Przyjacielu, jesteś przypadkiem dla Freuda, użyłeś wymownej symboliki...feeeGarfield pisze:Nie wiem....ale to z pewnością gorsze od http://madness.superhost.pl/avatary/sranie.jpg
brrrr.....
Plany Ironów na rok 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany Ironów na rok 2009
Najlepsza jest ta cenzura na broszce. Poza tym chyba 3 raz Garfieldzie wklejasz to zdjęcie na tym forum, chcemy nowego kału
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wcale nie do końca, bo nie ocenzurowałeś tzw. płatków róży czyli anusa.Garfield pisze:herki - gdyby nie ta cenzura to Eve mogłaby mi dać ostrzeżenie a tak jestem kryty.
A co do frekwencji w Budapeszcie to Rod ma racje. 70.000 biletów poszło na cały festiwal, a nie na dzień, w którym grało Maiden (i w zasadzie nic poza tym prócz córusi Steve'a). Nie ma co doszukiwac się jakichś podstępów, bo jak coś to Rod raczej stara się zawyżac frekwencję (jak z 250-tysiącami osób na Rock In Rio), a nie ją zmniejszac.
A ile było na RIR?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Nie no- ja też MU ufam, aczkolwiek faktem jest istnienie rozbieżności między danymi organizatorów a wiedzą managerów traski... NIe tylko jeśli chodzi o Maiden.. Co do tournee 2009 szykuje się koncert w Ecuadorze w Quito. Czekam na potwierdzenie 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Fpizdu.vyrus pisze:A ile było na RIR?
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
a wybierasz sie?faust pisze:Nie no- ja też MU ufam, aczkolwiek faktem jest istnienie rozbieżności między danymi organizatorów a wiedzą managerów traski... NIe tylko jeśli chodzi o Maiden.. Co do tournee 2009 szykuje się koncert w Ecuadorze w Quito. Czekam na potwierdzenie
Jasnee, palcem po mapie.. 
Irons gwiazdą Quilmas Festival na River Plate Stadium w Buenos Ires. Pojemność 75000 na koncert, to największe krajowe święto muzyczne od pięciu lat. Si, siniores?!
- likipiki
- -#Lord of the flies

oj, chyba nie wypchają całego stadionu.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Kłania się Costa Rica.... Czekamy na ostatnią datę trasy, ja stawiam na Boliwięfaust pisze:Irons gwiazdą Quilmas Festival na River Plate Stadium w Buenos Ires. Pojemność 75000 na koncert, to największe krajowe święto muzyczne od pięciu lat. Si, siniores?!
czemu ostatnia date?? mialo byc 19 koncertow w 11 krajach " will once again be circumnavigating 80,000km around the planet for concerts in 19 cities in eleven countries," a mamy w tym momencie 19 koncertow w 12 krajach... no wiec cos ten tego jest nie tak
ale 19 koncertow juz ogloszone 
Jasne, bo ta Serbia tak z rozbiegu wpadła, kiedy Smallwood podał do wiadomości publicznej prasowe oświadczenie o trasie 2009, o EU nie miało być mowy. Czeka nas jeszcze jedna data.
Dla jasności cytacik z peruwiańskiej stroniczki, a tutaj 13 państw, 20 miast wkońcu 38 państw w latach 2008/09.
Cargado con banda, staff, más 12 toneladas de elementos de escenario y equipos, el customizado Boeing 757, bautizado como 'ED FORCE ONE' por los fans y piloteado nuevamente por el capitán de Astraeus Airlines y vocalista de Iron Maiden, Bruce Dickinson; va a recorrer 80,000 Km. alrededor del planeta para conciertos en 20 ciudades de 13 países, llegando a un total de 38 países visitados en esta ...Más Info
Cargado con banda, staff, más 12 toneladas de elementos de escenario y equipos, el customizado Boeing 757, bautizado como 'ED FORCE ONE' por los fans y piloteado nuevamente por el capitán de Astraeus Airlines y vocalista de Iron Maiden, Bruce Dickinson; va a recorrer 80,000 Km. alrededor del planeta para conciertos en 20 ciudades de 13 países, llegando a un total de 38 países visitados en esta ...Más Info
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Kostaryka kusi
Szymon się ze mną chyba zgodzi 
Ja się zgodzę - kusi jak wszystkie środkowo i południowoamerykańskie gigi. Tylko ciężko tam dolecieć, a co gorsza większość lotów i tak ma przesiadkę w USA...Ancient Mariner pisze:Kostaryka kusiSzymon się ze mną chyba zgodzi
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Nie koncerty miałem na myśliDa5id pisze:Ja się zgodzę - kusi jak wszystkie środkowo i południowoamerykańskie gigi. Tylko ciężko tam dolecieć, a co gorsza większość lotów i tak ma przesiadkę w USA...Ancient Mariner pisze:Kostaryka kusiSzymon się ze mną chyba zgodzi
http://www.ironmaiden.com/fanclub/showt ... hp?t=58337
Haha.Ancient Mariner pisze:Nie koncerty miałem na myśliDa5id pisze:Ja się zgodzę - kusi jak wszystkie środkowo i południowoamerykańskie gigi. Tylko ciężko tam dolecieć, a co gorsza większość lotów i tak ma przesiadkę w USA...Ancient Mariner pisze:Kostaryka kusiSzymon się ze mną chyba zgodzi
Nie powiem, w tym sensie też kusi, chociaż po Wenezueli się fajniejsze kręciły.
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Fajniejsze wodospady i wulkany??Da5id pisze:Haha.Ancient Mariner pisze:Nie koncerty miałem na myśliDa5id pisze: Ja się zgodzę - kusi jak wszystkie środkowo i południowoamerykańskie gigi. Tylko ciężko tam dolecieć, a co gorsza większość lotów i tak ma przesiadkę w USA...
Nie powiem, w tym sensie też kusi, chociaż po Wenezueli się fajniejsze kręciły.
Just announced... ARGENTINA (28 march) and COSTA RICA (3 March) shows for 2009