PROGRESSIVE NATION TOUR
- DREAM THEATER,
OPETH,
BIGELF,
UNEXPECT
- 30.09.2009 środa
- Bydgoszcz, Hala Łuczniczki
- 140/170zł
-
Jestem niemal pewien, że ta trasa nie ominie Polski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

ta, wszystko pięknie, tylko że w kontekście budowy nowej hali w Gliwicach, budowa od podstaw nowej hali w Katowicach, większej od Spodka nie byłaby w zasadzie możliwa ze względów ekonomicznych (co w Polsce ma często znaczenie decydujące), jeśli weźmiemy pod uwagę że Podium w dużej mierze finansowane będzie z budżetu wojewódzkiego (tudzież ze środków z UE, które przyznane będą województwu właśnie, a nie miastu z tego co mi wiadomo; w każdym razie Podium jest jedną z 3-ech priorytetowych inwestycji wojewódzkich) a w Katowicach szykuje się kilka innych dużych inwestycji, które pochłoną mnóstwo środków i zarazem wykluczają w zasadzie na chwilę obecną budowę nowej hali(inna sprawa, że może przy innych władzach miasta taki pomysł by przeszedł). Pewnie, fajnie jakby postawili coś większego w miejscu Spodka (ale czy byłby to jednocześnie projekt tak charakterystyczny i oryginalny ? ), z drugiej strony myśle że jak (i jeśliAngole nie są tak pierdolnięci. Potrafili zrównać z ziemią stare Wembley(też ikona) i postawić sobie nowe.
Siedzących ponad 5tys. Na koncert razem z płytą myślę, że z 7 tys. wejdzie.Invader pisze:A ile tam wejdzie luda?
a moge się dołączyćyankes pisze:Jako rodowity bydgoszczanin muszę zaprotestować i powiedzieć:
PIEPRZCIE SIĘ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Łuczniczka to nowa hala, a jak koncert Australian Pink Floyd pokazał, można uzyskać bardzo dobre nagłośnienie.
Będę na pewno![]()
Artur, Metal - możecie na mnie liczyć odnośnie noclegu..