Weekend z Iron Maiden na 4Fun TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Weekend z Iron Maiden na 4Fun TV
Pstrykając po kanałach trafiłem na 4Fun'a a tam Run To The Hills
Nie wiem czy będą puszczać tylko teledyski, ale już sam fakt puszczania Iron Maiden w naszej telewizji jest chyba godny odnotowania.
Re: Weekend z Iron Maiden na 4Fun TV
Od kiedy pamiętam puszczają tam Maiden (m.in TROBB, Wickerman, TNOTB). Nie tylko Maiden zresztą ale i Judas Priest, Vader, i co tam chcecie.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
LOL, sprawdziłem sobie wczoraj program stacji, patrzę: 15:00-17:30 "weekend specjalny", to musi być to!!. Niestety zapomniałem o tym i włączyłem dopiero ok. 16. Patrzę, leci coś innego, ale za chwilę po reklamach puscili "Be quick or be dead", a potem....matko boska!! to ma być weekend z IM????
następna piosenka maiden po jakis 25 minutach (NOTB), potem kolejna po pół godzinie (RTTH). Dziś już nie zamierzam tego oglądać, bo to jakiś smiech na sali. Skoro jest weekend z maiden, to chyba 2 godziny mogliby puszczać samo maiden!!!???? Jeszcze były na dole ekranu sms-y i konkurs ze najładniejszy MMS ze zdjeciem wygra dvd maiden. Gosciu jakis sie pytał co to za dvd, a prowadzący: a nie wiem, jakies z teledyskami i koncertem LOL
Pomijam, że 80% nadesłanych zdjęc przedstawiało..... matki z dziećmi 0_o Szkoda na prawdę, szczególnie, że do tej pory uważałem 4funTV za najpoważniejszą stację muzyczną, która na prawdę puszcza wszystkie rodzaje muzyki, a nie tylko hh.
Jak można w ogóle o 4funTV myśleć że jest poważne, skoro puszcza taką żenadę jak Kartony?wojteq pisze:do tej pory uważałem 4funTV za najpoważniejszą stację muzyczną
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Miś Push-Upek rządzi 
miałem na mysli tylko muzykę, reszta i tak mnie nie interesowałaherki pisze:Jak można w ogóle o 4funTV myśleć że jest poważne, skoro puszcza taką żenadę jak Kartony?