15/08/2009 - Madonna - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 15/08/2009 - Madonna - Warszawa
Jak była 4 lata temu w Irlandii to bilety koszciły 100 euro. Więc 200 zeta to pół darmo.
-
El Dorado
ale co ma taka Madonna zrobić?Elevatorman pisze:nie marudze poprostu mnie to dziwi.... no ale co tam jak moi rodzice sie wybiorą to może pojadę z nimi, ale ta cena jest nie dla mnie
"ojejku, polska to taki biedny kraj... dam tam koncert za darmo!" ?
ja bym chciala jechac. ale pewnie nic z tego nie wyjdzie;/ 
Hoh, a wg. schematu na stronie livenation scena będzie skierowana w stronę ulicy. Tak więc idę na parking piętrowy będącego na przeciw Carrefoura i jazda 
a co maja powiedziec Brazylijczycy o cenach na Maiden?? 220 za taka gwiazde to nie duzo. Te 400 do sektora pod scene jest znosne. Swietnie ze to w wolny dzien w swieto, wiec na 99% sie wybieramElevatorman pisze:i to są ceny biletów w kraju w którym człowiek zarabią miesięcznie 1000 zł .... żal
- Elevatorman
- -#Clansman

Madonna nic...Tobink pisze: ale co ma taka Madonna zrobić?
"ojejku, polska to taki biedny kraj... dam tam koncert za darmo!" ?
dla mnie np to jest kupa kasy...Jak była 4 lata temu w Irlandii to bilety koszciły 100 euro. Więc 200 zeta to pół darmo.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Cykliści. A tak swoją drogą, to wielcy fani Madonny się znaleźli ;]Tobink pisze:a kto?
no jest kupa kasy, ale to nie znaczy ze nie jest warte tej kasy....Elevatorman pisze:dla mnie np to jest kupa kasy...
tu nie chodzi o bycie wielkim fanem. To jest poprostu wydarzenie na ktorym warto byc.The Burczax pisze:A tak swoją drogą, to wielcy fani Madonny się znaleźli ;]
Wydarzeniem na którym trzeba być to Maiden w Belgradzie. Resztę pierdolić.Nie wiem czym się podniecać .Madonna żeby napisała choć jedną piosenkę czy skomponowała muzykę do swoich piosenek.Następne beztalęcie które nauczyło się tańczyć ,rozleklamowane przez wytwórnie bo można zarobić parę baniek za sprzedaż płyt i b.drogie koncerty.
Nikt nie powiedział, że jest wielkim fanem chyba. Ten koncert na 10000% będzie świetny, więc trzeba iść, stare płyty Madonny z resztą są spoko (a i parę nowych hitów mi się podoba).The Burczax pisze:Cykliści. A tak swoją drogą, to wielcy fani Madonny się znaleźli ;]Tobink pisze:a kto?
Zdanie roku na tym forum \m/ededi pisze:Wydarzeniem na którym trzeba być to Maiden w Belgradzie. Resztę pierdolić
widaćededi pisze:beztalęcie
-
Deleted User 357
Lolededi pisze:.Madonna żeby napisała choć jedną piosenkę czy skomponowała muzykę do swoich piosenek.Następne beztalęcie które nauczyło się tańczyć ,rozleklamowane przez wytwórnie bo można zarobić parę baniek za sprzedaż płyt i b.drogie koncerty
A ceny też wydają mi się całkiem przystępne. Kiedy Jackson był w Polsce proporcje cen do przeciętnych zarobków były gorsze z tego co pamiętam.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Madonna to królowa popu. drugiej takiej artystki nie ma. na jej poziom jedynie chyba Kylie się zbliżyła. nie wiem czy będę. chciałbym.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Racja - odbębnią ten sam set co w Wawie, z identycznymi gadkami Bruca, zgarna kasę i do domu. Nie dziękuję - wolę obejrzeć coś nowego, świeżego.ededi pisze:Wydarzeniem na którym trzeba być to Maiden w Belgradzie. Resztę pierdolić
-
El Dorado
jesteś moim mistrzemededi pisze:Wydarzeniem na którym trzeba być to Maiden w Belgradzie. Resztę pierdolić.Nie wiem czym się podniecać .Madonna żeby napisała choć jedną piosenkę czy skomponowała muzykę do swoich piosenek.Następne beztalęcie które nauczyło się tańczyć ,rozleklamowane przez wytwórnie bo można zarobić parę baniek za sprzedaż płyt i b.drogie koncerty.
Czyli wiadomo jak postepuje kilkunastu uczestnikow tego forum. Nawet jakby spiewala nelly rokita albo andrzej lepper to byscie poszli bo wielkie wydarzenie. To na maiden tez bylo mase jeleni ktorzy wlasnie tak mysleli i zabrali przez to bilet konkreciarzom, ktorzy chcieli byc a nie mogli bo nie mogli kupic biletu przez takich oslow. Zal. Madonna se moze, ale wsadzic nogi w zborze.Szymon pisze:no jest kupa kasy, ale to nie znaczy ze nie jest warte tej kasy....Elevatorman pisze:dla mnie np to jest kupa kasy...tu nie chodzi o bycie wielkim fanem. To jest poprostu wydarzenie na ktorym warto byc.The Burczax pisze:A tak swoją drogą, to wielcy fani Madonny się znaleźli ;]
Nie zgodzę się tylko z jednym:

Z tego co wiadomo, set ma być zmieniony - i tylko tyle mam zastrzeżeń co do tematutomtomala pisze: Racja - odbębnią ten sam set co w Wawie
7.8.08 - Somewhere Back In Time
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
przeciez nie bylo sold out to dlaczego nie kupili? za daleko od ich miejsca zamieszkania maiden gralo czy te 130zl czy tam nie pamietam ile uwazali za zbyt duzo?widman pisze:Czyli wiadomo jak postepuje kilkunastu uczestnikow tego forum. Nawet jakby spiewala nelly rokita albo andrzej lepper to byscie poszli bo wielkie wydarzenie. To na maiden tez bylo mase jeleni ktorzy wlasnie tak mysleli i zabrali przez to bilet konkreciarzom, ktorzy chcieli byc a nie mogli bo nie mogli kupic biletu przez takich oslow. Zal. Madonna se moze, ale wsadzic nogi w zborze.