Metallica - Europa 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica - Europa 2009
Co do tych pewnych informacji, to tak samo słyszałem ,ze niemal pewne są koncerty AC DC i Mety w tym roku w Polsce... Nauczyłem się już podchodzić dość ostrożnie do takich informacji 
1. That Was Just Your Life
2. The End Of The Line
3. Harvester Of Sorrow
4. ...And Justice For All
5. One
6. Broken, Beat And Scarred
7. My Apocalypse
8. Sad But True
9. The Outlaw Torn
10. The Judas Kiss
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Fight Fire With Fire
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
- - - - - - - -
16. Overkill
17. Hit The Lights
18. Seek and Destroy
Masakra. Rozjebują mnie setlisty z tej trasy. Do tego wszyscy wszędzie piszą, że chłopaki na żywo kopia dupska jeszcze bardziej niż w 2008. The Outlaw Torn był grany dotychczas tylko 9 razy w całej historii Mety, a Overkill pierwszy raz od 1998, więc chłopaki na niezłe rarytasy Wam się udało trafić.. Zazdroszczę i niecierpliwie czekam na Lipsk i może Barcelonę. Mam nadzieję, że usłyszę Fight Fire With Fire na żywo i też z dwa rarytasy
5. One
6. Broken, Beat And Scarred
7. My Apocalypse
8. Sad But True
9. The Outlaw Torn
10. The Judas Kiss
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Fight Fire With Fire
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
- - - - - - - -
16. Overkill
17. Hit The Lights
18. Seek and Destroy
Masakra. Rozjebują mnie setlisty z tej trasy. Do tego wszyscy wszędzie piszą, że chłopaki na żywo kopia dupska jeszcze bardziej niż w 2008. The Outlaw Torn był grany dotychczas tylko 9 razy w całej historii Mety, a Overkill pierwszy raz od 1998, więc chłopaki na niezłe rarytasy Wam się udało trafić.. Zazdroszczę i niecierpliwie czekam na Lipsk i może Barcelonę. Mam nadzieję, że usłyszę Fight Fire With Fire na żywo i też z dwa rarytasy
Setlisty co chwile rozjebują... Przed Londynem w Glasgow grali Trapped Under Ice.... Ja lcize na wiecej rarytasów, Lipsk, Wiedeń, NIjmegen i na 90% Werchter
Setlisty co chwile rozjebują... Przed Londynem w Glasgow grali Trapped Under Ice.... Ja lcize na wiecej rarytasów, Lipsk, Wiedeń, NIjmegen i na 90% Werchter
-
El Dorado
o, nie mogłem znaleźć tego tematu.
Było przednie!
a bylismy tak blisko
dwa murzyny <3

lansuje się zdjęciami archaona
a bylismy tak blisko
dwa murzyny <3
lansuje się zdjęciami archaona
a jak autobus o 2:30am, ktorej przeciez nie bylo?? 
-
El Dorado
A jednak była.
jakoś tam baba mi powiedziała, ze to juz jest po przestawieniu godziny, którą mogę przestawić o 23, 22 czy którejkolwiek 
a tak poza tym, to chyba mam sposób na jazdę easybusem za darmo <3
a tak poza tym, to chyba mam sposób na jazdę easybusem za darmo <3
masz na mysli przerobienie e-biletu?? :>
LIPSK 07.05.2009
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Ride the Lightning
Fuel
One
Broken, Beat And Scarred
My Apocalypse
Sad But True
Turn The Page
The Judas Kiss
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman
- - - - - - - -
The Small Hours
Trapped Under Ice
Seek and Destroy
Właśnie wróciłem...6 koncert Metallici i chyba najlepszy. Drugi rząd od barierek, ale biorąc pod uwagę mój wzrost i to, że przede mną stała drobna Polka to bliżej na koncercie już się nie da stać zespołu. Kostka złapana, zespół w genialnej formie, set lista wyjebana. Bardzo czekałem na Fight Fire With Fire i się doczekałem. Były też rarytasy w postaci THE SMALL HOURS i TRAPPED UNDER ICE.. hell yeah!!! strasznie gorąco, brak wody od ochrony co było jedynym minusem. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz tak walczyłem o utrzymanie miejsc. Polaków bardzo dużo, tylko polskie flagi w hali i jedna czeska i to ta trafiła na MetOnTour ( co za gnój) Ludzie w busie mówili, że w pewnym momencie James na widok ich polskiej flagi powiedział, że w przyszłym roku do nas przyjadą !!! Cóż mogę powiedzieć więcej - koncert w hali ze sceną na środku idealnie oddaję to jak wielką i wyjebaną maszyną koncertową jest METALLICA..
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Ride the Lightning
Fuel
One
Broken, Beat And Scarred
My Apocalypse
Sad But True
Turn The Page
The Judas Kiss
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman
- - - - - - - -
The Small Hours
Trapped Under Ice
Seek and Destroy
Właśnie wróciłem...6 koncert Metallici i chyba najlepszy. Drugi rząd od barierek, ale biorąc pod uwagę mój wzrost i to, że przede mną stała drobna Polka to bliżej na koncercie już się nie da stać zespołu. Kostka złapana, zespół w genialnej formie, set lista wyjebana. Bardzo czekałem na Fight Fire With Fire i się doczekałem. Były też rarytasy w postaci THE SMALL HOURS i TRAPPED UNDER ICE.. hell yeah!!! strasznie gorąco, brak wody od ochrony co było jedynym minusem. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz tak walczyłem o utrzymanie miejsc. Polaków bardzo dużo, tylko polskie flagi w hali i jedna czeska i to ta trafiła na MetOnTour ( co za gnój) Ludzie w busie mówili, że w pewnym momencie James na widok ich polskiej flagi powiedział, że w przyszłym roku do nas przyjadą !!! Cóż mogę powiedzieć więcej - koncert w hali ze sceną na środku idealnie oddaję to jak wielką i wyjebaną maszyną koncertową jest METALLICA..
- Elevatorman
- -#Clansman

oni już tyle razy mówili że przyjadą że chyba nikt im już nie wierzy
-
Deleted User 2259
To już jest śmieszneyankes pisze:oni już tyle razy mówili że przyjadą że chyba nikt im już nie wierzy
A ja o 10 rano wyjeżdżam na nich do Wiednia
. Lipsk był niesamowity, szkoda ze w Wedniu jest mała szansa na Outlawa i Dyers 
-
El Dorado
Dobra, mam bilet i samolot w jedną strone (za bandyckie 37 zł :[ )
-
El Dorado
w ogóle, teraz dopiero zobaczyłem jakie kapele są na support Mety w Dublinie i sie obsrałem 
METALLICA
AVENGED SEVENFOLD
ALICE IN CHAINS
THIN LIZZY
MASTODON
LAMB OF GOD
THE SWORD
METALLICA
AVENGED SEVENFOLD
ALICE IN CHAINS
THIN LIZZY
MASTODON
LAMB OF GOD
THE SWORD
Skład świetny, nawet dobrze, że Avenged Sevenfold jest - przerwa na piwko w końcu kiedyś musi być 
ten Avenged Sevenfold jest lepszy od prawie połowy kapel tam grających 
-
Deleted User 622
Piotrek natychmiast zażyj lekarstwa!archaon pisze:ten Avenged Sevenfold jest lepszy od prawie połowy kapel tam grających
Myślę, że browar to tam można pić na wszystkim prócz Thin Lizzy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No dokładnie, świetna kapela live! Tylko ten image mogliby nieco zmienić...archaon pisze:ten Avenged Sevenfold jest lepszy od prawie połowy kapel tam grających
-
El Dorado