Zagrają ok. 20 koncertów w 11 państwach, niestety w grę wchodzi TYLKO Południowa Półkula... Wszystkie 4 etapy "SBITTour" zobaczy ponad 2 mln ludzi. ok. 90 koncertów! Niestety na koncert w EU nie ma szans, musimy poczekać do 2010 roku...
Abstract pisze:Słaby motyw niestety. Niezbyt rozumiem politykę zespołu w tej kwestii....
Dlaczego? To po prostu kolejny kawałek trasy, u nas ta trasa już była i tyle. Wiadomo, że większość chciała by koncertu w kraju co rok, ale tak się nie da.
Godzio pisze:Mam ogromną nadzieję, na coś w pobliżu Polski, lub w samej Polsce
proszę Cię....
teraz tylko czekać aż nagrają nowy album i ogłoszą kolejna trasę i mieć nadzieje ze zagrają jak nie w Polsce, to choćby u naszych południowych sąsiadów
Becur koncert obiecał a ten na Gwardii był wyprzedany więc czemu miałby się nie odbyć ? Swoją drogą trasa promująca nowy album będzie zimą czy w porze stadionowej ?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Stary, włącz TVP z wiadomościami i Meksyk jak znalazł
Tzn. co (znak zapytania). Nie mam teraz dostepu do telewizora.
vyrus pisze:Becur koncert obiecał a ten na Gwardii był wyprzedany więc czemu miałby się nie odbyć ? Swoją drogą trasa promująca nowy album będzie zimą czy w porze stadionowej ?
podczas koncertu w czerwcu na festiwalu Graspop Bronek cos krzakal ze w przyszlym roku nie zobaczymy Maiden na koncertach w europie takze raczej nie ma co sie nastawiac,gadal tez ze przyszly rok to czas na prace nad nowymi utworami takze mysle ze w 2010 ukarze sie nowy album dziewicy
vyrus pisze:Becur koncert obiecał a ten na Gwardii był wyprzedany więc czemu miałby się nie odbyć ? Swoją drogą trasa promująca nowy album będzie zimą czy w porze stadionowej ?
a co miał powiedzieć?
"Ze nie przyjedziemy bo za mało płyt się u Was kupuje i piractwo kwitnie?"
Ściągajmy więcej mp3, nie kupujmy albumów a na pewno co raz to więcej zespołów będzie chciało u nas zagrać
To co mówi to jedno, a to gdzie zagrają promując nowa płytę to drugie
Garfield pisze:Dokładnie. Kłapanie w koncertowej euforii raczej nie jest wiarygodne. Poza tym o ile pamiętam nie obiecywał, że będą w Polsce z tym samym programem, tylko z nową płytą. Zatem czekajmy na nowe wypociny.
No jasne, że z nowym materiałem przyjadą, sądzę że nie przed 2011 i raczej koncert stadionowy... Polska , Czechy, Węgry, Bułgaria - na 1000% Zgadnę, iż z materiałem "historycznym" z serii "The History Of..Vol.3" Moim ideałem byłoby odtworzenie całego "Seventh Sona" live, oj - to chyba "Mission Impossible"