Plany Ironów na rok 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany Ironów na rok 2009
Ironi ogłosili pierwsze 3 daty koncertów w Ameryce Łacińskiej. Kolumbia, Chile i Wenezuela, średnia pojemność to prawie 50000 na obiekt. Muzycy obiecują wiele atrakcji i niespodzianek. Czekam na Brazylię, ciekawe co Panowie zaserwują nam tym razem 
we wtorek bylem w caracas :/ troche sie z nimi minalem
Drugi raz tam juz raczej nie pojade, chyba ze jakis tani lot sie trafi 
Ceny biletów do Ameryki Środkowej i Południowej nie nastrajają optymistycznie, natomiast Dubaj (podobno wybitnie nieciekawy, ale nieporównywalnie tańszy) wypada w samym środku mojej sesji.
Tak jak Szymon po cichu liczę, że uda się polecieć tam za grosze.
Swoją drogą, kiedy kilka dni temu byliśmy w Caracas mieszkaliśmy obok stadionu na którym odbędzie się gig.
Swoją drogą, kiedy kilka dni temu byliśmy w Caracas mieszkaliśmy obok stadionu na którym odbędzie się gig.
ja nawet poszedlem tam browara wypic 
Teraz tak patrze to jak dodac koszty wizy do ZEA to juz sie nie oplaca za bardzo :/
BIlet do caracas wychodzi w podobnej cenie. Tylko, ze jak juz sie zapoznalismy z ich procedurami bezpieczenstwa, to moglbym wydawac sie byc mega podejrzanym przyjezdzajac na kolejna ktorka wizyte......
Czekam na inne daty i mam nadzieje ze moze jak nic w europie to pojawi sie cos w polnocnej afryce......
Teraz tak patrze to jak dodac koszty wizy do ZEA to juz sie nie oplaca za bardzo :/
BIlet do caracas wychodzi w podobnej cenie. Tylko, ze jak juz sie zapoznalismy z ich procedurami bezpieczenstwa, to moglbym wydawac sie byc mega podejrzanym przyjezdzajac na kolejna ktorka wizyte......
Czekam na inne daty i mam nadzieje ze moze jak nic w europie to pojawi sie cos w polnocnej afryce......
Thursday March 12 - MANAUS, Sambrodromo
Saturday March 14 - RIO DE JANEIRO, Apoteose
Sunday March 15 - SAO PAULO, Autdromo de Interlagos
Wed March 18 RECIFE, Estdio Municipal
Fri March 20 BRASILIA, Brasilia Camping
ostro 5 koncertow dostali......
Wypada zrobic wypad na weekend do Rio i Sao
Saturday March 14 - RIO DE JANEIRO, Apoteose
Sunday March 15 - SAO PAULO, Autdromo de Interlagos
Wed March 18 RECIFE, Estdio Municipal
Fri March 20 BRASILIA, Brasilia Camping
ostro 5 koncertow dostali......
Wypada zrobic wypad na weekend do Rio i Sao
fajnie mają 
I nawet w Manaus koncert. Ciekawie ciekawie.
26 marca Peru....
Kolejne prawdopodobne koncerty to: Ecuador, Argentyna i Bolivia! Wszędzie wielkie 50000 stadiony, możliwe iż w miejsce show w Ecuadorze zrobią koncert w Costa-Rica... Daty będą oficjalnie ogłoszone do końca tygodnia
Panowie zagrają największą i najlepszą trasę po Ameryce Łacińskiej w karierze 
większa trasa się zapowiada
do d...y takie koncerty na ktore biletow sie nie da kupic, nie wspominajac o cenie w okolicach 140 euro za bilet :/
Dokładnie, nawet u Szwedzkich koników bilety tyle nie kosztują.
Co za naród.
Co za naród.
nie zapomniales o czyms??Da5id pisze: Co za naród.
k.... co za narod!!
10.02.2009 Iron Maiden - Belgrad
:/
A jednak, Panie i Panowie - mamy datę europejską, ta arena mieści ponad 20.000 ludzi, będzie jazda na maxaSzymon pisze:k.... co za narod!!
jak dla mnie pełne zaskoczenie
jednak Europa tez?
i to na początek póki co
jednak Europa tez?
i to na początek póki co
Hm, liczę na inne daty. Szkoda ,że raczej będzie to w zimie w związku z czym nie możemy liczyć na koncert u nas 
dziwne, myślałem ze to będzie parę koncertów, a tu lepsza trasa się z tego robi
ja jeszcze nigdy nie bylem tak niezadowolony z koncertu Maiden
Bop ewnie bym sobie pojechal gdzies w cieple kraje na Maiden , a tak ten koncert w Belgradzie zabil moja determinacje........ Jeszcze koncert w zime - porazka!! Zimno ciemno niefajnie i wyjdz upocony po koncercie na zewnatrz jeszcze jak sie okaze ze nie ma szatni w hali!!
czyli to hala nie stadion?