15/02/09 - Saxon & Iced Earth - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 15/02/09 - Saxon & Iced Earth - Warszawa
Powinienem być
Będzie ktoś z Krk ? :> bo co prawda ruszam z Kato ale po koncercie raczej uderzam do Krakowa własnie ;]
no to git, tym razem zabieram sie z Tobą tym TLK po 1 w nocy 
Ja również będę. Umawiamy się jakoś przed koncertem?
Raf, jednak nie ma TLK w tych godzinach. Jest za to pośpiech - opcja tańsza, ale też oczywiście dłuższa czasowo. Odjazd z Wawy o 0:44, przyjazd do Krk - 6:26. Bilet ok. 33 powinien wyjść.
to już tak z wyprzedzeniem podaje
to już tak z wyprzedzeniem podaje
Umówmy się tak, że na Iced Earth pijemy wódeczkę i wbijamy na Saxona \m/
wiem, sprawdziłem już sobie wcześniej ;] a wtedy po Evergreyu też tyle jechałem. nie pamiętam czy to był TLK czy pośpiech, ale byłem w Krk też jakoś koło 6:30.Artur pisze:Raf, jednak nie ma TLK w tych godzinach. Jest za to pośpiech - opcja tańsza, ale też oczywiście dłuższa czasowo. Odjazd z Wawy o 0:44, przyjazd do Krk - 6:26. Bilet ok. 33 powinien wyjść.
ja na Iced Earth jestem pod barierkąherki pisze:Umówmy się tak, że na Iced Earth pijemy wódeczkę i wbijamy na Saxona \m/
setlisty:
01. In sacred Flames
02. Behold The Wicked Child
03. Setian Massacre
04. Burning Times
05. Declaration Day
06. Vengeance Is Mine
07. Violate
08. Pure Evil
09. Watching Over Me
10. Ten Thousand Strong
11. Dracula
12. Melancholy (Holy Martyr)
13. My Own Saviour
14. Iced Earth
01. Battalions of Steel
02. Let Me Feel Your Power
03. Metalhead
04. Demon Sweeney Todd
05. Man And Machine
06. Dallas 1PM
07. Hellcat
08. Broken Heroes
09. Valey Of The Kings
10. Heavy metal Thunder
11. Power And The Glory
12. Crusader
13. Live To Rock
14. Princess Of The Night
wychodzi po godzinę na każdą kapelę. krótko trochę. no i setlisty też mogłyby być lepsze, szczególnie u Saxona brakuje mi kilku staroci (mam nadzieję, że wywalą kilka kawałków z nowej..).no ale nie ma co narzekać w sumie.
Holy shit, co za gówniany set Saxona!
-
Deleted User 357
Icedów dobry set - brakuje tylko czegoś z Gettysburg, ale tak to ok.
Saxon gówniany set strasznie, zgadzam się ;/
Saxon gówniany set strasznie, zgadzam się ;/
Set IE dla mnie tragiczny... A Question Of Heaven, Travel in Stygian, Dark Saga, Stormrider, The Hunter - gdzie to jest...? 
Set Iced Earth tragiczny może nie jest, ale zgadzam sie, że mogłoby być lepiej - wspomniane "The Hunter", "THE COMING CURSE" (?!), o "A Question Of Heaven" nie marzyłem nawet, nie wspominając już o "Dante's Inferno"
ale cieszy mnie że jest "Watching Over Me". "Dracule" też mogliby zastąpić czym innym z "Horror Show" - najlepiej "Damien" by mi tu pasował.
w jakiejś relacji na necie czytałem, że IE grało prawie 90 minut.
w jakiejś relacji na necie czytałem, że IE grało prawie 90 minut.
-
Deleted User 357
Lol, wrzucałem gdzieś set z trasy IE po USA, więc jeśli poważnie liczyliście na "Travel..." czy "Huntera" to widać że go nie czytaliście.
Liczę jednak że parę kawałków będzie się wymieniać, tak jak to było w Stanach. A Saxon to się cieszę że już widziałem na 2 zajebistych koncertach, bo gdyby to był mój 1 Saxon to byłbym załamany.
na "Travel In Stygian" nie liczyłem, ale "Hunter" wydawał mi sie być jedną z najbardziej oczywistych piosenek, które powinni zagrać, już abstrahując od tego że na trasie w USA go nie grali. Poza tym - grali go nawet z Ripperem.
No Hunter powinien być..i jeszcze miałem nadzieję na Dark Sagę, The Coming Curse i The Prophecy..no ale w przypadku koncertu IE to i tak będę się pewnie super bawił.
Co do setu Saxona to liczę, że jednak wywalą nowe kawałki na rzecz starych. bo jak nie to faktycznie kicha trochę. to będzie mój pierwszy ich koncert i chciałbym bardzo usłyszeć takie 747, Suzie Hold On, Denim and Leather czy Strong Arm..
Co do setu Saxona to liczę, że jednak wywalą nowe kawałki na rzecz starych. bo jak nie to faktycznie kicha trochę. to będzie mój pierwszy ich koncert i chciałbym bardzo usłyszeć takie 747, Suzie Hold On, Denim and Leather czy Strong Arm..
jakbym pojechał w ciemno to kupię bilety przed Stodołą? ;>
przed Oborą prędzej kupisz :j
Ale ciulate sety fuj, Gniew obiecałeś Gettysburg i co ?
Ale ciulate sety fuj, Gniew obiecałeś Gettysburg i co ?
Hej, ja tez jadę. Ktorym jedziesz pociągiem? Jest o 12 jakis pośpiech. Może tym pojedziemy?Wrath pisze:Ja będę
Jeszcze nie wiem jak jadę, możliwe, że zabiorę się ze znajomymi jeśli znajdzie się dla mnie jedno miejsce w ich samochodzie. a jak nie to jasne, możemy jechać tym pośpiechem o 12 

no i dobrze, że nie ma, może dzięki temu Ciebie też nie będziepaniron pisze:Ale ciulate sety fuj, Gniew obiecałeś Gettysburg i co ?
Gwoli ścisłości mam 2 miejsca z Łodzi do Warszawy a autku wolne 
-
Deleted User 357
Set Saxon z Niemiec, już lepszy trochę:
http://www.setlist.fm/setlist/saxon/200 ... 6e0f0.html
http://www.setlist.fm/setlist/saxon/200 ... 6e0f0.html