16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Czyli jednak plotki o trasie słynnej Big Four by się sprawdziły- Metallica, Slayer, Sabaton, Behemoth. Komplet
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
A Vader gdzie zgubiłeś ?
no i kto ile kupił? 
a może i u nas dojedzie Heaven And Hell? W Szewcji i Finladnii są. W Szwecji jest łącznie 7 bandów...
2 za 200archaon pisze:no i kto ile kupił?
Kupiłem do GC 
odkupię od ciebie przed koncertem za 111zł 
Hmm zobaczymy kogo do Pragi wrzucą pewnie o Maiden możemy zapomnieć trzy dni to zbyt krotki okres czasu, więc pewnie będzie Metallica obym się mylił 
watpie MAIDEN tez tam gra a unas nieMiras pisze:zobaczymy kogo do Pragi wrzucą pewnie o Mai
no na pewno do Czech nie dorzuca MAIDEN na SonisphereMiras pisze:Hmm zobaczymy kogo do Pragi wrzucą pewnie o Maiden możemy zapomnieć trzy dni to zbyt krotki okres czasu, więc pewnie będzie Metallica obym się mylił
ale kto wie czy na jakims innym festiwalu u nas albo właśnie u naszych południowych sasiadow nie zagraja. Trzeba czekac na szczegoly
W ramach Sonisphere grają i w Anglii i w Szwecji. Co ciekawe w Szwecji jest też H&H.Budziol pisze:ale kto wie czy na jakims innym festiwalu
innym festiwalu u nas? tzn? Metalmania? czy co? bo innego poza Openerem nie ma, który jakoś by się w Europie liczył
ale zawsze mozna zrobic jednodniowy na stadionie, ale szczerze mowiac, bardziej na Czechy licze
a u nas na halowke podczas promocji nowej plyty, byloby super 
No fajnie......szkoda że Bemowo. Ale z drugiej strony jak nie na lotnisku to gdzie. Pewnie sie pojawię, kumpel mnie już namawiał.....
Swoją drogą to rzadko się zdarza aby Slayer i Meta pojawiali się na jednej scenie....a skoro będzie się to działo w naszym kraju to szkoda nie być.
I również ja , podobnie jak ktoś tu już pisał, bardziej się wybieram na Slayera
Swoją drogą to rzadko się zdarza aby Slayer i Meta pojawiali się na jednej scenie....a skoro będzie się to działo w naszym kraju to szkoda nie być.
I również ja , podobnie jak ktoś tu już pisał, bardziej się wybieram na Slayera
http://www.mmwarszawa.pl/6721/2009/12/1 ... anged=trueBemowo rozda bilety na koncert Metalliki
Niespodziankę dla fanów zespołu Metallica przygotował Urząd Dzielnicy Bemowo. Dla osób, które są zameldowane na Bemowie, albo płacą tam podatki, dzielnica rozda kilkaset biletów na Sonisphere Festival.
– Bilety będziemy prawdopodobnie rozdawać na miesiąc przed koncertem. Każdy bilet będzie pojedynczy i imienny, tak, aby nie były potem odsprzedawane innym – mówi Krzysztof Zygrzak, rzecznik bemowskiego ratusza.
Nie wiadomo jeszcze, jak wybrani zostaną szczęśliwcy. – Niewykluczone, że będzie to losowanie lub na zasadzie kto pierwszy ten lepszy – informuje Zygrzak.
[quote="archaon"][/quote]
ale bzdura..
ale bzdura..
ale to tylko ci, ktorzy zyja w ogrodzonych posesjach z ochrona etc.
Dwa bilety za 400 zakupione 
nie mam jeszcze biletu i nie wiem, kiedy bede mial! wpisujcie sie, kto ma tak samo, jak ja!
czemu? mi się podoba akcja mojej dzielnicyyankes pisze:ale bzdura..archaon pisze: