Sonda zablokowana
Z powodu wykrycia ataków na sonde zostaje ona zablokowana. Administratorzy przeliczą wszystkie prawidłowo oddane głosy zebrane przez czas jej działania. Wyniki będą przedstawione wkrótce.
23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Uprzedziles mnie ;P
Ta sonda rzeczywiście wskazuje na to, że organizatorzy celują w publiczność 12-15 letnią, która w takie pierdoły może wierzyć. Myślałem, że to jakiś kiepski dowcip z tą sondą, ale oni to traktują z taką powagą, z jaką Garfield traktował konkurs "Zastąp Bruce'a".
Żenada jedna wielka : - )
Żenada jedna wielka : - )
myspace.com/mastodon :
23 lip 2009 19:00 Copenhagen Forum - SOLD OUT Copenhagen
25 lip 2009 20:00 Sonisphere - Kirjurinluoto Pori
myspace.com/hammerfall :
24 lip 2009 20:00 Piteå Dansar Och Ler Piteå
myspace.com/archenemy :
24 lip 2009 20:00 Zwarte Cross Festival (Netherlands) Lichtenvoorde
25 lip 2009 20:00 Lorca Rock Festival (Spain) Lorca
myspace.com/carcass :
25 lip 2009 20:00 Lorca Rock Festival (Spain) Madrid
na stronkach Anthrax, Lamb Of God, Dimmu Borgir, Helloween, In Flames, Disturbed, Avenged Sevenfold, Coheed And Cambria żadnych dat zbliżonych do terminu HunterFest
Ciężko chyba ten Mastodon wcisnąć na 24 :/ ale może jednak... w sumie z Danii do Polski nie ma aż tak daleko, do Finlandii z Polski też nie, ale nie wiem czy by to logistycznie rozwiązali (bo transport to tylko samolotem w tym przypadku, a gdzie by mieli lądować to nie wiem)
Trzeba czekać, na ankiete leje już ciepłym moczem, nawet jak sie pojawi ponownie
23 lip 2009 19:00 Copenhagen Forum - SOLD OUT Copenhagen
25 lip 2009 20:00 Sonisphere - Kirjurinluoto Pori
myspace.com/hammerfall :
24 lip 2009 20:00 Piteå Dansar Och Ler Piteå
myspace.com/archenemy :
24 lip 2009 20:00 Zwarte Cross Festival (Netherlands) Lichtenvoorde
25 lip 2009 20:00 Lorca Rock Festival (Spain) Lorca
myspace.com/carcass :
25 lip 2009 20:00 Lorca Rock Festival (Spain) Madrid
na stronkach Anthrax, Lamb Of God, Dimmu Borgir, Helloween, In Flames, Disturbed, Avenged Sevenfold, Coheed And Cambria żadnych dat zbliżonych do terminu HunterFest
Ciężko chyba ten Mastodon wcisnąć na 24 :/ ale może jednak... w sumie z Danii do Polski nie ma aż tak daleko, do Finlandii z Polski też nie, ale nie wiem czy by to logistycznie rozwiązali (bo transport to tylko samolotem w tym przypadku, a gdzie by mieli lądować to nie wiem)
Trzeba czekać, na ankiete leje już ciepłym moczem, nawet jak sie pojawi ponownie
-
Deleted User 357
Przecież festiwal się odbywa na lotniskuArtur pisze:a gdzie by mieli lądować to nie wiem)
ano tak, zapomniałem 
ale qrcze, to chyba tylko wywiad amerykański będzie mógł przetransportować muzyków Mastodon na HunterFest, w końcu to ich flagowe lotnisko w Europie
ale qrcze, to chyba tylko wywiad amerykański będzie mógł przetransportować muzyków Mastodon na HunterFest, w końcu to ich flagowe lotnisko w Europie
mastodon to MASTODON wylądują!!!!!!!!!!!!!!
Jazz is not dead, it just smells funny.
Aczkolwiek podobno na koncertach z wokalami ch u j nia (nie wiem, mozna przeklinac w kocu???) - po jutubie zresztą widac troche;)) ale to nic, fajnie jakby byli!!!
muszą być :]
zestaw Motorhead, Machine Head i Mastodon spokojnie jest wart 100 zł, a nawet więcej. Jakby ich dali to nawet pozostałe kapele by mi bardziej obojętne były, chociaż oczywiście chciałbym żeby były to Anthrax, Lamb Of God czy ewentualnie Carcass
zestaw Motorhead, Machine Head i Mastodon spokojnie jest wart 100 zł, a nawet więcej. Jakby ich dali to nawet pozostałe kapele by mi bardziej obojętne były, chociaż oczywiście chciałbym żeby były to Anthrax, Lamb Of God czy ewentualnie Carcass
100zl 3 dni
bedzie picie i w jeziorze pływanie, zeby tylko dobra pogoda byla!!!!
Widziałem/słyszałem Mastodon na trasie ze Slayerem, gdzie grali jako pierwsi z 4 zespołowego składu, więc teoretycznie nagłośnienie mieli najgorsze. W każdym razie do vocalu nie można było się przyczepić. Potęga 
Potwierdzam słowa yankesa bo byłem z nim i widziałemslayer pisze:Aczkolwiek podobno na koncertach z wokalami ch u j nia
no to slyszalem jakies opinie gejów 
-
El Dorado
wiecie co jest najgorsze w tej ankiecie? To, że ludzie myślą, że oddawane głosy na prawde coś zmienią xD
teraz mogą zmienic...
Ok panowie. Nie chce byc juz dla nikogo nie mily, sorry, to do niczego nie prowadzi. Niewazne.
Z myspace Motorhead zniknela data ze Szczytnem. Na oficjalnej stronie też nic nie ma narazie. Także myślę, że coraz prawdziwsza jest niestety wersja, że Motorhead nie zagra jednak w Szczytnie...

Z myspace Motorhead zniknela data ze Szczytnem. Na oficjalnej stronie też nic nie ma narazie. Także myślę, że coraz prawdziwsza jest niestety wersja, że Motorhead nie zagra jednak w Szczytnie...
Spoko widman. Co do całej sytuacji z Motorhead, ogłaszaniem kapel i w ogóle z hunterfestem to powiem tylko jedno: jedną jedyną zaletą całego tego zamieszania jest fakt, że za 4 dni się skończy i poznamy cały skład
P.S tak przynajmniej deklarują organizatorzy a ostatnio są słowni
BE PATIENT
P.S tak przynajmniej deklarują organizatorzy a ostatnio są słowni
BE PATIENT
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie si.
Chyba wczoraj mial byc podany pelny sklad festu, nie ?