Ostatnio bardzo mi się spodobał głos tego wokalisty.
Jakie są jego najlepsze dokonania solowe?
Tony Martin
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tony Martin
Ostatnio zmieniony ndz lis 06, 2011 1:54 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: Tony Martin
Dokonania solowe są w zasadzie dwa- jeszcze z początków lat 90tych "Back Where I Belong", i nowa rzecz sprzed trzech lat- "Scream". Ten drugi zdecydowanie polecam, jedna z najlepszych hardrockowych albumów ostatnich lat.
O duety z Dario Mollo, albumy Empire, itd. zapytaj Metala, on tego więcej słuchaj, i jemy dużo bardziej przypadły du gustu niż mnie.
O duety z Dario Mollo, albumy Empire, itd. zapytaj Metala, on tego więcej słuchaj, i jemy dużo bardziej przypadły du gustu niż mnie.
-
Deleted User 622
to kiepska plytaTomek(JMM) pisze:Back Where I Belong
jest niezłaTomek(JMM) pisze:Scream
Rondinelli - Our Cross, Our Sins jest słabe
Obie części The Cage (I i II
Polecam także: Giuntini Project II i III - świetne płytki
Empire - Trading Souls lepsza od Back Where I Belong, rewelacji nie ma ale warto posłuchać
Empire - The Raven Ride to świeny album, stawiam obok sabbathowych klasyków z Martinem
Misha Calvin - Evolution to album genialny
M3 - Classic Snake Live Vol. 1 - a WHITESNAKE's covers; jako ciekawostkę warto poznać, ale wolę coverdale'a w tych numerach
Forcefield - Forcefield II: The Talisman z tego co pamiętam to nudą wiało
Ale generalnie Tony Martin miszcz!
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

A mówiłeś wcześniej, że Ci się średnio podobała.metal pisze:jest niezła
Jakby ktoś śmiał wątpić...metal pisze:Ale generalnie Tony Martin miszcz!
-
Deleted User 622
po jakimś czasie zyskałaTomek(JMM) pisze:A mówiłeś wcześniej, że Ci się średnio podobała.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

teraz sobie obczajam album projektu Empire -Raven Ride, jak narazie wrazenia bardzo dobre ,mam tylko nadzieje,ze tak sie utrzyma
ogólnie facet ma nieprawdopodobny dar do melodii!
ogólnie facet ma nieprawdopodobny dar do melodii!
Ten wokalista to jak dla mnie najlepszy "śpiewak" z Black Sabbath - na pohybel ortodoksom 
Najlepsza płyta z BS to Headless Cross, potem Tyr, Cross Purposes, Forbidden i The Eternal Idol. Natomiast z solowych to Scream, świetna z Misha Calvin, do albumów z Dario i Empire jeszcze nie dotarłem, ale myślę nadrobić to w najbliższym czasie
Najlepsza płyta z BS to Headless Cross, potem Tyr, Cross Purposes, Forbidden i The Eternal Idol. Natomiast z solowych to Scream, świetna z Misha Calvin, do albumów z Dario i Empire jeszcze nie dotarłem, ale myślę nadrobić to w najbliższym czasie