czego ryja cieszysz?Żelazny pisze:Obrazekremi pisze: U mnie w mieście własie odwrotnie, mało kto zna i słucha Mety, bardziej Ironi się wszystkim kojarzą...
The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
-
Deleted User 357
A skąd wiesz,jak jest w całym mieście 
mamy niewiele rockowych miejsc, dyskotek - łatwo wyczuć co przeważa
Może i tak, niemniej od kilkunastu lat META bardzo o tą popularność zabiega, również nagrywając szereg utworów pod radiową publiczność. To są fakty, tak się trafia do mas, tak się buduje szerokie rzesze słuchaczy.
IRONI nigdy nie grali i nie grają dla "wszystkich" - nigdy nie zostaną pokochani przez radiową publikę na jaką może liczyć METALLICA. Jedni i drudzy są w swojej kategorii mistrzami, żaden klasycznie metalowy band nie może się równać z MAIDENAMI, zaś żaden metalowy nie może równać się popularnością z METĄ, w tym MAIDEN. Takie są fakty.
'TALLICA IS HOLY, UP THE IRONS!
IRONI nigdy nie grali i nie grają dla "wszystkich" - nigdy nie zostaną pokochani przez radiową publikę na jaką może liczyć METALLICA. Jedni i drudzy są w swojej kategorii mistrzami, żaden klasycznie metalowy band nie może się równać z MAIDENAMI, zaś żaden metalowy nie może równać się popularnością z METĄ, w tym MAIDEN. Takie są fakty.
'TALLICA IS HOLY, UP THE IRONS!
jakos nigdy nie slyszalem nic mety poza NEM w radiach, ktore nie sa rockowe etc.
pewnie dziwny jestem 
-
Deleted User 357
Trójki w życiu bym nie nazwał rockowym radiem, a normalnie w ciągu dnia leciało choćby Enter Sandman, czy One
S1MON pisze:jakos nigdy nie slyszalem nic mety poza NEM w radiach, ktore nie sa rockowe etc.pewnie dziwny jestem
Nie mam na myśli tylko Polski, mam na myśli świat, wielkie stacje promocyjne.
no i git no
meta to bardziej znana nazwa. ktos moze bardziej lubiec IM tylko niech mi nie mowia, ze IM nie moze grac przed meta, bo ranga jest znana obu zespolow,wiec fakty kto starszy czy cos sa srednie
starczy offa. to temat o trasie 
-
Deleted User 2259
Mogli by zrobić taką trasę jak kiedyś grał Procol Harum,tzn jeden wieczór główna gwiazda Maiden,a drugi Meta i tak na zmianę,marzenie ściętej głowy

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

A wtedy to jednego wieczoru grało Procol, a drugiego Harum, tak na zmianę?Invader pisze:Mogli by zrobić taką trasę jak kiedyś grał Procol Harum,tzn jeden wieczór główna gwiazda Maiden,a drugi Meta i tak na zmianę,marzenie ściętej głowy![]()
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
odsyłam do Flighta 666 tam Lars jasno mówi kto był ich inspiracją kto ma cooler everything - prosta odpowiedz kto by przed kim grał.S1MON pisze:no i git nometa to bardziej znana nazwa. ktos moze bardziej lubiec IM tylko niech mi nie mowia, ze IM nie moze grac przed meta, bo ranga jest znana obu zespolow,wiec fakty kto starszy czy cos sa srednie
starczy offa. to temat o trasie
No i kolejne domysły, ponoć do pociągu "Sonisphere" ma dołączyć AC/DC i zagrać m.in w Rumunii, Turcji i Bułgarii - oczywiście nie jest to (póki co) oficjalne stanowisko niemniej gdyby tak było to MAIDEN raczej wyleci z listy i zobaczy ich tylko UK i Skandynawia, może Hiszpania.
Raczej te kilka występów to nie żadna trasa, tylko rodzaj rozgrzewki. W przyszłym tygodniu powinniśmy coś wiedzieć!
Raczej te kilka występów to nie żadna trasa, tylko rodzaj rozgrzewki. W przyszłym tygodniu powinniśmy coś wiedzieć!
Na laście znalazłem coś takiego:
http://www.lastfm.pl/event/1203349+Rock+En+Seine
http://www.lastfm.pl/event/1203349+Rock+En+Seine
To już od dłuższego czasu funkcjonuje w necie, ciekawe jakie są szanse na pozostałe Sonisphery z MAIDEN 2010 
mysle ze SONISPHERE to juz powolo koniec z MAIDEN w roli glownej, pozostaje czekac na inne festy w Europie z ich udzialem
Zależy, czy będą na trasie z końcem czerwca w EU, czy nie - może w Hiszpanii zagrają - mogliby.
Bilet do Szwecji kupiony. 
Co ciekawe, eventim.se wyłączył możliwość zamawiania biletów w języku angielskim, jeszcze kilka dni temu działało.
Co ciekawe, eventim.se wyłączył możliwość zamawiania biletów w języku angielskim, jeszcze kilka dni temu działało.
jak kupiłes? wybrałes Rekommenderad post - utrikes?
Nie, tę pierwszą opcję, bilet w PDF.
no i co z tym potem trzeba zrobic? wydrukowac i to juz bilet czy z tym sie zglosic gdzies?