18 i 19/02/09 Kreator- Kraków, Warszawa @ Studio i Progresja

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Re: 18 i 19/02/09 Kreator- Kraków, Warszawa @ Studio i Progresja

Post autor: Elevatorman »

no i wróciłem.... powiem tyle... ja pier.... :)

Emergency Gate - porażka na całej linii

co do Eluveitie to już Wrath napisał co o ich koncercie sądze, ale nie było źle po KREATORZE najlepszy zespół co akurat wyczynem jednak nie było ;)

Caliban -
Wrath pisze:Calibana za to przesiedzialem w sali z dala od sceny więc też w żaden sposób nie mogę ocenić ich występu.
:] ale ogólnie w 100% nie moja muzyka

KREATOR - co tu mówić koncert genialny, Artur mówił że w amoku byłem i tak też chyba było świetnie zagrane, nienajlepsze brzmienie w ogóle mi nie przeszkadzało. Szkoda że nie udało mi się złapać artefaktu żadnego :(

RIOT OF VIOLENCE!!!

Pozdro dla Wratha i Artura przedewszystkim, ale specjalnie pozdrowienia dla Herkiego którego spotkałem po koncercie ... :mrgreen:
Awatar użytkownika
balcerek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: balcerek »

Wrath pisze:O Emergency Gate nic nie napiszę bo ich nie widziałem, przyszedłem dopiero jak Elu zaczęło grać. Calibana za to przesiedzialem w sali z dala od sceny więc też w żaden sposób nie mogę ocenić ich występu.
A żałuj. Świetnie zagrali. Specjalnie chciałem ich posłuchać i warto było. 100 razy lepsze niż ten Taliban cały.
Na Eluveitie liczyłem na więcej. Zagrali dobrze, ale słaby kontakt z publiką był i krótki występ. Czekam teraz na ich wizytę jako gwiazdy wieczoru. Żeby nie byli ograniczeni niczym i pokazali na co ich naprawdę stać.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Ale się napierdoliłem wczoraj \m/ \m/ \m/

Było mega oporowo, najpierw podróż pociągiem w zarzyganym przedziale przez zgonującego Piotrusia vel archaonka, potem jakiś mocarny stary rocker pod klubem, z którym bardzo miło się gadało, potem najebani spotkaliśmy Petrozzę, chwilę pogadaliśmy i zacząłem się do niego przytulać i mówić, że go kocham co mogło wprowadzić w zakłopotanie jego dziewczynę która stała obok \m/ Poza tym udało się kupić taniej bilecik pod klubem i jazda jazda ! ! !

W klubie spotkałem Wratha, sorry Artur że się nie odezwałem, ale padł mi telefon : - ( Przed koncertem kolejne piweczko, i zacząłem się pchać na chama do przodu, dzięki czemu byłem na samiuteńkim środeczku pod barierkami, tuż przed nosem Petrozzy. Najbardziej podobało mi się nagłośnienie, bo nie słyszałem w ogóle gitar, ani basu. Tylko perkusję i wokal cały koncert, ale w takim stanie jakim byłem niewiele mi to przeszkadzało. Wymęczyłem się po wsze czasy, co w połączeniu z moim najebaniem zaowocowało tym, że po koncercie średnio się dało mnie podnieść z podłogi, ale pomógł mi w tym Windziarz, którego pozdrawiam \m/

Dzisiaj powtórka w Warszawie, wypiję może jednak trochę mniej i zobaczym jak będzie ! ! !
Awatar użytkownika
balcerek
-#Trooper
-#Trooper

Z łaski swojej. Uważaj kurwa jak chodzisz. Wtedy nie byłem pewien, czy to ty, ale już jestem. Staranowałeś mnie i moją przyjaciółkę tak, że się wywróciła prawie. Ciesz się, że mi palca u nogi podeptali i ledwo chodziłem, bo ciśnienie mi tak podniosłeś, że miałem cię już łapać i osobiście odwinąć w ryj.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Zdarza się, to trzeba było mi wyjebać w ryj, a nie na forum się plujesz
El Dorado

Post autor: El Dorado »

jaki mocny w gębie sie znalazł:D pokaż tego posta swojej przyjaciółce, będzie Cię podziwiać, że ją bronisz <3
Ironkos
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkos »

Ej! mialem to samo! W czasie koncertu kreatora jakis gosc mnie popchnal, a inny nadepnal MOCNO na stope!

Polskie swinie...
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

herki pisze:potem najebani spotkaliśmy Petrozzę,
\
ty to masz kurwa szczęście :D

no potem szukałem was na pkp ale coś znaleźć nie mogłem... ;-)
herki
-#Clansman
-#Clansman

Ja właśnie średnio pamiętam co robiłem na dworcu, ale chyba gdzieś spałem na ziemi i mnie pilnował Piotruś : - D Pojechaliśmy pociągiem koło 1
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

herki pisze:Ja właśnie średnio pamiętam co robiłem na dworcu, ale chyba gdzieś spałem na ziemi i mnie pilnował Piotruś : - D Pojechaliśmy pociągiem koło 1
ja o 2:47 .... do mnie sie jakiś menel rzucał że sie śmieje z jego denaturatowego kolegi :P nie wiem skąd mu to przyszło do głowy bo nawet na nich nie zwróciłem uwagi ...
herki
-#Clansman
-#Clansman

Mi Piotruś powiedział, że zasnąłem na ławce z żulami, ale tego nie pamiętam : - D
Awatar użytkownika
balcerek
-#Trooper
-#Trooper

herki pisze:Zdarza się, to trzeba było mi wyjebać w ryj, a nie na forum się plujesz
Mam palca u nogi złamanego. Dla tego cię nie goniłem. A jak ci coś nie pasuje, to zapraszam.
Tobink pisze:jaki mocny w gębie sie znalazł:D pokaż tego posta swojej przyjaciółce, będzie Cię podziwiać, że ją bronisz <3
A ty się nie wpieprzaj w nieswoje sprawy.
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Dobra już sobie darujcie i nie ciągnijcie tego.
Simon
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Simon »

Ktoś coś złapał?
Ja mam kostkę Samiego :mrgreen:

(za chwilę pokażę zdjęcie)

Po koncercie Sami, Christian i Jürgen wyszli do klubu i gadali z fanami, a Mille poszedł spać i nie udało mi się go spotkać.
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

Artur pisze:ja pojęcia nie mam ;) ale ceny biletów przystępne, zespół znany dosyć, więc myśle, że powinno być ok z frekwencją (jak nie bardzo ok).

a zmieniając temat,tak sobie przeglądnąłem MySpace'a organizatora:
Witamy !!! Jesteśmy polskim oddziałem największej ukraińskiej agencji koncertowej organizującej imprezy ściśle związane z szeroko pojęta muzyką rockową. W swoim dorobku posiadamy kilkadziesiąt zorganizowanych koncertów i festiwalów ( nie tylko na terenie Ukrainy, lecz również Rosji, Litwy, Białorusi i Mołdawii. Aktualnie dzieki nowym podpisanym umowom z innymi agencjami koncertowymi chcemy poszerzyć zakres działalności o Polskę, Słowację oraz Czechy. Na początek proponujemy dwa występy zespołu KREATOR w ramach europejskiej trasy Chaos Over Europe Tour 2009. Mamy nadzieję, iż wraz z propagowaniem ducha muzyki wniesiemy również nową jakość w organizacji koncertów co przeniesie się analogicznie na zadowolenie wszystkich uczestników imprezy !!!
Z pozdrowieniami : Załoga GPromotion.pl
ciekawe jak im debiut w roli organizatora na polskim rynku wyjdzie :P
Poproszę o linka do tego my space ;-)
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Przychylam się do wszystkich pozytywnych opinii o Kreatorze. Zniszczyli Studio :P Prześwietne wykonanie, świetnej set listy. Pożałować można jedynie ŚREDNICH supportów (może Elluveitie dało radę, ale pozostałe dwa... hm... chyba mało pasowały). Liczę ,ze w niedalekiej przyszłośc panowie z Kreatora zawitają znów do naszego kraju :)
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Kuba pisze:Mi Piotruś powiedział, że zasnąłem na ławce z żulami, ale tego nie pamiętam : - D
te żule to na maksa... tylu żuli jeszcze nie widziałem rzucali się do mnie jacyś

"co się śmiejesz z mojego kolegi" xD
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Ja z kolegą mieliśmy z jednym długą rozmowę o metalu :P Sam siebie nazywał Starym Metalem :D
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

taaa... ten co sie do mnie burał też coś tam gadał... ale takiego nasilenia ilości żuli to nie widziałem nigdy xD i jeszcze do 3 musiałem czekać dobrze że Artur jechał tym pociągiem też bo ja nigdy nie sypiam w pociągach, a ci ode mnie to zaraz zasnęli wszyscy xD
herki
-#Clansman
-#Clansman

Właśnie wróciłem z Progresji, równie dobry koncert, jak nie lepszy bo nagłośnienie w porównaniu do nagłośnienia z Krakowa, to jak Jako w porównaniu z Tatrą : - )

Dalej mnie wszystko boli, ale złapałem kostkę Petrozzy i idę spać !
Zablokowany