23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mike Patton
- -#Trooper

Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Chuj tam z waszym Motorheadem fajnie by było jakby Fear Factory na Hunter Fest zawitało!!! Ale jakoś w to nie wierzę...
WDMNŻBZMTKJM?No ale skoro taki z Ciebie bohater zza monitoru, to proszę - powtórz swoje słowa stojąc ze mną twarzą w twarz.
A poważnie... widman, prosisz się o kolejnego warna więc lepiej uważaj
Ruszyła nowa wersja stronki:
www.hunterfest.pl
Idea niby fajna z tym głosowaniem, choć ciekawe, że mamy pewność że te 4 z największą ilością głosów będą zabukowane na feście, ALE
co do cholery w tym zestawieniu robi MOTORHEAD ?????? Przecież stoi już na plakatach, więc o co kaman.... Zapewne w tym głosowaniu odstawią konkurencję, ale przecież głosować może każdy, a co ludziom strzeli do głowy (jakieś akcje głosowania zbiorowego...) nie wiadomo... ktoś tu ostro po bandzie leci.
jakbym miał wybierać z tych, które podano to moje typy:
ANTHRAX
LAMB OF GOD (Lamp Of God
)
MASTODON
MOTORHEAD
reszta w mniejszym , większym stopniu do wora
EDIT: ciekawe kogo podadzą wieczorem...
www.hunterfest.pl
Idea niby fajna z tym głosowaniem, choć ciekawe, że mamy pewność że te 4 z największą ilością głosów będą zabukowane na feście, ALE
co do cholery w tym zestawieniu robi MOTORHEAD ?????? Przecież stoi już na plakatach, więc o co kaman.... Zapewne w tym głosowaniu odstawią konkurencję, ale przecież głosować może każdy, a co ludziom strzeli do głowy (jakieś akcje głosowania zbiorowego...) nie wiadomo... ktoś tu ostro po bandzie leci.
jakbym miał wybierać z tych, które podano to moje typy:
ANTHRAX
LAMB OF GOD (Lamp Of God
MASTODON
MOTORHEAD
reszta w mniejszym , większym stopniu do wora
EDIT: ciekawe kogo podadzą wieczorem...
-
Deleted User 357
"Lamp of God"
Spoko, nie ma nic co jakoś bardzo chciałbym zobaczyć, więc mogę olać ten fest bez większych wyrzutów sumienia
Spoko, nie ma nic co jakoś bardzo chciałbym zobaczyć, więc mogę olać ten fest bez większych wyrzutów sumienia
głos na MOTORHEAD. Tak, jak Artur, chciałbym, żeby zagrali: Motorhead, Anthrax, Lamb Of God i Mastodon. Na Carcass, Dimmu Borgir, In Flames i Arch Enemy się nie obrażę.
-
El Dorado
Nie głosuj na coś co jest absolutnie pewne 
Hmm, to dlaczego Motorhead jest wymieniony wśród kapel, na które można głosować? Poza tym, gdy chcesz zagłosować na kolejną kapelę, to pojawia się komunikat " Już dzisiaj głosowałeś w tej ankiecie!" , co sugeruje, że jutro też będę mógł oddać swój głos. Wtedy zagłosuję na kolejną z 4, które wcześniej wymieniłem.
oddany głos na Hammerfall
EDIT: dziś mi bilecik przyszedł własnie
EDIT: dziś mi bilecik przyszedł własnie
Jazz is not dead, it just smells funny.
o, sleja będziesz na HF?
To może jednak też się wybiorę
To może jednak też się wybiorę
Po co Motorhead jest w tej ankiecie skoro i tak jest juz podobno na 100% na tym festivalu? VADER I ACID DRINKERS po dwa razy w tym roku iiiiiha:P
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Dawać BB Kinga, chociaż sorry, on nie żyje. No to Vader!
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
A mnie rozwala 228 głosów na Papa Roach, które to w lipcu ma trasę po USA...
http://www.paparoach.com/events
Ogólnie mam nadzieję, że ta ankieta to tylko niewinna zabawa i skład jest już ustalony. Dlaczego? Po pierwsze "sprawa z cookies" powoduję, że trochę czasu i samozaparcia albo programik spowoduję, że dzięki jednej osobie wygra dany zespół. Po drugie - głosować mogą wszyscy, a więc i Ci co nie jadą. Mogą więc głosować z czystej złośliwości na kapele, których nie będą żałować, że nie zobaczą.
I niech ktoś mi wytłumaczy co na myśli miał autor pisząc o "kolejnych międzynarodowych wykonawcach" wymieniając Vadera, Acid czy Flapjacka? bo chyba nie to, że Vader gra koncerty na całym świecie....
http://www.paparoach.com/events
Ogólnie mam nadzieję, że ta ankieta to tylko niewinna zabawa i skład jest już ustalony. Dlaczego? Po pierwsze "sprawa z cookies" powoduję, że trochę czasu i samozaparcia albo programik spowoduję, że dzięki jednej osobie wygra dany zespół. Po drugie - głosować mogą wszyscy, a więc i Ci co nie jadą. Mogą więc głosować z czystej złośliwości na kapele, których nie będą żałować, że nie zobaczą.
I niech ktoś mi wytłumaczy co na myśli miał autor pisząc o "kolejnych międzynarodowych wykonawcach" wymieniając Vadera, Acid czy Flapjacka? bo chyba nie to, że Vader gra koncerty na całym świecie....
hunterfest jak zwykle w formie. zal, dzisiaj oni powinni rąbnąć jakaś gwiazdą, a tak narzekać nie przestane.
Jazz is not dead, it just smells funny.
W poniedziałek ma być ponoć sonda naprawiona. Ciekawe tylko czy wyzerują stan? W końcu jakoś nie chce mi się wierzyć, że Avenged Sevenfold to najbardziej oczekiwany zespół z całej tej 20stki....
ROTFL, ładne jaja z tą sondą.