Rozumiem, że Tobie może się podobać, bo masz nadzieję się załapać, ale bez przesady. Co oni myślą? Że na lotnisku wystąpią zespoły idealne na czerwcowy dzielnicowy piknik??archaon pisze:czemu? mi się podoba akcja mojej dzielnicyyankes pisze:ale bzdura..archaon pisze:
16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
nie. liczą na reelekcje w przyszłych wyborach 
Moim zdaniem żaden. Gdyby to był koncert np Madonny, na który wielu przypadkowych ludzi może iść, bo dlaczego nie - w radio jej słuchają, wielka gwiazda, a muzyka dostępna dla przeciętnego słuchacza, to rozumiem. Tu mamy stricte metalowe kapele i dla zwykłych ludzi, twórczość SLayer'a jest nie do zaakceptowania, więc podejrzewam, że skoro to są imienne bilety, to większość z tych ludzi albo w ogóle nie pójdzie, albo szybko się zmyją - zwłaszcza jak na dzień dobry dostaną Behemoth'a. Wątpię, żeby też od razu zagłosowali w wyborach, wręcz przeciwnie - kto by chciał mieć na dzielnicy imprezę dla "wielkiej, brudnej, zapijaczonej hołoty słuchającej czegoś, czego muzyką nazwać nie można" ?Szajba pisze:jest to argument
na Madonnę też rozdawali 
poza tym myślisz, że na Bemowie nikt metalu nie słucha prócz mnie i Herkiego?
Bemowo już organizowało np darmowy koncert Acid Drinkers. Sponsorowało też Sabatona chyba.
poza tym myślisz, że na Bemowie nikt metalu nie słucha prócz mnie i Herkiego?
Bemowo już organizowało np darmowy koncert Acid Drinkers. Sponsorowało też Sabatona chyba.
Orientuje się ktoś jak wygląda widok z sektorów?
Pytanie do tych co ew. byli na Madonnie
-
Deleted User 4432
jakby jeszcze zastąpić czym innym mastodona i behemota... tak czy inaczej trzeba się stawić
coś ciekawszego napiszesz, czy będziesz takie farmazony wypisywał? oby dwie kapele są doskonałe - jak się Tobie nie podoba to przyjdź na Slayera i Mete.jakby jeszcze zastąpić czym innym mastodona i behemota... tak czy inaczej trzeba się stawić
odchodzimy od tematu troche 
Koncercik ciekawy, aczkolwiek na razie się nie wybieram. Nie jestem fanem żadnego z występujących zespołów, ale z ciekawości zobaczyłbym Metę, Slayera i Anthrax. Niestety ta ciekawość nie jest tak wielka, żeby wydać dwie setki. Za stówę bym się szarpnął, ale za dwie to już dużo. No... chyba że dorzucą jeszcze Megadeth i jakiegoś Kreatora, albo Annihilatora. To można by przemyśleć sprawę. Na razie jednak za drogo, a może jakieś ciekawsze koncerciki będą w międzyczasie.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
- Elevatorman
- -#Clansman

moim zdaniem każdy zespół pomijając slayera ( xD ) stoi na równym poziomie 
kurde ja nie wiem po co mialby tam grac jeszcze Sabaton albo inne cielactwo??
Heaven And Hell, Judas Priest & Motorhead a nie jakies popierdolki... za te 3 kapele moge nawet dac i 500 zl i wiem ze zloją mi dupe.
Heaven And Hell, Judas Priest & Motorhead a nie jakies popierdolki... za te 3 kapele moge nawet dac i 500 zl i wiem ze zloją mi dupe.
Będę, ale bilet kupię w dniu koncertu. 
ja podobnie.Madril pisze:Będę, ale bilet kupię w dniu koncertu.
chyba ze dorzuca Maiden, wtedy biore wszystkie bilety w ciemno.
bilety można już fizycznie nabywać w eventimie.
Czesi mają ten sam skład tylko że zamiast Behemotha mają Heaven & Hell
Ale w takim razie może i u nas dorzucą H&H
Aczkolwiek chyba bym wolał gig w Stodole tylko pewnie nikt ich wtedy nie ściągnie bojąc się konkurencji Sonisphere 
Ale w takim razie może i u nas dorzucą H&H
H&H pewnie nie przyjedzie, bo ostatnio było żenująco mało ludzi na obu koncertach !
To jest POPULARYZACJA naszego ukochanego gatunku muzyki. Akcja znakomita, bo przynajmniej już dziś mam pewność że będę za darmo, jak i wiele osób przyjdzie, spodoba im się Slayer, wykupią całą dyskografię, sprzedaż płyt wzrośnie i już w ciagu 2-3 lat Slayer na każdej trasie będzie grał u nas po 4 koncerty halowe. HOPSASA!yankes pisze:Moim zdaniem żaden. Gdyby to był koncert np Madonny, na który wielu przypadkowych ludzi może iść, bo dlaczego nie - w radio jej słuchają, wielka gwiazda, a muzyka dostępna dla przeciętnego słuchacza, to rozumiem. Tu mamy stricte metalowe kapele i dla zwykłych ludzi, twórczość SLayer'a jest nie do zaakceptowania, więc podejrzewam, że skoro to są imienne bilety, to większość z tych ludzi albo w ogóle nie pójdzie, albo szybko się zmyją - zwłaszcza jak na dzień dobry dostaną Behemoth'a. Wątpię, żeby też od razu zagłosowali w wyborach, wręcz przeciwnie - kto by chciał mieć na dzielnicy imprezę dla "wielkiej, brudnej, zapijaczonej hołoty słuchającej czegoś, czego muzyką nazwać nie można" ?Szajba pisze:jest to argument
za 2-3 lata oni w ogole nie beda grac juz 
na Węgrzech METALLICA tez na stadionie, nie w hali.
dziwne ze u nas nie gra H&H skoro pare dni pozniej w Czechach juz tak
dziwne ze u nas nie gra H&H skoro pare dni pozniej w Czechach juz tak
czemu dziwne skoro ost na ich koncertach nie bylo tlumow?