23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 7:29 pm przez yankes, łącznie zmieniany 9 razy.
-
Deleted User 357
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Mam nadzieję że nie będzie nic co lubię
A jednak 3 dni w tym roku. 23-25 lipca.
23.03 - 30.03 można kupić karnet za 100zł na http://www.rockmetalshop.pl/
30.03 podadzą pierwsze gwiazdy
23.03 - 30.03 można kupić karnet za 100zł na http://www.rockmetalshop.pl/
30.03 podadzą pierwsze gwiazdy
-
El Dorado
lol, sprzedadzą bilety po 100 zł i okaze sie , ze najwiesksza gwiazda bedzie Coma i bilety będą po 80 zł xD
W dniach 23-25 lipca na Lotnisku w Szczytnie - Szymanach odbędzie się VI edycja Festiwalu Hunter Fest.
Hunter Fest 2009 to:
* trzy sceny - na jednej z nich wystąpią trzy duże gwiazdy, a druga to Rockmetalshop stage na której każdego dnia zagra 6 młodych zespołów a na finał dwie gwiazdy z Polski i z zagranicy, trzecia scena pod namiotem będzie gościć rockowych DJ.
* atrakcje poza koncertowe takie jak namiot „Extreeme Rock Zone” (bungy, paintball), oraz Cinema Zone.
* zlot motocykli,
* bezpłatne pole namiotowe z zapleczem sanitarnym (prysznice, toalety) dla posiadaczy karnetów, czynne od 22 lipca od godz.12.00 do 26 lipca do godz.16.00,
* bogata oferta gastronomiczna z menu uwzględniającym różne gusta kulinarne, także wegetariańskie,
* bezpieczna strefa dla osób niepełnosprawnych,
* stoiska z CD, DVD, koszulkami, gadżetami itp.,
* parking dla samochodów, przyczep turystycznych i motocykli,
UWAGA PROMOCJA!!!
Od 23 marca do momentu podania pierwszych gwiazd tegorocznej edycji festiwalu cena 3-dniowego karnetu wynosi 100 PLN (w tym pole namiotowe). W tym terminie karnety można kupować wyłącznie na stronie www.rockmetalshop.pl
Od 1 kwietnia cena 3-dniowego karnetu to 200 PLN (w tym pole namiotowe)
Od 23 czerwca 3-dniowy karnet w cenie 240 PLN (w tym pole namiotowe)
Od 1 kwietnia karnety będą dostępne w sieci Ticketpro i Rockmetalshop.
Hunter Fest 2009 to:
* trzy sceny - na jednej z nich wystąpią trzy duże gwiazdy, a druga to Rockmetalshop stage na której każdego dnia zagra 6 młodych zespołów a na finał dwie gwiazdy z Polski i z zagranicy, trzecia scena pod namiotem będzie gościć rockowych DJ.
* atrakcje poza koncertowe takie jak namiot „Extreeme Rock Zone” (bungy, paintball), oraz Cinema Zone.
* zlot motocykli,
* bezpłatne pole namiotowe z zapleczem sanitarnym (prysznice, toalety) dla posiadaczy karnetów, czynne od 22 lipca od godz.12.00 do 26 lipca do godz.16.00,
* bogata oferta gastronomiczna z menu uwzględniającym różne gusta kulinarne, także wegetariańskie,
* bezpieczna strefa dla osób niepełnosprawnych,
* stoiska z CD, DVD, koszulkami, gadżetami itp.,
* parking dla samochodów, przyczep turystycznych i motocykli,
UWAGA PROMOCJA!!!
Od 23 marca do momentu podania pierwszych gwiazd tegorocznej edycji festiwalu cena 3-dniowego karnetu wynosi 100 PLN (w tym pole namiotowe). W tym terminie karnety można kupować wyłącznie na stronie www.rockmetalshop.pl
Od 1 kwietnia cena 3-dniowego karnetu to 200 PLN (w tym pole namiotowe)
Od 23 czerwca 3-dniowy karnet w cenie 240 PLN (w tym pole namiotowe)
Od 1 kwietnia karnety będą dostępne w sieci Ticketpro i Rockmetalshop.
Eeee czekamy dalej na coś ciekawszego 
-
Szkieletor
- -#Invader

bilet zamówiony 
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Ślepy jestem czy na tej stronie rzeczywiśćie nic nie pisze o Hunterfeście?
Nie, nie jesteś ślepy. Rano informacja była - sam widziałem. Ale widocznie organizatorzy zadziałali, żeby nie potwierdzać występu dopóki w sprzedaży jest promocyjna pula
Trochę za późno. Skoro pewne jest Machine Head, to można zacząć poważnie traktować plotki o Motorhead i Dimmu Borgir. Zobaczymy w poniedziałek. Ja karnet zamówiłem, choć nie wiem czy pojadę 
Jeśli rzeczywiście się potwierdzi Motorhead, to się wkurzę, że na spęd dla brudu będzie trzeba jechać i będę musiał chyba zrezygnować wtedy z wakacji we Francji. No ale co się nie robi dla Motorhead. Mimo wszystko trzymam niesamowicie mocno kciuki żeby tam nie zagrali.
I masa ludzi będzie mylić Motorhead z Machine Head :/
I masa ludzi będzie mylić Motorhead z Machine Head :/
A skad taki pomysl, ze Motorhead? Lemmy dzwonil?
Jazz is not dead, it just smells funny.
Przysłał maila ;0slayer pisze:A skad taki pomysl, ze Motorhead? Lemmy dzwonil?
-
El Dorado
No niestety mam to samo co ciperki jednak ja nie rezygnuję z wakacji we francji 
MOTORHEAD POTWIERDZONY
Ale jazda. 
A jest jakieś źródło, które potwierdzi potwierdzenie Głowemotora?
Tak, imotorhead.com
Cieszę się, że Motorhead zagra w Polsce, ale już mniej, że akurat na hunterfescie. Tylko dlatego, że nie wiem czy tam będę...W każdym razie karnet już jest