika itd)
-
Deleted User 804
Zima 2008 już sie odbyła prawie w całości i zostało jej już tylko kilka dniDa5id pisze:Typo, chodziło mi o zimę 2008.Naprawdę nie trzeba być noblistą, żeby się tego domyślić.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wielkich zmian nie ma się chyba raczej co spodziewać, zwłaszcza, że ma to być zaledwie kilka występów. O ile owa trasa dojdzie w ogóle do skutku.Budziol pisze:ciekaw tez jestem setlisty,
Coraz głośniej mówi się grudniowej mini-trasie po UK, możliwe więc, że te plotki jednak się sprawdzą. 
to by bylo lekkie przegiecie palki jakby zagrali w grudniu w UK :/
i to będzie ta 4 część trasy? W grudniu? To całkiem niedługo 
bo bym musial znowu w trase ruszacGarfield pisze:A dlaczego przegięcie?
To do grudnia to pewnie ani jednego kawałka nie wymienią 
jakby mieli mi wymienic rime'a to lepiej zeby nic nie zmianiali
Jak dla mnie moga wyjsc na scene zagrac go te 6 razy pod rzad i zejsc :]
no tak CLAIRVOYANTA wymienia na TETMD wymienią 
bo na rewolucje to nie ma co liczyć
a wystarczyłoby FOTD zastąpić INFINITE DREAMS i już sie robi ciekawiej
bo na rewolucje to nie ma co liczyć
a wystarczyłoby FOTD zastąpić INFINITE DREAMS i już sie robi ciekawiej