25/08/2009 - Radiohead - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 25/08/2009 - Radiohead - Poznań
Bo krew mnie zalewa jak czytam takie bzdury. Zobaczymy po koncercie kto miał rację 
Tobiasz przecież nie znasz nawet jednego kawałka Radiohead, ani składu, więc skąd wiesz jacy są : - /
-
El Dorado
bo potrzeba teraz moim zdaniem zeby mlodziez sie czyms zajela to moze zmobilizowac pilka moze zmobilizowac do zajecia sie przez mlodziez zamiast chodzenia picia alkoholu moga pograc w kosza i to jest moim zdaniem bardzo potrzebne
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Haha, Tobiaszku możesz mnie cmoknąć w pompkę w nagrodę że tak ładnie wymądrzałeś się w temacie o Radiohead, ale niestety racji nie miałeś
Tych z Bends co chciałem nie zagrali, ale zagrali równie doskonałe Street Spirit, więc wyszło na zero. No i Lucky, mój ukochany ich utwór, pięknie po prostu. A za to co zrobili z Everything in it's Right Place powinni dostać nobla, nobla. Zmasakrowali mnie.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Prawda to, że było ponad 30k ludzi? : - 0 Nie sądziłem, że oni aż tak popularni.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

40 k było podobno. Na dwa dni przed koncertem mieli 35 tysiaków sprzedanych.herki pisze:Prawda to, że było ponad 30k ludzi? : - 0 Nie sądziłem, że oni aż tak popularni.
panzerschreck pisze:Haha, Tobiaszku możesz mnie cmoknąć w pompkę w nagrodę że tak ładnie wymądrzałeś się w temacie o Radiohead, ale niestety racji nie miałeś![]()
Oprócz tego co napisałeś, należy dodać, że zagrali CREEP - z tego co czytałem, to dopiero 3 raz na tej trasie i w ogóle bardzo rzadko grają na żywo swój największy hit. Moim zdaniem to ukłon w stronę polskich fanów za 15 lat czekania
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

yankes pisze:panzerschreck pisze:Haha, Tobiaszku możesz mnie cmoknąć w pompkę w nagrodę że tak ładnie wymądrzałeś się w temacie o Radiohead, ale niestety racji nie miałeś![]()
Oprócz tego co napisałeś, należy dodać, że zagrali CREEP - z tego co czytałem, to dopiero 3 raz na tej trasie i w ogóle bardzo rzadko grają na żywo swój największy hit. Moim zdaniem to ukłon w stronę polskich fanów za 15 lat czekania![]()
A udało Ci się yankes wejść w ogóle?
Powiedział przed Creep tak: "Nie wiem, czy znacie wszystkie nasze piosenki, czy też nie, bo nie było nas tu kurewsko długo. Jeśli jednak nie znacie tego utworu, to bardzo wiele was ominęło"
To nie moje tłumaczenie, ale sens na pewno ten sam
Byłem na cytadeli około 17-18. Nie znalazłem nikogo kto by sprzedawał bilety. Wahałem się czy nie kupić tych za 95zł ale jak zobaczyłem przez płot jak daleko jest ten sektor od sceny to odpuściłem ( Popełniłem ten błąd kupując tańszy na Nine Inch Nails i drugi raz już tego nie zrobię). Na koncert w końcu nie poszedłem. Nie znam Radiohead w ogóle. Motywowało mnie jedynie to, że prawdopodobnie to ich ostatni koncert w Polsce i opinie, że na żywo są świetni. No i fakt, że mam 10 minut z buta. Słuchałem sobie trochę na balkonie, ale to dość irytujące było więc zupełnie odpuściłem. Czy żałuje? Pewnie trochę tak,ale na wszystko chodzić się nie da. Bardziej żałuje że nie zobaczyłem Faith No More.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Fakt, kupienie biletu na 3 sektor, nie znając ich w ogóle, to byłaby padaka, ja byłem właśnie w tym sektorze i klimat czasem zupełnie siadał. Strasznie dużo przypadkowych ludzi, jak zaczynaliśmy coś tam śpiewać ze znajomymi to patrzyli jak na idiotów, a za darcie ryja na Creep to w ogóle najchętniej by nas ukamieniowaliyankes pisze:Byłem na cytadeli około 17-18. Nie znalazłem nikogo kto by sprzedawał bilety. Wahałem się czy nie kupić tych za 95zł ale jak zobaczyłem przez płot jak daleko jest ten sektor od sceny to odpuściłem ( Popełniłem ten błąd kupując tańszy na Nine Inch Nails i drugi raz już tego nie zrobię). Na koncert w końcu nie poszedłem. Nie znam Radiohead w ogóle. Motywowało mnie jedynie to, że prawdopodobnie to ich ostatni koncert w Polsce i opinie, że na żywo są świetni. No i fakt, że mam 10 minut z buta. Słuchałem sobie trochę na balkonie, ale to dość irytujące było więc zupełnie odpuściłem. Czy żałuje? Pewnie trochę tak,ale na wszystko chodzić się nie da. Bardziej żałuje że nie zobaczyłem Faith No More.
Bilety zawsze sprzedają, zwłaszcza jak było aż tyle ludzi, to na pewno dało się też ten bilet dostać za darmo : - 0 Yankes, nie postarałeś się : - (
Herki, musisz mi kiedyś zademonstrować Twoją mistrzowską technikę wchodzenia na koncerty. Liczyłem, że z racji tego że koncert nie był wyprzedany (tylko sektor za 220zł poszedł cały, mnie interesował ten za 160 ), to uda mi się tanio kupić bilet od jakiegoś zdesperowanego konika. Niestety na żadnego nie trafiłem, może za słabo szukałem..Trudnoherki pisze:Bilety zawsze sprzedają, zwłaszcza jak było aż tyle ludzi, to na pewno dało się też ten bilet dostać za darmo : - 0 Yankes, nie postarałeś się : - (
a miałeś kartkę " kupię bilet"? ona jest najskuteczniejsza, nawet jeśli to karteczka wielkości biletu pkp.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Jeśli w to wierzysz, to naprawdę Ci współczuję.Tobink pisze:hehe, wyjątek potwierdza regułę
no proszę cię. na każdy koncert powyżej 1000 osób ktoś nie może przyjść i daje znajomym bilet do sprzedania taniej. inna sprawa, że czasami też ludzi się nie starają i wchodzą z niewykorzystanymi biletami..
niestety był 22 a do finału trafiło 20 osób...
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Przeczytaj cały temat, nie chodziło o biletyarchaon pisze:no proszę cię. na każdy koncert powyżej 1000 osób ktoś nie może przyjść i daje znajomym bilet do sprzedania taniej. inna sprawa, że czasami też ludzi się nie starają i wchodzą z niewykorzystanymi biletami..