Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Re: Metallica
Ooooo właśnie... o to chodziło. Nie wiedziałam czego jest jak dla mnie za dużo na tej płycie. :]
Wie ktoś o co chodzi z tą "polską ceną" w sklepach i na allegro? Niby to wydanie polskie, czyli pewnie ma jakieś ubytki w postaci cienkiej książeczki np.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No w zasadzie tylko to. Książeczki w sumie nie ma- wygląda to jak ruski "oryginał"Schn@ppi pisze:Wie ktoś o co chodzi z tą "polską ceną" w sklepach i na allegro? Niby to wydanie polskie, czyli pewnie ma jakieś ubytki w postaci cienkiej książeczki np.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
eee, lipa. Z kolei amerykańskiej wersji w sklepie chyba nie dostanę (przynajmniej nowego Coldplay'a z normalną książeczką nie mogłem znaleźć), chyba że na allegro. Pozostaje tylko kupić wersję bazarową. ;]
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja bym wolał dołożyć i kupić normalną, nie dla ubogich
Spokojnie znajdziesz, tylko pewnie będzie w sklepach z poślizgiem ( chyba w Saturnie we Wro tak jest, że ma być w przyszłym tygnodniu)
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
W MM też może znajdę. Albo zwyczajnie kupię zwykłą bazarową. W końcu liczy się tylko muzyka. 
Ja kupiłem to "polskie wydanie" w MM i jestem... niemile zaskoczony. Czuję się jakbym wrócił z MOSiRu... Płyty jeszcze nie słuchałem, więc wrażenia potem.
Gdyby ktoś szukał bogatszej wersji niż ta z karteczką zamiast książeczki to niech poszuka w empikach. Są i wydania z normalną grubą książeczką jak i wersje w kartonikach.
JAka to jest lipa do potęgi ta polska cena. No to fajnie że polska, a gdzie obok wydanie normalne
? Mój bracik dziś pojechał po to i przywiózł to wybrakowane gówno, nawet się nie skapł, teraz szukamy normalnego, a to moze ktoś chce kupic xD?
I jaki cudem w szanującym się sklepie Media MArkt nie ma tego, niepojęte. I ten wieśniacki napis na przodzie. No lipa lipa lipa.
Czyli co, narazie nikt z Was nie znalazł normalnego wydania, tylko te importowane z rosji :/ ?
I jaki cudem w szanującym się sklepie Media MArkt nie ma tego, niepojęte. I ten wieśniacki napis na przodzie. No lipa lipa lipa.
Czyli co, narazie nikt z Was nie znalazł normalnego wydania, tylko te importowane z rosji :/ ?
Allegro.pl
a ja dzis w kato w SCC w saturnie po poludniu widzialem tylko wersje PL a w empiku za 60zl byla nie digi, ale nie PL wersja :]
a co laczy Metallice ze sportem i rekreacja ?Crazy_Sam pisze:Czuję się jakbym wrócił z MOSiRu...
ja polska wersje zamowilem, po ch. mi ksiazeczka ? wazne zeby plytka grala jak powinna
W Łodzi stadion łksu leży na terenach MOSiRu, co tydzień odbywa się tam orgia zagranicznych "kupców"... można tam też kupić Metallicę w zapewne ładniejszym wydaniu, niż to, które ku swojemu nieszczęsciu dostałem w MMkobi pisze:a co laczy Metallice ze sportem i rekreacja ?Crazy_Sam pisze:Czuję się jakbym wrócił z MOSiRu...
No to po przejrzeniu fot i minięciu tego całego zamieszania z różnymi wersjami zamówiłem na merlin.pl wersję digi za 66 zł. W empiku chcieli 80
Swoją drogą w Saturnach i Media Marktach prawie zawsze sprowadzają tylko tańszą wersję, po Huntera- Teli też musiałem iść do Empiku bo digi nie mieli.
Swoją drogą w Saturnach i Media Marktach prawie zawsze sprowadzają tylko tańszą wersję, po Huntera- Teli też musiałem iść do Empiku bo digi nie mieli.
pierwsze slyszeCrazy_Sam pisze:W Łodzi stadion łksu leży na terenach MOSiRu, co tydzień odbywa się tam orgia zagranicznych "kupców"...kobi pisze:a co laczy Metallice ze sportem i rekreacja ?Crazy_Sam pisze:Czuję się jakbym wrócił z MOSiRu...
dobra ciach offtop, plyty jeszcze nie slyszalem (czekam az mi dostarcza
-
El Dorado
ło mamo, no co weekend jest tam rynekkobi pisze:pierwsze slyszedobrze ze u nas dzialacze jeszcze nie wpadli na pomysl takiego wykorzystania stadionu
![]()
Setlista z berlina :
That was Just Your Life
End Of The Line
The Thing That Should Not Be
Of Wolf Of Man
One
Broken, Beat, and Scared
Cyanide
Frantic
Until It Sleps
Wherever I May Roam
For Whom The Bells Tolls
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Blackened
- - - - - - - -
Blitzkrieg
Jump In The Fire
Seek and Destroy
o kurde, ale dziwadłoTobink pisze:
Setlista z berlina :
That was Just Your Life
End Of The Line
The Thing That Should Not Be
Of Wolf Of Man
One
Broken, Beat, and Scared
Cyanide
Frantic
Until It Sleps
Wherever I May Roam
For Whom The Bells Tolls
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Blackened
- - - - - - - -
Blitzkrieg
Jump In The Fire
Seek and Destroy
niezly set, moze w Lądku zagraja kolejne 5 utworow z nowej :]
no i stalem sie szczesliwym wlascicielem tego albumu, wydanie mam takie ze w ksiazeczce na kazdej stronie na srodku jest wycieta trumna, moze i ciekawe rozwiazanie ale utrudnia korzystanie z ksiazeczki i podejrzewam, ze nie za dobrze wplynie to na jej trwalosc
sama plyte przesluchalem na razie 2 razy, faktycznie brak jakiegos przeboju ktory od razu by wpadl w ucho, utwory za dlugie co bywa meczace, ale material na pierwszy rzut ucha prezentuje sie b. dobrze, zobaczymy jak bedzie dalej. Jak na razie moim faworytem Judas Kiss i otwieracz \m/
a ta setlista wklejona wyzej b. mi sie podoba, taka niecodzienna - nie ma NEM

a ta setlista wklejona wyzej b. mi sie podoba, taka niecodzienna - nie ma NEM