Jak wiele innych zupelnie niegodnych uwagi rzeczyslayer pisze:ale slyszales
Premiery i nowości płytowe 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: Premiery i nowości płytowe 2009
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
no ale coś w tym jest po prostu. Wolę, żeby młodzież bawiła się przy Hava Nagila niż Monstrum:))))
Jazz is not dead, it just smells funny.
W sklepach jest już nowy album a kolejny utwór (living in the cage) do posłuchania na myspace. Nadmienić warto, ze o wiele lepszy od pierwszego.
http://www.myspace.com/rootwater
http://www.myspace.com/rootwater
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

http://www.myspace.com/hailoffuckenbullets
Jest coś apropos nowej EP-ki- co z tego, że okładka średnia, co z tego że fragment raczej mało mówiący cokolwiek o całości, mam nadzieję, że będzie dobrze
Jest coś apropos nowej EP-ki- co z tego, że okładka średnia, co z tego że fragment raczej mało mówiący cokolwiek o całości, mam nadzieję, że będzie dobrze
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
MEGADETH has set "Endgame" as the title of its twelfth studio album, tentatively due in September through Roadrunner Records.
PARADISE LOST have set "Faith Divides Us, Death Unites Us" as the title of their new album, due in September via Century Media Records. T
PARADISE LOST have set "Faith Divides Us, Death Unites Us" as the title of their new album, due in September via Century Media Records. T
no ja mam nadzieję, że to nie będzie endgame dla MegaDetha...yankes pisze:"Endgame"
już nie mam tu najwięcej postów

jak nowa Volta?
trzeba posłuchać. Osobiście z oceną jeszcze się wstrzymam;)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Formacja Deftones wejdzie jeszcze raz do studia i nagra na nowo przygotowywany od dwóch lat album. Tym razem już w całości bez basisty Chi Chenga.
Pierwsza sesja nad albumem została przerwana w listopadzie 2007 roku, kiedy basista - Chi Cheng - został poważnie ranny w wypadku. Muzyk był w śpiączce przez wiele miesięcy i w końcu koledzy postanowili powrócić do prac nad nową płytą. Kiedy materiał został ukończony, panowie postanowili, że chcą jeszcze raz popracować nad kawałkami i wyeliminować te z udziałem basisty. - Stwierdziliśmy, że to co do tej pory powstało nie oddaje w pełni kim obecnie jesteśmy - jako ludzie i jako muzycy - tłumaczy Deftones.
Miejsce Chenga w Deftones zajął Sergio Vega, były basista Quicksand.
Longplay jest roboczo zatytułowano "Eros".
zapewne wszystich tutaj to zainteresuje 
Znamy datę premiery nowej płyty Pearl Jam. Longplay w USA trafi do sprzedaży 20 września.
Na oficjalny singiel Amerykanie wybrali "The Fixer", który poznamy dokładnie 2 miesiące przed wydaniem albumu. W czerwcu zespół zaprezentował inną kompozycję, "Get Some", w "Tonight Show With Conan O'Brien".
Nad produkcją materiału czuwał Brendan O'Brien.
Ostatni, imienny longplay Pearl Jam miał premierę w maju 2006 roku.
jak nowe/y:
-Arctic Monkeys?
-Sylvan?
-Porcupine Tree?
-The Muse?
troszkę zaległości chyba mam
-Arctic Monkeys?
-Sylvan?
-Porcupine Tree?
-The Muse?
troszkę zaległości chyba mam
Posłuchaj nowego Jet 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Marillion- "Less is More", premiera 2 października 2009

Go!
Interior Lulu
Out of This World
Wrapped up in Time
The Space...
Hard as Love
Quartz
If my Heart were a Ball, it would roll uphill
It's not your Fault
Memory of Water
This is the 21st Century
+dodatkowy utwór

Go!
Interior Lulu
Out of This World
Wrapped up in Time
The Space...
Hard as Love
Quartz
If my Heart were a Ball, it would roll uphill
It's not your Fault
Memory of Water
This is the 21st Century
+dodatkowy utwór

RAMMSTEIN - LIEBE IST FUR ALLE DA - 20 października
"Liebe Ist Für Alle Da" track listing:
01. Rammlied
02. Ich Tu Dir Weh
03. Waidmann's Heil
04. Haifisch
05. B******
06. Fruehling In Paris
07. Weiner Blut
08. Pussy
09. Liebe Ist Fur Alle Da
10. Mehr
11. Roter Sand
Czy rozumieć mam ,że to jest okłądka albumu ? 
- Elevatorman
- -#Clansman

uhh jak ja niecierpie Rammstein...
-
Deleted User 622
28 listopada ma się ukazać nowy krążek Normalsów, zatytułowany "Pokój z widokiem na wojnę".
Nie wiem czy gdzies byla mowa, ale w tym roku powychodzily jeszcze:
Kreator - Hordes Of Chaos - jak dla mnie bardzo dobra plyta
Jordan Rudess - Notes On A Dream - wiekszosc numerow to ballady DT w nowej aranzacji, jak dla mnie album bardzo nudny
Derek Sherinian - Molecular Heinosity - przyzwoita plyta, ale szalu nie ma
Kreator - Hordes Of Chaos - jak dla mnie bardzo dobra plyta
Jordan Rudess - Notes On A Dream - wiekszosc numerow to ballady DT w nowej aranzacji, jak dla mnie album bardzo nudny
Derek Sherinian - Molecular Heinosity - przyzwoita plyta, ale szalu nie ma
Mnie Kreator niespecjalnie ruszył, niezła płyta, w sumie to dobra ale zdecydowanie bez szału.
Violent Revolution > Enemy Of God > Hordes Of Chaos
Violent Revolution > Enemy Of God > Hordes Of Chaos
http://www.armia.art.pl/dyskografia/freak.html
Ponoć jest już dostępna nowa płyta Armii zatytułowana "Freak". Teksty są anglojęzyczne, na płycie pojawia się między innymi Robert Brylewski, a generalnie muzyka ma być czyms zupełnie innym, niż Armia grała do tej pory. Zapowiada się intrygująco. Piszę tak "przypuszczająco", bo nie słuchałem jeszcze żadnych fragmentów. Trzeba by się zaopatrzyć niedłguo w ten album
Ostatni "Der Prozess" był fantastyczną płytą, a teraz ma być coś zupełnie innego. Zoaczymy, ale cenię Armię za to, że nie boją się żadnych zmian i nie trzymają się sztywno wypracowanego stylu. Po prostu artystyczny zespół
Ponoć jest już dostępna nowa płyta Armii zatytułowana "Freak". Teksty są anglojęzyczne, na płycie pojawia się między innymi Robert Brylewski, a generalnie muzyka ma być czyms zupełnie innym, niż Armia grała do tej pory. Zapowiada się intrygująco. Piszę tak "przypuszczająco", bo nie słuchałem jeszcze żadnych fragmentów. Trzeba by się zaopatrzyć niedłguo w ten album
Ostatni "Der Prozess" był fantastyczną płytą, a teraz ma być coś zupełnie innego. Zoaczymy, ale cenię Armię za to, że nie boją się żadnych zmian i nie trzymają się sztywno wypracowanego stylu. Po prostu artystyczny zespół