18 i 19/02/09 Kreator- Kraków, Warszawa @ Studio i Progresja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 18 i 19/02/09 Kreator- Kraków, Warszawa @ Studio i Progresja
Ach, bardzo żałujemy, przy okazji następnego cynik czekamy na buły w ryj. Chyba, że jesteś pokroju Balcerka i mocny w gębie tylko na foro.
-
El Dorado
Nie no, po prostu też tam byłem
chyba chciałeś napisać "gdybym miał odwagę" ;]Garfield pisze:Gdybym się nie brzydził, już dawno byłoby po bułach
Po pierwsze...Tobink pisze:Ach, bardzo żałujemy, przy okazji następnego cynik czekamy na buły w ryj. Chyba, że jesteś pokroju Balcerka i mocny w gębie tylko na foro.
To nie jest forum, tylko jakiś śmietnik. Udzielam się tu tylko dla tego, że jest tu parę fajnych ludzi, z którymi warto porozmawiać.
Po drugie...
Napisałem co myślę na pewne tematy i nie mam zamiaru zniżać się do waszego poziomu.
Po trzecie...
Paru osobom też się wydawało, że jestem tylko mocny w gębie, i gorzko tego pożałowali.
Po czwarte...
Herki na pewno, ale widzę, że i ty jesteście ludźmi dwie klasy niżej niż ja i nie będę wdawał się w pyskówki z wami.
Pozdrawiam.
-
El Dorado
ad 1. Racja.
ad 2. Wspaniale
ad 3. Ciekawe kto, Andrzejek z Vc?
ad 4. Nie Tobie nas oceniać. Dla mnie Ty jesteś śmieciem.
pozdrawiam, ściskam i całuję
ad 2. Wspaniale
ad 3. Ciekawe kto, Andrzejek z Vc?
ad 4. Nie Tobie nas oceniać. Dla mnie Ty jesteś śmieciem.
pozdrawiam, ściskam i całuję
Nie napisałem, że jesteś śmieciem. Napisałem, że nie dorastasz mi do pięt. określę to słynnym cytatem:
"Narazie to ty możesz mi na buty narobić frajerze. I to jak podrośniesz, boś za niski dla mnie"
Pozdrawiam.
"Narazie to ty możesz mi na buty narobić frajerze. I to jak podrośniesz, boś za niski dla mnie"
Pozdrawiam.
Tutaj już przegiąłeś balcerek. Myślisz, że on zna ten cudny cytat i skąd pochodzibalcerek pisze:Nie napisałem, że jesteś śmieciem. Napisałem, że nie dorastasz mi do pięt. określę to słynnym cytatem:
Pozdrawiam.
Oj Garfield panie gówno, ty to jeszcze lepszy od balcerka bo się plujesz na forum po ponad pół roku : - D
Więcej nie mam zamiaru pisać, bo znając życie znowu oczywiście tylko moje posty będą usuwane : - )
Więcej nie mam zamiaru pisać, bo znając życie znowu oczywiście tylko moje posty będą usuwane : - )
Moje ostatnie słowo na ten temat...
Herki wczoraj na priwie skwitowałem cię pod wpływem emocji. Przesadziłem i to bardzo, za co cię teraz publicznie przepraszam.
Jednocześnie apeluję. Weź sobie czasem na wstrzymanie i pomyśl o innych.
Dziękuję. dobranoc.
Herki wczoraj na priwie skwitowałem cię pod wpływem emocji. Przesadziłem i to bardzo, za co cię teraz publicznie przepraszam.
Dziękuję. dobranoc.
No i wymiękł Ehh woskowanie może tylko pomócbalcerek pisze:Moje ostatnie słowo na ten temat...
Dziękuję. dobranoc.
Zaglądnij do działo się w necie.Pacjent pisze:No i wymiękł Ehh woskowanie może tylko pomóc
Powinieneś przeprosić wszystkich Warszawiaków, ale nie herkiego... Ot co...
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 12:52 pm przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
srał to pies wszystko. Ja nie jestem konfliktowy. Czasem mnie tylko emocje ponoszą.
Jakby Cie emocje poniosly to herki leżałby na OIOM'ie
-
El Dorado
Do zobaczenia w kraku 21 marca!
A co wtedy będzie?