16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
no to jak Bush to git
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Hahaha, swiete slowa.jesper pisze:no pozostają jeszcze całe rzesze wielbicieli którzy pewnie zorganizują akcję z sercami na których będzie namalowane logo Metallica lub Slayer ...
Takie festyny open air z zalozenia nie odbywaja sie na stadionach tylko na "klepiskach". Wzamian za dobry sklad mamy troche gorsze warunki na miejscu. To standard na zachodzie - w zasadzie nie ma duzego festiwalu, ktory organizwany bylby na stadionie.
Heh, HEAVEN AND HELL wystapi w czerwcu na austriackim Nova Rock... Mogliby zagrac i na naszym Sonisphere bezposrednio przed Metallica... Chociaz moze przyjada na wlasny koncert, np. do Stodoly.
wolałbym Stodołę, zresztą tak jak Slayera i Anthraxa w Progresji bym wolał 
-
Deleted User 357
Czy wystąpi to się jeszcze okaże...WICKER MAN pisze: Heh, HEAVEN AND HELL wystapi w czerwcu na austriackim Nova Rock..
Porżnęło ich z tymi biletami po 400. Jeszcze jakby Rudy był, to bym tyle dał, ale tak, to wała. Chociaż i tak pojadę, powiedzmy, że komuś to obiecałem...
a'propos Megadeth - wspomniano tutaj że widnieją oni w Ticket Alarm na eventim.pl. Tak sie zastanawiam czy czasem nie będą oni znowuż gwiazdą Metalmanii, podobno MetalMind w tym tygodniu ma coś ogłosić
Motorhead by sprowadził Dziuba.
No, to by był jakiś konkret.Artur pisze:a'propos Megadeth - wspomniano tutaj że widnieją oni w Ticket Alarm na eventim.pl. Tak sie zastanawiam czy czasem nie będą oni znowuż gwiazdą Metalmanii, podobno MetalMind w tym tygodniu ma coś ogłosić
To jest ciekawe. Jakaśtam grupa ludzi, która pierwsza kupi karnety na Sonisphere UK (Maiden, Rammstein, Alice Cooper, Slayer, itp.), dostaje za darmo wejście na Sonisphere PL. No ale karnet za 132 funty + przeloty i dojazdy... dzięki, jeszcze nie chcę zbankrutować 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tez mam pewne obawy, ale z drugiej strony Dio nie zejdzie ze sceny ot tak, na pewno jesli tylko sily mu na to pozwola to zagra jeszcze trase... Wiec jak dla mnie H&H jest absolutnie zespolem nie do przegapienia w przyszlym roku...Żelazny pisze:Czy wystąpi to się jeszcze okaże...WICKER MAN pisze: Heh, HEAVEN AND HELL wystapi w czerwcu na austriackim Nova Rock..
Czemu ja zawszę o wszystkim dowiaduję się ostatnia? Potwierdzam swoją obecność- tak przy okazji.
nawet nie wiesz ile osob jeszcze o tym nie wie
a ja z racji ze koncert wypada 16.06 dokladnie w moje urodziny dostane ticket od zonki w prezencie.tomtomala pisze:Wchodzę w bilety za 400. Zginę jak mojej żonie powiem ile to kosztuje
Oczywiscie za 200zeta, bo 400 to przegiecie
sklad mega, lokalizacja srednia :/
teraz tylko trzeba czekac gdzie MAIDENi latem zagraja blisko nas
Nie wiem czy 400zł za taki skład to przegięcie. Przegięcie to narzekanie już na 200zł.
Ale taka nasza cecha narodowa, że mając Metallice i Slayera na jednym koncercie niektórzy narzekają. Jedynie może się nie podobać fakt, że jest taka różnica w cenie między sektorem pod sceną a resztą płyty - 100% przebitka nie jest fair.
Bez urazy.
Ale taka nasza cecha narodowa, że mając Metallice i Slayera na jednym koncercie niektórzy narzekają. Jedynie może się nie podobać fakt, że jest taka różnica w cenie między sektorem pod sceną a resztą płyty - 100% przebitka nie jest fair.
Bez urazy.
się zgadzam się. Parę stron wcześniej bodaj Arczi napisał, że gdyby GC było za 300, byłoby to najlepszym(i najuczciwszym) rozwiązaniem.yankes pisze: Jedynie może się nie podobać fakt, że jest taka różnica w cenie między sektorem pod sceną a resztą płyty - 100% przebitka nie jest fair.
Bez urazy.
już nie mam tu najwięcej postów

200 to bardzo dobra cena i wlasnie ten bilet nabede.
zaluje ze meta nie w hali, ale cos kosztem czegos SLAYER i METALLICA na jednym koncercie w Polsce
Beda telebimy jakies dobre miesjce sie znajdzie
zaluje ze meta nie w hali, ale cos kosztem czegos SLAYER i METALLICA na jednym koncercie w Polsce
Beda telebimy jakies dobre miesjce sie znajdzie
"Sonisphere Poland, an unmissable event in its own right that boasts headliners Metallica as well as Slayer, Anthrax, Mastodon, Behemoth and many more to be confirmed."
yankes pisze: many more to be confirmed."
Ostatnio zmieniony śr gru 09, 2009 11:20 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.
już nie mam tu najwięcej postów

W porządku ale ile wynosi pula biletow na te zlote kręgi? Bo za 200 zl stać w cholere daleko od sceny to ja dziękuje. Zresztą jak dla mnie skład słaby bo już te kapele nagrywają przeciętne płyty. Np nowy Slayer jest słaby.
Skąd wiesz, że w cholere daleko?widman pisze:Bo za 200 zl stać w cholere daleko od sceny to ja dziękuje.