Plany Ironów na rok 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany Ironów na rok 2009
Oczywiście że hala, chyba nie myślałeś o stadionie... w lutym.
no w sumie południe Europy, ale faktycznie pogoda nietaka, żeby grać na stadionie
to może Niemcy i jedziemy
to może Niemcy i jedziemy
Na oficjalnej jest napisane, że nie grali tam od 'couple of years'. A przecież w 2007 mieli tam koncert ?
Który cwany teraz podskoczy, i powie że tylko ameryki ? heheh 
cieszę się bardzo że będzie ta europa jednak! liczę na niemcy lub coś w stylu czech, słowacji, węgier czy czegokolwiek podobnego
cieszę się bardzo że będzie ta europa jednak! liczę na niemcy lub coś w stylu czech, słowacji, węgier czy czegokolwiek podobnego
couple = para = 2cellman pisze:Na oficjalnej jest napisane, że nie grali tam od 'couple of years'. A przecież w 2007 mieli tam koncert ?
nie bedzie zadnych wegrow czech czy niemcow...... co najwyzej londyn, lub istambul jakis- azjatycka czesc zeby nie bylo ze w europie jakis gig jeszcze graja
-
Deleted User 357
Czyli niby wykluczają cokolwiek w Europie poza tym Belgradem, ale ciężko cokolwiek brać za pewnik.Iron Maiden have added a concert at the Belgrade Arena on Tuesday 10th February on their way to Dubai on Ed Force One. Says manager Rod Smallwood, "We weren't able to get to Serbia in '08 so thought we should call in on our way East. When we last played a couple of years ago it was an incredible show with fans coming in on buses from all over the Balkans and we very much look forward to returning"
Tickets go on sale to the public on 11th December and we have made arrangements for a special pre-sale for fan club members on the 10th December. We also hope to run a 'FIRST TO THE BARRIER' draw for the show.
Note: It is unlikely that any other concerts will be added prior to Belgrade, making it the final European show of the 'Somewhere Back in Time Tour'.
Niby tak, ale kto wie może tak latem jakiś fest... bo przed Serbią na nic nie można liczyć.
Dobra, orientuje się ktoś ile kosztuje przejazd do Belgradu?
Napisze wiadomość do topbilety.pl, spytam.
Napisze wiadomość do topbilety.pl, spytam.
znalazlem jakies busy liniowe za 450 zeta, ale nie jezdza codziennie i daty nie pasuja. Samolot z wawy kosztuje 380$ - generalnie jest drogo jak na taka odleglosc. Najrozsadniej wyglada jechac autem osobowym......
nie żebym był nadgorliwy, ale jako student fil. ang. muszę powiedzieć, że 'couple' ma wydźwięk więcej niż 3, 'couple' to kilka, parę. Ale ok, już się nie czepiam ;pSzymon pisze:couple = para = 2cellman pisze:Na oficjalnej jest napisane, że nie grali tam od 'couple of years'. A przecież w 2007 mieli tam koncert ?wszystko gra........
nie bedzie zadnych wegrow czech czy niemcow...... co najwyzej londyn, lub istambul jakis- azjatycka czesc zeby nie bylo ze w europie jakis gig jeszcze graja
Czuję, że będzie gig w Londynie 8 lutego.
No w każdym razie wygląda na to, że trzeba jechać do Serbii, mimo, że to środek mojej sesji. :/
No w każdym razie wygląda na to, że trzeba jechać do Serbii, mimo, że to środek mojej sesji. :/
a ja się lubię czepiać czasami też więc zapodam za oxfordzkim worpowerem:
IDM: a couple of people/things
1) two people/things --> para
2) a few (not saying an exact number) -->kilka
wiadomo że każdy to odbiera w tym drugim znaczeniu, ale technicznie chłopaki mają rację bo rzeczywiście nie grali tam 2 lata
ja nie wiem w ogóle po co jeździć na koncerty w zimie. w zimie się śpi przecież i z łóżka nie wychodzi, o!
IDM: a couple of people/things
1) two people/things --> para
2) a few (not saying an exact number) -->kilka
wiadomo że każdy to odbiera w tym drugim znaczeniu, ale technicznie chłopaki mają rację bo rzeczywiście nie grali tam 2 lata
ja nie wiem w ogóle po co jeździć na koncerty w zimie. w zimie się śpi przecież i z łóżka nie wychodzi, o!
żelazny to olał, ja to olałem, to Ty sie przyczepiłeś
EDIT:
ta, tylko, że mnie się wydaje, że to takie troche naciągane, że "po drodze" zagraja z Belgradzie...Żelazny pisze:Czyli niby wykluczają cokolwiek w Europie poza tym Belgradem, ale ciężko cokolwiek brać za pewnik.
EDIT:
ale fraza "a couple of years ago" jest tłumaczona " kilka/pare lat temu"Marysia pisze:wiadomo że każdy to odbiera w tym drugim znaczeniu, ale technicznie chłopaki mają rację bo rzeczywiście nie grali tam 2 lata![]()
Ostatnio zmieniony pt gru 05, 2008 11:49 am przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.
już nie mam tu najwięcej postów

Wyczucie statystyczne pana Smallwooda jest dalekie od pojęcia błędu artmetycznego, myli to on się ciągle i wielokrotnie. Dla niego 2-3-4-5 lat, to właściwie TO SAMO, w przypadku koncertów jest identycznie. Na stronie SZIGET FEST '08 piszą , że na Maiden bylo 70000 ludzi, to samo na recenzenckich witrynach. Świadkowie imprezy mówią o ogromnym tłumie i padają podobne liczby, pan Smallwood widzi swoje "30000" i tyle!!! Co do ścisłości i trafności danych statystycznych managera Roda, miałbym wiele zastrzeżeń 
- likipiki
- -#Lord of the flies

jak się nazywa zboczenie na punkcie frekwencji?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- likipiki
- -#Lord of the flies

a mówiłem sobie, obiecywałem, że nie otworzę tego zdjęcia. ja pierdolę..
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Co do tego nie ma wątpliwości... Niestety, jestem tylko marchendiserem z zawodu, więc szanse są znikome. A pan Rod na zarządzaniu zna się jak NIKT INNY, tyle że chłop nie przywiązuje aż tak wielkiej wagi do danych ilościowych... Może zostawmy ten detal biografom i pismakomGarfield pisze:Powinieneś zająć jego miejsce. Wtedy Maideni sprzedawaliby się lepiej od The Beatles a na koncerty pewnie rezerwowałbyś lotniska.
-
Deleted User 2259
jesteś obrzydliwyGarfield pisze:Ty zawsze obiecujesz i znów mnie zawiodłeś.
przegiąłeś <rzygi>Garfield pisze:Nie wiem....ale to z pewnością gorsze od http://madness.superhost.pl/avatary/sranie.jpg
brrrr.....