20 zł
nie ogarniam tych wszystkich promocji, to jest coś pięknego co sie ostatnio z cenami wielu płyt dzieje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Wydanie z dwoma bonusami ? To ze sanctuary z 2005(chyba) roku ? Gdzie ?Artur pisze:Obrazek
20 zł![]()
nie ogarniam tych wszystkich promocji, to jest coś pięknego co sie ostatnio z cenami wielu płyt dzieje
The Chemical Wedding Bonus TracksKuba pisze:Wydanie z dwoma bonusami ? To ze sanctuary z 2005(chyba) roku ? Gdzie ?Artur pisze:Obrazek
20 zł![]()
Tak, to wydanie właśnie. Jedynie troche żałuję, że bez kartoniku, bo pierwotnie te reedycje Sanctuary wychodziły w wersjach Slipcase, a teraz raz sie trafi Slipcase, raz nie.Kuba pisze:Wydanie z dwoma bonusami ? To ze sanctuary z 2005(chyba) roku ? Gdzie ?![]()

Eeee, ja mam pierwsze bicie bez żadnych dupiastych bonusówArtur pisze:Tak, to wydanie właśnie. J.Kuba pisze:Wydanie z dwoma bonusami ? To ze sanctuary z 2005(chyba) roku ? Gdzie ?![]()
co nie zmienia faktu, że Ty za swoje dałeś jakieś 40 zapewne a ja 20panzerschreck pisze:Eeee, ja mam pierwsze bicie bez żadnych dupiastych bonusów![]()

Z 25 na allegro dałem jakieś 2 lata temuArtur pisze:co nie zmienia faktu, że Ty za swoje dałeś jakieś 40 zapewne a ja 20panzerschreck pisze:Eeee, ja mam pierwsze bicie bez żadnych dupiastych bonusów![]()

Artur, powiedz mi jeszcze tylko jak zamawiasz w Music Cornerze, i zaznaczasz "odbiór osobisty" to walisz tam potem w ciemno kiedy Ci pasuje czy dostajesz jeszcze jakąś wiadomość od nich że towar do odbioru lub coś w tym stylu ? Płacisz przy kasie ?Artur pisze:Tak, to wydanie właśnie. Jedynie troche żałuję, że bez kartoniku, bo pierwotnie te reedycje Sanctuary wychodziły w wersjach Slipcase, a teraz raz sie trafi Slipcase, raz nie.Kuba pisze:Wydanie z dwoma bonusami ? To ze sanctuary z 2005(chyba) roku ? Gdzie ?![]()
Ja w MusicCorner zamówiłem z opcją odbioru osobistego oczywiście. Nie wiem czy w samym sklepie tyle samo byś dał, ale chyba jednak nieznacznie drożej. Oni to w ogóle jakoś dziwnie mają - najtaniej jest jak zamówisz w ich sklepie internetowym, potem Allegro (na przykładzie "Chemical Wedding" - 20 w sklepie internetowym, 22 na Allegro), a na końcu w samym sklepie (tam ostatnio tę płytke za 27 bodaj widziałem).
Jest też oczywiście Omnio, również do odebrania w Krakowie, na Bronowicach bodaj.

Spoko ~ nie będę Cie fatygował. W końcu sam w Krakowie mieszkam (Bochnia to już figuruje w moim statusie jedynie symbolicznie) to sobie podejdę. A wiadomo że po jedną płytkę się nie opyla........Artur pisze:Dostajesz wiadomość, z reguły następnego dnia po złożeniu zamówienia. Płacisz przy kasie tak jakbyś normalnie kupował w sklepie, z tą różnicą że niemożliwa w takim wypadku jest płatność kartą.
Jeśli by Ci zależało na tym Dickinsonie to byłem wczoraj i w samym sklepie kosztuje już 19,90Jeśli byś chciał to zawsze mogę się przejść, bo akurat często mam po drodze wracając z zajęć, i kupić to, później byśmy sie ugadali. No a jeśli na codzień bywasz w Krk to leć tam jak najszybciej
no chyba że chodzi Ci także o inne tytuły (a tak jest zapewne) to nie wiem czy aż tak dobrze zorientowany jestem ;]