23/09/2009 - Malevolent Creation & Vomitory - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
23/09/2009 - Malevolent Creation & Vomitory - Kraków
Malevolent Creation
Vomitory
???
???
23.09.2009 środa
Kraków, Loch Ness
ceny biletów nie podano
http://www.myspace.com/malevolentcreation
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/met ... 1341139,47
Vomitory
???
???
23.09.2009 środa
Kraków, Loch Ness
ceny biletów nie podano
http://www.myspace.com/malevolentcreation
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/met ... 1341139,47
Re: 23/09/2009 - Malevolent Creation & Vomitory - Kraków
Kurwa, czemu wszystkie koncerty w Krakowie są w środku tygodnia
Postaram się być
Postaram się być
- Elevatorman
- -#Clansman

a czemu wszystkie koncerty są w krakowie xD ?
lol. nie dość, że masz pod dupą to jeszcze marudzisz? co za różnica dla Ciebie czy w środku tygodnia czy nie?fymciu pisze:Kurwa, czemu wszystkie koncerty w Krakowie są w środku tygodnia
A taka, że trzeba wstać następnego dnia o 6.00 
o jezus maria. straszne rzeczy. jakby koncerty kończyły się 4:30 conajmniej.
To tylko moje zdanie na ten temat, nie bulwersuj się 
- Elevatorman
- -#Clansman

pff mnie o 6 to by w domu jeszcze nie było nawet...
ja się nie bulwersuję. mnie śmieszy takie jęczenie dla jęczenia.fymciu pisze:To tylko moje zdanie na ten temat, nie bulwersuj się
-
El Dorado
Koncerty kończą się teraz przed 23, więc to zrozumiałe, że Fymciu sie wkurza bo to jest aż 4 godziny po dobranocce: rodzice sie denerwują, chłopiec nie śpi, same problemy.
I jeszcze pijane grubasy Barkę śpiewają : - /
Ja się może pojawię, bo będę w okolicach Zakopanego, jak ktoś chętny się znajdzie stamtąd do uderzam <sex>
Ja się może pojawię, bo będę w okolicach Zakopanego, jak ktoś chętny się znajdzie stamtąd do uderzam <sex>
- Elevatorman
- -#Clansman

też może wpadnę
Byłem, koncerty ogólnie bardzo fajnie. Niestety widziałem tylko końcówkę Armagedona, ale chłopaki dali radę.
Vomitory zmiażdżyło blastami
A Malevolent Creation zagrało najlepiej ze wszystkich zespołów tego wieczoru. Było na prawdęfajnie, nie spodziewałem się aż tak dobrego koncertu po aż tak pijanym zespole
Po koncercie udało mi się pogadać z gwiazdami wieczoru. Muszę stwierdzić, że są to strasznie mili kolesie.
Niestety setów nie pamiętam, ale wiem, że Malewolenci grali bez setlist, z pamięci
Tyle, jak ktoś był i pamięta, co który zespół grał to proszę o odezwanie się w tym temacie
Vomitory zmiażdżyło blastami
A Malevolent Creation zagrało najlepiej ze wszystkich zespołów tego wieczoru. Było na prawdęfajnie, nie spodziewałem się aż tak dobrego koncertu po aż tak pijanym zespole
Po koncercie udało mi się pogadać z gwiazdami wieczoru. Muszę stwierdzić, że są to strasznie mili kolesie.
Niestety setów nie pamiętam, ale wiem, że Malewolenci grali bez setlist, z pamięci
Tyle, jak ktoś był i pamięta, co który zespół grał to proszę o odezwanie się w tym temacie
Ostatnio zmieniony czw wrz 24, 2009 12:46 pm przez Simon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
El Dorado
a o której byłeś w domu? Wyspałeś się do pracuni? o której wstałes?
Miałem nadzieję, że odpuścisz. Nie rozumiem, co masz zamiar osiągnąć poprzez kontynuowanie zaczętego przeze mnie głupiego wątku. Chcesz pokazać swoim kolegom jaki jesteś fajny i dorosły jak zbesztasz na forum kogoś, kogo w ogóle nie znasz i zapewne na oczy nie widziałeś? Jak nie masz nic mądrzejszego do napisania to proszę Cię Tobink nie pisz 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Tobiasz, a jak sądzisz, co Malevolent Creation zagrali w Polsce? Przygotowali specjalne sety, czy zagrali to co zwykle grają? Bo nie wiem, akurat nie było mnie.Tobink pisze:a o której byłeś w domu? Wyspałeś się do pracuni? o której wstałes?
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
haha Tobink jechał na pewno w ciemno i dopłacili mu do biletu haha
-
El Dorado
Nie, po prostu jestem ciekaw czy dałeś radę :-)Simon pisze:Miałem nadzieję, że odpuścisz. Nie rozumiem, co masz zamiar osiągnąć poprzez kontynuowanie zaczętego przeze mnie głupiego wątku. Chcesz pokazać swoim kolegom jaki jesteś fajny i dorosły jak zbesztasz na forum kogoś, kogo w ogóle nie znasz i zapewne na oczy nie widziałeś? Jak nie masz nic mądrzejszego do napisania to proszę Cię Tobink nie pisz![]()
Nie wiem, nie interesuje mnie to.panzerschreck pisze:Tobiasz, a jak sądzisz, co Malevolent Creation zagrali w Polsce? Przygotowali specjalne sety, czy zagrali to co zwykle grają? Bo nie wiem, akurat nie było mnie.
Gdybym pojechał zapewne by tak było.cellman pisze:haha Tobink jechał na pewno w ciemno i dopłacili mu do biletu haha